2013 m. spalio 20 d., sekmadienis

Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow Smoky Eyes 93 Chanel akių šešėliai


Koks makiažas pats žinomiausias? Smoky eyes. Tam būtini pilkos, baltos ir juodos spalvos šešėliai. Savaime suprantama spalvas galima paleisti ir rudais, mėlynais ir žaliais atspalviai. Tačiau klasikinis smoky eyes variantas būtent toks. Šiandien siūlau jums pažiūrėti į Chanel prekės ženklo Smoky Eyes interpritaciją su keturių spalvų šešėlių patele su tokiu pat pavadinimu.








Gamintojo aprašymas:

Individualus spalvos sprendimas Jūsų akims. Atnaujinta formulė ir labai didelė spalvos pasirinkimo gama leis jums mėgautis įvairiais akių makiažais: matiniu, satinini ir metaliniu afektu.
Pagaminti išskirtiniu būdu Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow šešėliai išsiskiria nepriekaištinga kokybe ir originalumu. Dėl didelės mineralinių pigmentų koncentracijos Chanel šešėliai pasižymi ypatingu spalvos intensyvumu. Su Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow padaryti profesionalaus makiažus pasiekiamas kiekvienai moteriai. 

Svoris 1,2 gr.

Kaina 189 lt

Šešėliai buvo pradėti gaminti 2008 metais, o 2011 metais per Kalėdas buvo siūlomi rinkinyje kartu su lūpų blizgesiu ir tušu. Šiuo metų Lietuvoje juos laisvai galima nupirkti Douglas ir Kristianos parduotuvėse.

Mano nuomonė:

Chanel Smoky Eyes šešėliai gerai pigmentuoti, tekstūra - pudrinė su daug blizgučių, kurie gali byrėti po akimis (ypač viršutinė pilka spalva).
Įkeliu nuotraukas:



šitoje nuotraukoje sugebėjau pagauti didelius Chanel blizgučius

Chanel meistrai įsivaizduoja Smoky Eyes makiažą taip:


Nuotrauka iš pavasario 2011 metų drabužių kolekcijos

Tiesą sakant, aš abejoju kad išeičiau iš namų taip pasidažius, todėl internete paieškojau klasikinės Smoky Eyes dažymo schemos. Pasirinkau būtent šią nuotrauką todėl, kad Chanel paletės spalvos panašios ir sunkumu įgyvendinti tokį variantą manau neturėsiu...



Na ir galiausiai, įkeliu savo akių nuotraukas:


aš čia specialiai nenuvaliau, kad parodyti kaip byra Chanel šešėlių blizgučiai.



O šitose nuotraukose pilka spalva solo.. ;-)



Apibendrinat noriu pasakyti, kad makiažas su Chanel Smoky Eyes 93 palete laikosi visą dieną. Tik nuotraukose pastebėjau, kad pilki atspalviai turi mėlyna švytėjimą, tai tikriausiai dėl blizgučių. Makiažams atlikti buvo panaudotas Dior juodas pieštukas ir Chanel Inimitable intense juodas tušas.

SHARE:

4 komentarai

  1. Ant foto jie atrodo kaip melsvi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, reikės mėlynus nufotografuoti, įdomu kaip jie nuotraukoje pasirodys.

      Panaikinti
  2. O klausyk, kas yra klasikinė Smoky eyes schema? Nes šiaip jau aš irgi smoky eyes suprasčiau kaip Chanel meistrai... Kur viskas užjuodinta. Tik iš namų, aišku, taip irgi neičiau :D

    O su apatiniu variantu eičiau, bet smoky eyes jo jau kaip ir nevadinčiau.

    Bet aš ne kokia vizažistė, gal ko nežinau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na aš irgi ne vizažistė, tieisog per google paieską ieskau smoky eyes variantų. Chanel meistrų darbai man labai gražus, tiesiog taip prisidažyti dar nedrįstu... ;-) pas mus žmonės nesupras. Pajuodinti paakius gražu su Guerlain juodos spalvos koheliu. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig