2015 m. liepos 18 d., šeštadienis

Revlon ColorSay Moisture Satin lūpų blizgesys (spalva Barselona nights)


Važiuojant į Lenkiją, visada užsuku į kosmetikos parduotuvę HEBE. taip jau atsitiko, kad pataikiau į išpardavimą, kai Revlon kosmetikai buvo taikoma apie 40-50% nuolaida. Tai buvo puiki proga išbandyti nematytus ir nebandytus produktus. Aš jau pasakojau apie Revlon Color Stay kreminę pudrą, atėjo eilė papasakoti ir apie nuostabų Revlon ColorStay Moisture satin lūpų blizgesį.







Sodriomis spalvomis stebinantys blizgesiai neapsunkina lūpų ir suteikia joms efektingą lakuotos odos žvilgesį.
Unikali formulė su mikrokristalais suteikia spalvoms nuostabaus žvilgesio, o patogus aplikatorius tolygiai ir tiksliai paskirsto blizgesį ant lūpų.
Novatoriškos Elasticolor™ technologijos dėka blizgesio spalvos itin ryškios, o tekstūra lengva ir neapsunkinanti.
Kaina:25 zl. (Lenkijoje su nuolaida)
Spalvų pasirinkimas:

Įpakavimas:










Spalva:


Rezultatas:






Mano nuomonė:

Jeigu ne nuolaida, vargu ar aš pirkčiau šį blizgesį, nes normali jo kaina apie 50 zl., sakyčiau kaip Revlon brangoka. Tačiau nuolaidos daro savo, ir mano kosmetinėje jau ilgą laiką gyvena Revlon kosmetika, kurios kokybė man patinka be galo. Šis lūpų blizgesys man patinka, tačiau turi savo pliusus ir minusus. Noriu paminėti patogų ir apgalvotą įpakavimą: įpakavimo spalva idealiai atitinka blizgesio atspalvį, jeigu turi kelis blizgesius, labai lengvą atskirti kuris kuris. Teptukas patogus, leidžia labai lygiai ir tiksliai nudažyti lūpas. Lūpų blizgesio konsistencija tiršta, todėl lūpų pieštukas nėra būtinas, nes blizgesys neišbėga už lūpų kontūrą. Vienintelis minusas - kvapas, blizgesys kvepia kaip PVA klijai, tačiau po kiek laiko kvapas nesijaučia. Rezultatas nuotraukose, Revlon satin blizgesys išsilaiko apie 3-4 valandas, pigmentas susigeria į lūpas, todėl atspalvis išsilieka ant lūpų taip ilgai.

Apibendrinat noriu pasakyti, man Revlon blizgesys labai patiko nežiūrint į kvapą, todėl su malonumu nusipirkčiau dar kelių atspalvių blizgius.





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig