2019 m. sausio 11 d., penktadienis

Klasikinis Tvidas


Labas rytas, mano brangieji, nespėjau nieko padaryti, o jau penktadienis. Reiškia reikės dirbti savaitgalį ;-) Kažkaip aš užsisėdėjau su klasikiniais deriniais ir prabangiais drabužiais. Visiškai užmiršau, kad blogeris privalo 'išvesti madą į gatves', kad sugebėti derinti labai pigiau ir prabangius drabužius. Šį kartą aš buvau savimi, ryškiai raudonos detalės ir trumpas tvidinis švarkas. Logiška, drabužių derinukas ne itin tinka šaltiems orams, bet žvilgsnius patraukia.

Seniai aš nebendradarbiavau su kiniečių parduotuvėmis, o dabar pagalvojau, kodėl gi dar neduoti jiems vienos galimybės pasitaisyti ir įrodyti, kad kokybė galimai gera, o kaina prieinama. Aš užsakiau du drabužius iš www.shein.com, tai buvo suknelė ir sijonas. Nereikia net sakyti, kad drabužiai visiškos zara parduotuvės kopijos, galiu pasakyti, kad siūlai kaba ir zara ir čia. Siūlus sėkmingai apkirpau, nes suprantu, kad panašus švarkas iš Chanel kainuoja virš kelių tūkstančių (ten tikrai visi siūlai ir sagos vietoje), Escada virš tūkstančio, o visos kitos mass market parduotuvės siūlo panašią kokybę, tai kam mokėti brangiau?  Mano dydis M, aš sakyčiau, kad man švarkas kiek didokas, todėl aš pasinaudojau diržu. Pačią suknelę arba švarką (kaip kaip patogiau vadinti) galima derinti tiek su kelnėmis, tiek su ilgai batais, tiek su sijonu arba šortukais. Suknelės modelis efektingas, medžiaga maloni, šilta.
Užsakymas atkeliavo greitai, per dvi savaites, tradiciškai mokesčių mokėti nereikėjo, todėl galima užsakinėti drąsiai. Kad būtų dar drąsiau, siūlau pasinaudoti mano kodu Q1lithu10 ir gauti papildomą 10$ nuolaidą užsakant drabužių ir aksesuarų už 60$ ir daugiau iš www.shein.com internetinio puslapio.











Suknelė - SheIn
Rankinė - Fendi
Avalynė - Mango
Kepurė - Ruslan Baginskiy

Nuotraukos: Darja (http://luscious-style.com)



SHARE:

1 komentaras

  1. Aliona, skaitau jūsų tinklaraštį ir jis man labai patinka :) Laukiu naujų įrašų. Be to, jog esate labai stilinga, man jūs kartu ir labai miela :) Tas jūsų jaukumas traukia užsukti vėl ir vėl :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig