2019 m. sausio 2 d., trečiadienis

URIAGE pirmoji pažintis


Kaip fainai, kad per tiek bloginimo (intensyvaus bloginimo) metų aš dar nepraradau noro bandyti kažką naujo, domėtis naujienomis ir nuoširdžiai džiaugtis geromis kosmetikos priemonėmis. Apie URIAGE girdėjau daug, tačiau savo nuomonės neturėjau. Aš nesu didelė vaistinėje parduodamos kosmetikos gerbėja. Taip, suprantu, vaistinėje ir patogiau ir patikimiau, bet vis atrodo, kad veido odos problemų neturiu, todėl ir vaistinėje ieškoti veido kremo kaip ir nereikia. Parodoje "Moters Pasaulis" Kaune pastebėjau labai didelį URIAGE veido priežiūros priemonių stendą, nuolaidos buvo geros, todėl nusprendžiau nusipirkti kelias labai populiarias priemones ir išbandyti be įsipareigojimų (kartais paprasčiau nusipirkti pačiai, patiks - gerai, nepatiks - išmeti ir viskas, niekam nieko nesi skolinga). Šiandien apie veido purškiklį ir micenilį vandenį pašnekėsime plačiau.





Uriage terminis vanduo - vienintelis Prancūzijos Alpėse trykštantis gydomasis vanduo, natūraliai prisotintas mineralų ir mikroelemenųs, kurio druskų sudėtis yra labai artima jų kiekiui mūsų odos ląstelėse. Uriage terminis vanduo yra išskirtinis, nes:
Vienintelis izotoniškas terminis vanduo (sudrėkinus odą šiuo vandeniu išsaugomas odos ląstelių vientisumas)
Pasižymi 6 gydomosiomis savybėmis, kurios įrodytos moksliniais tyrimais: drėkina, mažina uždegimą, alergiją bei niežėjimą (ramina), neutralizuoja laisvuosius radikalus ir skatina odos regeneraciją (gijimą)
Be jokių bakterijų!

Naudojimas: purkškite ant veido, laikydami flakoną maždaug 20 cm nuo veido atstumu. Norėdami gauti maksimalų Uriage terminio vandens efektą, veido nenusausinkite, o leiskite vandeniui pačiam išdžiūti. Naudokite kasdien. Tinka kūdikiams, vaikams, suaugusiems. Galite įsigyti vaistinėse.



Sudėtyje yra Uriage terminio vandens, glicerino, spanguolių ekstrakto, kurie ramina, drėkina, minkština veido odą, apsaugo ir stiprina apsauginį odos barjerą, mikroskopinio dydžio micelės pritraukia nešvarumus ir išvalo odą. Hipoalerginis, išbandytas oftalmologų. Sudrėkinkite vatos diskelį ir valykite veidą bei akis. Nereikia nuskalauti vandeniu.

MICELĖS yra mikroskopinio dydžio rutulio formos sferinės dalelės , susidedančios iš daugelio cheminių junginių. Dėl savo amfifilinės sandaros (graik. amphi - abipus, aplink, apie) jos gali jungtis su vandeniu ir su riebalais, todėl jos puikiai pritraukia įvairius nešvarumus ir giliai išvalo odą, užtikrindamos, kad nebus pažesita odos biologinė pusiausvyra.








Mano nuomonė:

Sakykite ką norite, tačiau man atrodo, kad URIAGE marketingo atstovai pasistengė iš peties su įpakavimais. Net mano padarytos nuotraukos labai gaivios, švelnios ir tos priemonės net 'prašosi' į rankas. Būtent tokia buvo mano reakcija, kai aš pirmą kartą pamačiau visą asorimentą. Termalinis vanduo aprašyme irgi užburia, atrodo tai ne vanduo, o kažkas wow, kas būtinai tiks ir patiks veido odai. Kaip gi yra iš tikro? Ar vertos priemonės dėmesio?
Mano visos priemonės yra mini įpakavimo dydžio, tokias labai faina imti su savimi į keliones, plius kainos atžvilgiu galima bandyti be didesnių nuostolių piniginei. 
Kompanija siūlo kelis micelinio vandens pasirinkimus, mano turimas skirtas normaliai ir sausai odai, tikrai atitinka visus aprašymus: labai švelniai nuvalo makiažą, nedirgina odos, drėkina ir ramina. Galiu pasakyti, labai labai patiko, todėl galimai pirksiu didesnį įpakavimą.
Purškiklis praverčia kelionėse, lėktuve ir paplūdimį (esu mačiusi purškiklį su SPF filtru, todėl kai skrisiu atostogauti, būtinai nusipirksiu), bet naudoti jo kiekvieną dieną jokios prasmės nematau. Atgaivinti veidą? Nežinau, darant makiažą dažniausiai naudoju fiksatorius, kurie išlaiko makiažą, o purkšti vandenį ant makiažo dienos bėgyje visiškai nesinori, bet tai galimai tik man taip. Vienintelis panaudojimas - vakare naudojant riebius aliejus ant veido odos tam, kad jie greičiau susigertų, užpurkšti vandenuko.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad bendroji nuomonė labai gera, aš greitu metu papasakosiu apie URIAGE tobulą priemonę, kuri man patiko labiausiai, o kol kas noriu pasakyti, kad siūlomos kosmetikos priemonės tikrai kokybiškos ir atitinka aprašymus, bei nustatytą rinkoje kainą. 
Ar turiu norą bandyti kažką dar? Tikrai taip, reikia tik labiau susipažinti su asortimentu.




SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig