2021 m. balandžio 17 d., šeštadienis

Skinlovers

 


Sveiki, mano brangieji, labai noriu pasidalinti atsiliepimu apie išbandytas Skinlovers veido odos priemones. Paskutiniu metu aš niekur neskubu, skaitau, kad tai didelis privalumas, nežiūrint į tai, ko nori gamintojai. Atsiliepimai apie išbandytas priemones atsiranda bloge tik po 4 savaičių testavimų, būtent tiek ir reikia tam, kad padaryti išvadas apie išbandytas priemones. Sutinkate? Skinlovers 4 žingsnių programą testavau būtent tiek, jau po pirmos savaitės mačiau teigiamus rezultatus. Apie tai ir pašnekėsime šiandien plačiau.












Mano nuomonė:

Aš nerašysiu ilgų istorijų apie kosmetikos atsiradimą, pasakysiu tik tiek, kad veido priežiūros priemonės natūralios sudėties, nebandytos su gyvūnais, draugiškos aplinkai, sukurtos dermatologų ir labai efetyvios. 

Prieš užsakant rekomenduojama atlikti savo odos testą, tada bus aiškiau kokių tiksliai priemonių reikia. Taip buvo ir su manimi, vadybininkė labai tiksliai išklausinėjo apie mano odos būklę. Pasakysiu iš karto, man 37 metai, dažniausiai naudojamos anti-age priemonės su rūgštimi  (kurios nėra tinkamos jautriai odai), kovoju su pigmentinėmis dėmėmis, T zona riebesnė, yra vizualiai matomų porų, kartais nuo karto atsiranda spuogų. Išbandžiau be galo ir krašto įvairių priemonių, todėl manęs nustebinti beveik neįmanoma. 

Gamintojai teigia, kad užtenka tik 4 priemonių tam, kad jūsų oda atrodytų gražiai, taip prižiūrėti veidą lengvą ir efektyvu. Man nuoširdžiai buvo labai įdomu, tačiau rezultatu aš nelabai tikėjau. Gavosi taip, kad prieš pat Skinlovers priemonių testavimą pas mane prasidėjo alerginė reakciją į kitas testuojamas priemones. Mano veidas buvo raudonas, atsirado šerpetojimų, niežėjimas ir aš negalėjau net užtepti kreminės pudros tam, kad vizualiai atrodytų gerai. Aš išbandžiau namuose visas turimas drėkinančias ir raminančias priemones, rezultatas buvo tragiškas, bet laiku atkeliavo Skinlovers. Aš pagalvojau, kad blogiau tikrai nebus, priemonės sukurtos dermatologų, plius atsiliepimai nuostabūs. Nepatikėsite, tačiau raudonos ir šerpetojančios odos problemą aš išsprendžiau per dvi dienas naudojant tik Priešuždegiminį raminantį serumą. Wowwww, pagalvojau aš, pradėjau priemonėmis tikėti labiau ir naudojau tik jas visas 4 savaites (tiesą, kitų bandyti ir nenorėjau, taip patiko Skinlovers).
Kaip aš ir sakiau, pas mane su pirma siunta atkeliavo valomasis veido pienelis, eksfoliuojantis losjonas su AHA rūgštimi, raminamasis serumas ir aktyvi drėkinamoji emulsija. Aš pabandysiu apie kiekvieną iš priemonių papasakoti plačiau ir pasidalinti savo nuomone.
Valomasis pienelis skirtas veido odos valymui. Negaliu pasakyti, kad jis idealiai nuvalo makiažą, tačiau savo labai svarbius pliusus jis tikrai turi. Veido valymas vienas iš svarbiausių odos priežiūros etapų, jo praleisti tikrai negalima. Aš dariau taip, makiažą valiau  tam tikromis servetėlėmis, o po to ploviau su pieneliu. Kiekvieną rytą veidą ploviau irgi su pieneliu. Rezultatas - spuogų ir porų tiesiog nebeliko. Aktyvūs pienelio ingredientai kovoja su baterijomis, pašalina visus nešvarumus ir neleidžia bakterijoms daugintis. Didelis priemonės pliusas - pienelis nesausina odos, po naudojimo oda lyg aksomas. Manau tos veido valymas yra būtinas, o pienelis idealiai tiks visų tipų odai.
Esfoliuojantis losjonas su AHA rūgštimi. Aš manau, kad rūgštis viena iš populiariausių priemonių rinkoje. Jas naudoti reikia ypatingai atsargiai, rekomenduoju laikytis visų gamintojų instrukcijų, nes rezultatas gali būti tos, kaip mano, alerginė reakcija. Pirmą savaitę man teko praleisti odos tonizavimo žingsnį, veido oda buvo per daug jautri, tačiau laikui bėgant jį irgi įvedžiau į savo odos priežiūros rutiną. Būtent losjonas paruošia odą kitoms priemonėms, sutraukia poras ir suteikia skaistumo. 
Apie priešuždegiminį serumą aš jau pasakojau, jis išgelbėjo mano odos būklę. Jeigu reikėtų įvardinti vieną mėgstamiausią priemonę, tai būtų būtent šitas serumas. Serumas švelnios konsistencijos, maloniai tepasi ir susigeria akimirksniu, nepalieka riebaus sluoksnio ir puikiai drėkina. Jis idealiai tinka sausai ir jautriai odai, tačiau mano atveju T zonoje jį galima buvo naudoti labai trumpai. Poros duoda apie save žinoti, todėl pas mane atkeliavo Švarios odos eleksyras.
Švarios odos eleksyrą aš naudojau labai atsargiai, tik ten kur reikia. Rytais ir vakarais tepiau T zoną, vos vos smakrą (ten kartais nuo karto atsiranda spuogai). Priemonė labai koncentruota, sakyčiau sudėtyje yra rūgšties (bent jau taip jaučiasi), kvapo neturi, susigeria akimirksniu, tačiau reikalauja kremo ant viršaus.
Aktyvi emulsija labai švelnios tekstūros ir malonios konsistencijos, kvepia žaluma ir susigeria akimirksniu. Gali būti naudojama kaip makiažo pagrindas. Puikiai drėkina ir ramina veido odą, tačiau neriebina ir nesukelia alergijos.

Po pirmos savaitės Skinlovers priemonių naudojimo aš jau mačiau teigiamą rezultatą, po 4 savaičių aš suprantu, kad priemonės man puikiai tinka ir patinka mano odai. Mano poros sumažėjo, raudonis mažiau matomas, jokių alerginių reakcijų ir spuogų nėra, o tai labai didelis pliusas. Dar vienas privalumas - priemonės naudojasi labai taupiai, manau jų man užtenka keliems mėnesiams naudojimo.

Ar rekomenduoju? Valomąjį kreminės konsistencijos pienelį rekomenduoju visiems, nepriklausomai nuo odos tipo ir būklės, tai 'must have' priemonė. Švarios odos eleksyrą rekomenduoju riebiai ir spuoguotai odai, tačiau reikia neužmiršti ir apie odos drėkinimą, o jautriai ir labai sausai odai nuoširdžiai rekomenduoju priešuždegiminį serumą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad net testavimui pasibaigus aš vis tiek naudoju Skinlovers priemones, tik man labai trūksta šveitiklio, valomosios veido kaukės ir paakių kremo. Tikiuosi ateityje veido odos priežiūros linija pasipildys ir tokiomis priemonėmis.

PR sample






SHARE:

1 komentaras

  1. Ar yra galimybė įsigyti kosmetikos el.parduotuvėse kaip https://www.drogas.lt/?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig