2016 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Artdeco THE SOUND OF BEAUTY ART COUTURE NAIL LACQUER (spalva 908 - aztec taupe)


Geros dienos, mano brangieji, nors už lango lietus ir labai jau rudeniškas oras, garbės žodžio, norisi sėdėti su pledu namuosee ir gerti kakavą. Na o tokiu oru norisi lakuoti nagus neryškiais, rudais, nude, arba blizgiais atspalviais. Būtent toks šiandien ant mano nagų, tai Artdeco 908 - aztec taupe, iš THE SOUND OF BEAUTY ART COUTURE kolekcijos.





Art Couture Nail Lacquer
Nagų lakas
Art Couture nagų lakai pasižymi atnaujinta kokybe, kurią sudaro:
- Naujausia formulė: 3 skirtingos aukščiausio grynumo sudedamosios dalys1 ( 1polyester-, acryl- and aldehyde resin)
- Veidrodinis blizgesys: patentuotos naujos medžiagos suteikiančios ilgai išliekantį intensyvų blizgesį.
- Intensyvi spalva ir pigmentacija: labai aukštos pigmentacijos, gelinės sudėties, todėl tolygiai dengiasi ir greitai džiūsta.
- Spalvos apsauga: nauji UV-filtrai apsaugo spalvą nuo išblukimo.
- Ilgai išliekanti, elastinga sudėtis: dėl į sudėtį įeinančių BIO plastifikatorių itin lankstūs ir ypač ilgai išliekantys (100% organic).
- Nagus prižiūrinti sudėtis: su nagus puoselėjančiomis medžiagomis: amino peptidais, vitaminais A, C, E ir pantenoliu, bei dumblių ekstraktu, gausiu mineralais (phycocorail).

Talpa: 10ml
Kaina: 8,99 EUR
Įpakavimas:








Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš nelabai mėgstu blizgių nagų lakų atspalvių, mano kolekcijoje jų beveik nėra. Tokias spalvas lakuoti be galo sunku, plius nagai vizualiai atrodo trumpesni. Nulakavau nagus su Artdeco aš pirmą dieną žiūrėjau į savo rankas ir galvojau, patinka man ar nelabai, antrą dieną jau pripratau prie vaizdo ir labiau patiko, negu nepatiko. Na o po penkių dienų, kai lakas buvo dar vietoje aš supratau, patinka. Artdeco 908 - aztec taupe atspalvis labai šaltos taupe spalvos, nėra pigių blizgučių ant nagų, tai pusiau matinis efektas. Dar vienas pliusas, lako spalva pigmentuota, užtenką 2-jų sluoksnių tobulam rezultatui, kurie išdžiuvo akimirksniu, aš net nespėjau pastebėti. Vienu žodžiu, patiko ne tik lako kosnistencija, bet aš net pakeičiau savo nuomonę apie tokius perlamūtrinius ir pusiau perlamūtrinius atspalvius. Na o Artdeco nagų lako įpakavimas vis dar toks pat geras ir prabangus, patogus lako šepetėlis ir dangtelis nusiima (kaip Chanel, Dior ir t.t.)
Noriu priminti, kad Artdeco rudens kolekcijoje net 6 atspalviai, todėl kiekvienas galės išsirinkti.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig