2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Tigi S-Factor Flat Iron Shine Spray Plaukų purškiklis nuo karščio


Šiandien nusiteikus rimtai padirbėti, nes rytoj visą dieną renginiai, o penktadienis jau Rygoje. Logiška, kad vėl nespėsiu pabaigti visus suplanuotus darbus, bet svarbiausiai, jausti malonumą, a ne? O aš jaučiu malonumą testuojant įvairias plaukų priežiūros priemones, atrodo nieko ypatingo, o net rankos niežti, kaip norisi išbandyti. Šiandien jūsų dėmesiui Tigi S-Factor Flat Iron Shine Spray Plaukų purškiklis nuo karščio.







Tigi S-factor Flat Iron Shine Spray apsaugo jūsų plaukus nuo karščio šukuosenos formavimo metu. Aukštos kokybės Tigi priemonės palengvina šukavimą ir atgaivina plaukus, suteikia jiems glotnumo, minkštumo ir nepaprastą žvilgesį. Purškalas saugo plaukus nuo žalingo terminio modeliavimo poveikio ir nuo UV spindulių. 




Mano nuomonė:

Tigi S-Factor plaukų priežiūros priemonės man nėra naujiena, turėjau ir plaukų šampūno ir balzamo Diamond rinkinį, ir tokį pat purškiklį nuo karšio, ir spindesio suteikiantį kremą plaukams. Visos priemonės labai patiko ir tiko, bet tada, kai naudojau šias priemone pilnu pajėgumu, plaukas buvo labai sausas ir balintas. Šiuo metu mano plaukai labai atsigavo ir atrodo nuostabiai gražiai, pati negaliu atsidžiaugti tokiais nuostabiais pokyčiais. Kodėl nusprendžiau grįžti prie Tigi S-Factor? Vistiek džiovinu plaukus fenu, kartais nuo karto tiesinu, bei garbanoju, todėl be apsaugos nuo karščio niekaip negaliu. Mano turimas GHD pasibaigė, Kerastase tapo per riebi ir netinka, todėl lauku prisiminiau apie Tigi S-Factor. Tai labai malonaus kvapo purškiklis, kuris suteikia plaukams švelnumo, apsaugo nuo neigiamos temperatūros poveikio, plius labai maloniai kvepia. Purškiklis kiek riebios konsistencijos, todėl nerekomenduiju padauginti. Aš mačiau promo filmą, kur rekomendavo purkšti priemonę ant plaukų 20 cm atstumu. Būtent taip ir darau, rezultatu labai patenkinta. Tikriausiai vėl grįšiu ir prie plaukų formavimui skirto kremo iš tos pačios Tigi S-Factor linijos.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig