2014 m. gruodžio 12 d., penktadienis

Sleek akių šešėliai Oh so special (review and makeup)





Aš niekada negalėčiau pagalvoti, kad Sleek kosmetika tokios geros kokybės. Šešėlių spalvos labai gražios, ir gerai parinktos: matiniai, blizgus ir neoniniai atspalviai. Palečių pasirinkimas labai didelis ir manau kiekvienas gali pasirinkti. Aš savo pirmąją Sleek paletę pirkau oficialiame Sleek saite, tai buvo rinkinukas su skaistalais, blakstienų tušu ir lūpų dažais. Atkeliavo mano užsakymas labai greitai, ir pagaliau po geros savaitės testavimo, aš jau pasiruošusi parodyti makiažus ir papasakoti apie šešėlius plačiau...




Gamintojo aprašymas:




Sleek akių šešėliai Oh so special  tai 12 puikiai tarpusavyje derančių pigmentuotų spalvų. Viena iš populiariausių Sleek siūlomų palečių. Šie šešėliai puikiai tiks kasdieniniam naudojimui ir padės sukurti subtilų dieninį makiažą. Pasirenkant tamsesnes spalvas galima naudoti ir vakariniam makiažui.  
Sleek akių šešėliai visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės bei pigmentuotų spalvų, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko.



Įpakavimas:











Kaina: 26$ už rinkinį, su pristatymu gavosi 32$





Atspalviai:




Pirmų dviejų atspalvių ant rankos beveik nesimato, atspalviai labai šviesus, aš galiu juos naudoti tik ant NYX baltos spalvos bazės, nuotraukoms buvo naudojama Artdeco Mineral eyeshadow base. Aš mačiau, kad užsienio bloggeriai tam, kad išgauti atspalvius, tepa juos šlapiuoju būdu, aš taip nedariau, manau teisingai bus parodyti kaip yra iš tikrųjų...







Rezultatas:

I variantas






II variantas





III variantas




IV variantas




V variantas:





VI variantas:




Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, visą savaitę aš dažiausi tik su Sleek šešėliais, galiu pasakyti man labai patiko. Oh So Special paletę aš nusipirkau tik dėl rožinių atspalviu: Ribbon ir Pamper. Pamper labai kaprizingas, šitam atspalviui reikalinga baltos spalvos makiažo bazė, nes kitaip jo visai nesimato. Ribbon labai ryškus, lašišos spalvos šešėlis, kuris puikiai tinka tamsios spalvos savininkėms. Labai patiko Organza ir Gateau spindintys atspalviai, ten pigmentą sudaro blizgučiai, tačiau juos galima naudoti kaip makiažo akcentą ant viršutinio voko, arba rožiniams atspalviams intensyvumo suteikimui. Nuostabus matinės juodos spalvos šešėlis Noir, labai gerai pigmentuotas, naudoti labai lengva. Manau jeigu tepti šlapiuoju būdu, galima naudoti akių apvadui pravesti.
Oh So Special paletė turi tiek matinius, tiek spindinčius šešėlius. Matinių kokybė ir pigmentacija labai gera (išskyrus Bow, tačiau aš manau, kad šviesios spalvos šešėlis skirtas spalvoms išsklaidyti).
Šešėliai puikiai laikosi visą dieną (aš naudoju makiažo pagrindą), nebyra ir labai geros kokybės. Rekomenduoju išbandyti, o aš dar užsakiau kelis šešėlių spalvų variantus, dabar bandysiu kitus makiažus ir kitus atspalvius...























SHARE:

6 komentarai

  1. Šita paletė tikrai nuostabi bei labai universali, ir aš neatsidžiaugiu :) labai gražūs makiažo variantai! Bus man įkvėpimas, kaip dar panaudoti šitą paletę :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi pažiūriu tavo atsiliepimus ir jau sprendžiu, ką pirkti iš Sleek... ;-)

      Panaikinti
  2. Kaip tik užsisakiau šią paletę, laukiu nesulaukiu kada ji pasieks mano namus. Bus mažytė kalėdinė dovanėlė sau. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai gera dovana sau, nes spalvos puikios, kokyb4 labai gera, o kaina prieinama. Aš jau rodžiau kad nusipirkau dar dvi paletes: Arabian Night ir Vintage Romance, o ebay. com laimėjau labai pigiai Sleek eye palette jewel & bohemian... laukiu nesulaukiu... ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2014-12-13 10:14

    Man po sleek paletes w7 tokia prasta atrodo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kainos tai panašios... man irgi prastoka, ir kokybė ne tokia kaip sleek...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig