2014 m. gruodžio 12 d., penktadienis

Artdeco Glam Stars Lip Gloss Lūpų blizgis (spalva 24 32P)







Gražaus ryto, mano brangieji blogo skaitytajai, šiandien noriu jums papasakoti apie nuostabų lūpų blizgesį iš Artdeco. Jis labai neutralios spalvos, tinka prie kiekvieno makiažo, tiek prie dieninio, tiek prie vakarinio, nes vakaro šviesoje spindinčios dalelės atrodys žymiai gražiau. Šiandien apie viską plačiau...




Gamintojo aprašymas:





Glam Stars Lip Gloss
Lūpų blizgesys
Labai malonios tekstūros su smulkiom švytėjimą ir prabangą  suteikiančiom dalelėm.
Suteikia lengvą švytinti atspalvį, unikali ir tobula šepetėlio forma padeda labai tolygiai ir lengvai pasiskirstyti lūpų blizgesį.
Sudėtyje esančios dalelės puikiai atspindi šviesą ir padeda paslėpti bet kokius trukūmus. Patariama  naudoti prieš tai apvedus lūpų kontūrą su lūpų pieštuku. Išlaiko lūpų švelnumą, suteikia minkštumo ir apsaugo nuo dehidratacijos.

Talpa: 5 ml

Sudėtis:

Spalvų pasirinkimas:




Kaina: 44,95 lt

Kur pirkti: Douglas, Drogas ir Sarma parduotuvėse

Įpakavimas:






Teptukas:



Spalva:



Rezultatas:






Su makiažu:




Mano nuomonė:
Aš bandžiau labai daug Artdeco produktų, tačiau lūpų blizgesį naudoju pirmą kartą. Spalva buteliuke atrodo ne itin išraiškingai, tačiau rezultatas ant lūpų stulbinamas. Mažieji blizgučiai auksinės ir sidabrinės spalvos atrodo labai gražiai, suteikia lūpoms veidrodinio spindesio.

Kaip visada, pradedu nuo Artdeco lūpų blizgesio įpakavimo. Įpakavimas gražus, puikiai matosi lūpų blizgesio atspalvis, jeigu turite ne vieną blizgesiuką, juos labai lengva atskirti. Teptukas patogus, lūpų blizgesio konsistencija vidutiniškai tiršta, nereikalauja kontūro pieštuko, nes neišbėga už lūpų kontūrą. Blizgesio kvapas - saldus, tačiau beveik nesijaučia ant lūpų. Panaudojus Artdeco blizgesį, lūpos atrodo sodrios ir gražios, blizgesys nesubėga į raukšlelės ir laikosi ant lūpų apie  2 valandas.
Man rezultatas ir atspalvis labai patiko, Artdeco lūpų blizgesys vertas savo kainos. Rekomenduoju išbandyti.






SHARE:

2 komentarai

  1. Aš esu Artdeco blizgių mėgėja, sunaudojau ne vieną, jų yra kelios serijos, vieni labiau perlamutriniai, kiti mažiau, dar kiti be blizgučių. Patinka, kad jie drėkina, minkština lūpas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia mano pirmas artdeco lūpų blizgesys, pas drauge bandžiau su pipirais, kuris vizualiai padidina lūpas, labai patiko, bet taip dar nenusipirkau... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig