2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Avon Matiniai lūpų dažai „True Colour“


Labas vakaras, mano brangieji, kaip smagu, kad rytoj išeiginė, galėsiu kol vyras miega iš pat ryto (bent taip tikiuosi) daugiau laiko skirti blogui, pas mane telefone be galo daug nuotraukų, tačiau niekaip negaliu parašyti suplanuotų tekstų. O šiandien vakare kviečiu skaityti mano naują įrašą apie Avon matinius lūpų dažus, kurie tikrai mane nestebino savo kokybe ir spalvomis.



Gamintojo aprašymas:

Matinį efektą suteikiantys lūpų dažai
• nudažo lūpas matine ir ilgai dengiančia spalva
• neisausina lūpų ir saugo drėgmę
• patvarūs aksominės tekstūros formulė maloniai slysta lūpomis ir suteikia joms ilgai išliekantį matinį efektą bei drėkina.
Naudojimas: dažykite lūpas nuo vidurio, vesdami lūpų dažus kraštų link. Nudažiusios lūpas, pašalinkite dažų perteklių. Jei jūsų lūpos itin sausos, prieš dažymą švelniai jas nušveiskite, kad tolygiai jas nudažytumėte. Siekdami ryškesnio kontūro, apveskite lūpų kontūrą neutralios spalvos pieštuku ir tada jas nudažykite.

Įpakavimas ir spalvos:















Kaina: 3,99 EUR

Kur pirkti: www.avon.lt

Rezultatas:





Mano nuomonė:

Matinių lūpų dažų mada keliauja po pasaulį, aš jau ne kartą esu rašiusi bloge, kad matiniai lūpų dažai mane taip jau sugadino, sugadino mano požiūrį į lūpų dažus, kad aš noriu naudoti tik juos. Kodėl matiniai: nes be galo gražios ir ryškios spalvos, maloni tekstūra, kuri jau nesausina lūpų, išsilaiko pakankamai ilgai, nepalieka žymių ant taurių ir dantų, nereikia pastoviai galvoti apie makiažą (ypač dažant lūpas ryškiais atspalviais). Avon kompanija nenusileidžia, praeitą mėnesį irgi pristatė matinių lūpų dažų seriją. Galiu pasakyti tik tiek, kad lūpų dažai atrodo labai apgaulingai. Taip, sutinku, įpakavimas labai gražus, matinis, tačiau pačių lūpų dažų spalva atrodo nekaip. Tiesą sakant, aš ir galvojau, kad atspalviai nėra ryškūs ir gražūs. Kaip aš klydau, išbandžius spalvas ant lūpų supratau, kad tai topas. Pigmentacija labai stipri, spalvos ryškios ir gražios, laikosi ant lūpų geras keturias valandas (jeigu nevalgyti, o svarbiausiai nesausina). Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Aš gavau testavimui 3 atspalvius, šiandien ant mano lūpų ryškiai raudona (o kaip galėjo būti kitaip) Red Supreme. Marvelpus Mocha tikrai ne mano spalva, o Berry Blast parodysiu rytoj su kitu makiažu.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig