2015 m. liepos 19 d., sekmadienis

Nauji pirkiniai. Lenkija


Kaip ir žadėjau, įkeliu mano pirkinių nuotraukas. Labai džiaugiuosi, nes pirkau ne daug, tačiau labai apgalvotai, būtent tai ko reikėjo. 





Kai pamačiau Ciate nagų lakų išpardavimą, negalėjau patikėti savo akims, rinkiniai nuo 16 iki 40 zl. Mano penkių vasariškai gražių spalvų lakų rinkinukas kainavo vos 32,90 zl apie 8 eur


ilgai stovėjau prie Biovax kosmetikos priemonių ir nežinojau kurią plaukų kaukę pasirinkti. Visi aprašymai lenkų kalba, aš nesuprantu nieko. Tačiau nusipirkau tai, kas patiko labiausiai - intensyvią plaukų kaukę su Perl ekstraktu ir šilką plaukams.


Zara home pirkau žvakę



Jau seniai norėjau nusipirkti Inglot akių pavedimą ir antakių gelį, užėjau į Inglot parduotuvę, ten merginos man padarė makiažą ir padėjo išsirinkti atspalvius. 



Kaip jau pasakojau, Mango parduotuvėje centre pamačiau švarką, tačiau išmerų pas mus jau nebebuvo, Lenkijoje pilnos lentynos išparduodamų drabužių, mano švarkas buvo visų išmerų.


H&M parduotuvėje pamačiau seniai norėtą drabužių derinuką. Švarkas vos 20 zl, šilkiniai šortai - 50 zl.



tokie buvo mano grožio pirkiniai, linkiu gražaus sekmadienio. Važiuoju į miestą susitikti su tėvais, perduoti produktus, o vakare vėl grįšiu prie blogo rašymo ir pabaigsiu kai kurias suplanuotas šios savaitės temas.








SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-20 09:18

    Man tavo stilius labai patinka, rafinuotas, bet jaunatviskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jūsų stilius tikrai super. Dėka pigios kelionės į Lenkiją mes ir dažnai su šeima ten vykstame apsipirkinėti.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig