2015 m. liepos 20 d., pirmadienis

Savaitės atradimas: Rituals Qi atpalaiduojantis serumas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, savaitgalį man pavyko pailsėti, tačiau darbai liko nepadaryti, todėl pirmadienį nuo pat ryto pradedame labai rimtai dirbti. Šiandien noriu jums papasakoti apie savaitės atradimą: Rituals Qi atpalaiduojantį serumą. Aš pasakyčiau kitaip, apie produktą kuris turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį, stiprų mėtų kvapą ir padeda atpalaiduoti ne tik kūną, bet ir sielą.





Gamintojo aprašymas:




TAO kolekcija - senovinis ramybės menas
Susipažinkite su atsinaujinusia Tao kolekcija - ji padės atrasti balansą tarp Yin ir Yang bei užtikrinti ramybės pojūtį šiandieniame skubančiame pasaulyje.

Tao - senovės kinų filosofija, siekianti atrasti tikrąją harmoniją tarp Yin ir Yang. Yin atstovauja jūsų vidiniam pasauliui, tuo tarpu Yang - išorinėms įtakoms. Tao reiškia „kelią”, kurio pagrindinis tikslas - padėti mums atrasti pusiausvyrą tarp šių dviejų jėgų. Gyvenant tokiame neramiame pasaulyje labai lengva pasiduoti išorinių dirgiklių įtakai – Yang, šie mus išbalansuoja ir sukuria stresinę būseną.

Tao kolekcija

Naujoji Tao kolekcija su raminančiu baltuoju lotosu, gaivinančia kiniška mėta ir raminančiu Yi Yi Ren ingredientu buvo sukurta tam, kad padėtų jums atrasti balansą ir vidinę ramybę judriame pasaulyje bei skubančiame didmiesčio ritme. Wai Wang drėkinantis kūno šveitiklis atgaivins, sušvelnins ir išlygins jūsų odą, pašalindamas negyvas odos ląsteles. T’ai Chi dušo putos – želė, sujungiančios atpalaiduojančius Baltojo lotoso aromatus ir maitinančias Yi Yi Ren (ingrediento, naudojamo kinų medicinoje) savybes, suteiks jūsų odai švelnumo pojūtį. Atsipalaiduokite ir patirkite vidinę ramybę, apgaubti šilkinių Wu Wei vonios putų. Xiu Xi - švelnaus baltojo lotoso aromato masažo aliejus, praturtintas maitinančių odą medžiagų taip pat suteiks jums ir ramybės pojūtį. Trys–viename, stebuklingas rankų šveitiklis Silence, atgaivins ir suminkštins rankų odą. Šveitiklis praturtintas maitinamaisiais aliejais, kurie lengvai įsigeria, atkuria odos elastingumą ir drėgmės balansą.


„Atraskite ramybės akimirką su baltojo lotoso ir Yi Yi Ren aromatais.” 





Qi atpalaiduojantis serumas
Antiperspirantas su baltuoju lotosu ir Yi Yi Ren ekstraktu, saugantis nuo nemalonaus kūno kvapo 24 valandas.

Talpa: 15 ml.

Kaina: 8 eur

Kur pirkti: www.rituals.lt

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Apibūdinat produktą, noriu pasakyti, kad tai visiškai tobula priemonė vasarai, kai lauke labai karšta, karštį jaučia visas kūnas, užtepi serumą pagal schemą ir viduje tampa šalta. Poveikis nerealus. Rekomenduojama serumą tepti ten, kur galima apčiuopti pulsą. Serumo kvapas - mėtinis, labai stiprus, jaučiasi dar ilgai. Įpakavimas patogus, permatomas žalios spalvos, užima labai mažai vietos rankinėje, todėl be galo patogu pasiimti su savimi. Dabar tai vienas iš mano 'must have' produktų. Važiuojant iš Lenkijos supratome, kad serumas ne tik atpalaiduoja ir turi šaldomąjį poveikį, bet neleidžia ir užmigti. Rekomenduoju išbandyti.

PR Sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig