2018 m. sausio 18 d., ketvirtadienis

Apie veido kaukes


Labas rytas, mano brangieji, nepatikėsite tačiau kažkur sugebėjau peršalti. Kur? Net neįsivaizduoju. Tas keistas jausmas, kad nieko nesinori, tik po pledų žiūrėti serialus, stebėti krentančias snaiges ir baltą žiemą pro langą, gerti šiltą arbatą ir bandyti pasveikti. Teisingai supratote, būtent toks buvo vakar dienos planas. Šiandien jaučiuosi žymiai geriau, manęs laukia labai svarbus renginys, drabužiai paruošti, plaukai jau išdžiovinti, o aš turiu kiek laisvo laiko, kuris bus skirtas blogo rašymui. Labai seniai norėjau pašnekėti apie papildomas veido priežiūros priemones, o jeigu tiksliau, apie veido kaukes.




Aš manau, kad verta pradėti nuo populiariausių, giliai valančių ir dažniausiai perkamų veido kaukių. Kodėl jos tokios populiarios? Nes valyti veido odą norime visos, tik priemones pasirenkame priklausomai nuo mūsų odos tipo. Kuri yra geriausia valomoji veido kaukė? Nežinau, reikia vertinti kainą (nes kaina irgi nemažiau svarbu). Iš pigesnių kategorijos man labai patiko L'oreal Pure Clay mask. Turėjau visus variantus, man labiausiai patiko su raudonu moliu, ji sausina veidą mažiausiai, tačiau ir valo švelniausiai. Žalios spalvos kaukę aš galiu naudoti tik nosis ir smakro zonoje, mano veido oda mišri, rizikuoti ir išsausinti veido aš nenoriu. Šnekant apie GlamGlow veido kaukes noriu pasakyti, rekomenduoti jų nenoriu, su joms reikia ypatingai atsargiai, nes išdžiovinti ir išsausinti veidą galima labai greitai, plius kaip vienas - du sukelti alerginę reakciją, geriau pasirinkti kiek švelnesnius prausklius ir naudoti vietoje kaukes, laikyti apie kelias minutes. Tą patį gavoju ir apie pigias molio kaukes, gal geriau negadinti savo veido?

Pasakysiu nuoširdžiai, man labai didelį įspūdį paliko Douglas veido priežiūros priemones, mano geriausių veido kaukių kategorijoje Radiance Mask. Tai baltos spalvos kaukė, kuri suteikia veidui švelnumo, labai lengvai nuvalo negyvąsias odos ląsteles, plius suteikia pailsėjusios odos efektą. Prieš naudojant labai bijojau, kad kaukė gali išbalinti mano veido odą (žiemą mano oda ir taip balta, aš naudoju savaimio įdegio priemones), bet viskas gerai, rezultatas man patiko, tik kaina kiek per aukšta.


Kiehl's veido kaukės tiesiog tobulos, man jos patinka labiausiai iš visų. Rekomenduoti kažką Jums? Nenoriu, tiesiog nueikite į Kiehl's parduotuvę veido konsultacijai ir paprašykite mėginukų, taip bus paprasčiau, negu investuoti pinigus neaišku į ką.


Rudens-žiemos sezonu mano vonios lentyną užkariauja giliai drėkinančios ir maitinančios veido kaukės. Kas yra svarbu? Nepersistengti, juk kartais po maitinančių kaukių naudojimo makiažas nuplaukia dienos bėgyje, veidas tampa riebus, atsiranda spuogų. Viskas gerai su saiku, aš tokio tipo kaukes labai rekomenduoju naudoti vieną-du kartus per savaitę arba rinktis ne tokios sodrios konsistencijos. Lengviausia - Lancome. Jos konsistencija gelinė, ji puikiai atgaivina, suteikia energijos, tačiau neriebina. Tai idealus variantas net vasarai, kai nesinori perkrauti odos.
Mano sunkioje artilerija iš Origins, esu išbandžiusi labai daug įvairių kaukių, Drink Up geriausia iš geriausių. Ji labai tiršta, tačiau po naudojimo veido oda švelni, pamaitinta ir galima užmiršti apie visus šerpetojimus nosies zonoje.


Pabaigai mano favoritas iš GlamGlow, tai momentinio poveikio naktinė kaukė. Ne, nuoširdžiai nerekomenduoju jos naudoti kiekvieną vakarą, veidas pripranta, wow efekto nebelieka, kaina aukšta, investicija nėra tikslinė. Aš labai rekomenduoju turėti šį stebuklą kaip SOS priemonę prieš labai svarbius renginius, kai reikia momentinio ir labai greito liftingo, drėkinimo ir veido sulyginimo efekto. Pasakysite, kad kaukė kainuoja labai brangiai, tikrai taip, tačiau poveikis to vertas. Labai rekomenduoju dar prigrėbti paakių GlamGlow kaukes, OMG, kokio tobulumo priemonė.

Tokios kaukės pastoviai gyvena mano kosmetinėje, tokias galiu drąsiai rekomenduoti jums. Kitos išbandytos, tačiau ilgai neliko, nes yra geros kaukės, o yra geriausios.








SHARE:

1 komentaras

  1. Hi Dear, how are you ?
    I am Cindy from Shein ,
    Could you please reply my email-blogger.global01@shein.com ?
    If you do not want to cooperate with Shein , please tell me !
    Hoping you can understand and respect my work !

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig