2019 m. liepos 5 d., penktadienis

Focallure pirmoji pažintis


Labas rytas, mano brangieji, kaip galvojate, ar blogeriai žiūri ir skaito kitų blogerių įrašus? Tikrai taip, aš visai neseniai atradau vieną youtube kanalą, kur mergina pasakojo apie išbandyta kinietiška kosmetiką. Taip, taip, kosmetika buvo užsakyta iš Kinijos per www.ebay.com. Pradžioje pagalvojau kad nesąmonė, nieko gero ten tikrai nėra, bet pamačius šešėlių paletes nusprendžiau pagooglinti dar, visi atsiliepimai buvo velniškai geri, todėl pasidaviau. Paletės dar neatkeliavo, tačiau tai buvo ne visas Focallure kosmetikos užsakymas, aš pirkau ir kremines pudras, ir maskuoklius, ir birią pudrą, ir šešėlius ir kelis lūpų blizgius pabandymams. Pradėsime nuo maskuoklių, jie atkeliavo žaibišku greičiu.













Mano nuomonė:

Kinietiškos prekės buna skirtingos, patikėkite, nuo pigių žinomų brendų kopijų ir dėmesio vertų kosmetikos brendų. Focallure vienas iš tokių, labai kokybiški įpakavimai (aš jau išmėčiau, tačiau maskuokliai atkeliavo matinės juodos spalvos dėžutėse), gera kokybė ir didelis spalvų pasirinkimas. Aš bijau azijietiškų kreminių pudrų vien todėl, kad jos labai šviesios, Focallure siūlo pirkėjams platų atspalvių pasirinkimą, suprantama, kad pasirinkti spalvą internetu sunku, tačiau įmanoma. Aš užsakiau maskuoklius, vienas skirtą paakių zonos maskavimui, kitą - veido trūkumų maskavimui. Kuris kuris, tikriausiai jau patys supratote. Maskuoklis su aplikatoriumi man patiko labiausiai, nors nesitikėjau, kad spalva bus tokia persikinė, man ji idealiai tiko. Priemonė vidutinio tirštumo konsistencijos, labai pigmentuota ir gerai maskuoja, tačiau nesijaučia paakių zonoje. Didelis pliusas, nesubėga į raukšles. Big Cover maskuoklis maskuoja kur kas geriau, jis irgi tinka paakių zonos maskavimui, tačiau jo tekstūra kreminė, maskavimas tobulas, paakių zonoje jis atrodo sunkiai, tačiau jeigu reikia fotosesijai arba filmavimui (užtepus gerą paakių kremą) naudoti tinka. Mano spalva Natural, gana šviesi su geltonos spalvos pagrindu. Manau šitas maskuoklis gali užmaskuoti viską, mačiau nuotraukų intrnete, kur merginos tatuiruotes maskavo ir rezultatas tikrai buvo stulbinamas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kiniška kosmetika tikrai nustebino savo kokybe, aš nesakau, kad visos priemonės tokios tobulos ir geros kokybės, tikrai ne, tačiau maskuokliai geri. Dabar laukiu šešėlių palečių, nes ten tikras stebuklas, bent jau taip galvoju.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig