2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

John Frieda Sheer BLONDE šampūnas ir balzamas plaukams


Šiandien papasakosiu Jums apie šviesių plaukų John Frieda priežiūros priemones.


Sheer Blonde
Specialiai šviesiems plaukams sukurta priežiūros priemonių linija, kurioje yra citrusų ir ramunėlių ekstrakto. šviesinančio šviesius plaukus. Jie spindi lyg saulės nušviesti ir vėl atrodo sveiki.
Gražiai skamba? Įdomu, kaip yra iš tikrųjų...



Gamintojo aprašymas:
"John Frieda Sheer Blonde" šampūnas balzamas šviesiems plaukams:
Naudojant šį šampūną, kuriame yra optiškai plaukus šviesinančios medžiagos ir levandų, šviesūs plaukai ilgiau atrodo tarsi ką tik nudažyti grožio salone, nes jis pašalina žalvario atspalvį. Su UV spindulių filtrais. Be amoniako ir peroksido. Naudojimas: tepkite šampūnu drėgnus plaukus ir pamasažuokite, kad suputuotų. Kruopščiai išskalaukite. Po to naudokite atspalvį koreguojantį balzamą Sheer Blonde.
250 ml.
Kaina: 30,96 Lt

Gamintojo aprašymas:

„John Frieda Sheer Blonde“ balzamas šviesiems plaukams:

Šviesiems (nuo platinos iki šampano atspalvio) plaukams skirtame balzame yra šviesinamųjų ekstraktų (natūralių citrinų žievelių, ramunėlių ir saulėgrąžų sėklų). Šviesių plaukų balzamas su veikliųjų medžiagų kompleksu „Light Enhancers TM“ glotnina ir lygina porėtas kiekvieno plauko paviršiaus vietas ir taip juos atkuria. Plaukai akimirksniu šviesėja, tampa švelnūs lyg šilkas ir nuostabiai spindi.
250 ml.
Kaina: 30,96 Lt



Mano nuomonė:
Seniai ieškojau priežiūros priemonių, kurios padėtų palaikyti mano šviesių plaukų šaltą atspalvį. Visos puikiai žinome, kaip sunku surasti tinkamą šampūną, balzamą bei kaukę, kuriuos ne tik nuimtų geltoną plaukų atspalvį, bet ir gerai prižiūrėtų, maitintų ir nesausintų. Seniai žiūrėjau į parduotuvės lentynas su John Frieda priemonėmis, bet nedrįsau pirkti. Kaina aukšta, atsiliepimų labai mažai, o aš labai nemėgstu pirkti aklai. Bet vieną kartą nuolaidos ir violetinio šampūno paieškos nuvedė mane prie kasos su šitomis prekėmis. ;-)





Iš karto galiu pasakyti, kad šampūnas nenuvylė. Kaip galite pamatyti iš nuotraukos, šampūnas violetinės spalvos (prieš tai turėjau Biosilk pilkinantį šampūną, jo spalva buvo žymiai intensyvesne), palaipsniui nuima geltonus atspalvius, nesausina plaukų, tačiau gydomojo poveikio bei ypatingo plaukų švelnumo nepastebėta. Plaukų balzamas būtinas.
Balzamas visiškai nepatiko. Jo spalva švelniai violetinė, konsistencija labiau vandeninga (o gal aš tiesiog labai pripratau prie maitinamųjų kaukių). Plaukų visiškai nemaitina, jie lieka labai sausi, sunkiai šukuojami. Po šito balzamo visada naudoju maitinamąją kaukę, nes naiviai tikiuosi, kad balzamas suintensyvina violetinio šampūno efektą. ;-)

Apibendrinant  galiu pasakyti, kad su geltonu plaukų atspalviu ši porelė susitvarko gerai, bet reikia naudoti pastoviai, efekto po vieno plovimo laukti neverta. Geriausio violetinio šampūno-balzamo paieškos tęsiasi.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig