2013 m. rugsėjo 26 d., ketvirtadienis

Missha MISSHA - M Signature Real Complete B.B. Cream SPF 25 PA++ ir Holika Holika Baby Bloom Moisture BB Cream

Atrasti ir išsirinkti sau tinkantį BB kremą labai sunku, tai spalva ne tokia, tai savybės netinka. Aš išbandžiau labai daug Korėjietiškų BB kremų ir pasiruošusi paskelbti nugalėtojus. Kremai kurie tinka mano odai: Missha MISSHA - M Signature Real Complete B.B. Cream SPF 25 PA++ ir Holika Holika Baby Bloom Moisture BB Cream.


Mano pirmuoju BB kremu buvo pats populiariausias Missha M Perfect Cover BB kremas 23 numeris. Man jis visai nepatiko, buvo ne mano spalvos (labai jau rožinis) ir labai paryškino poras. Bet gudras pardavėjas įdėjo man mėginuką Missha Signature Real Complite 21 spalvos. Spalva aišku buvo ne mano, bet tekstūra patiko ir tiko mano odai. Po 3 savaičių pas mane atkeliavo pilnas buteliukas, bet jau 23 spalvos.
Gamintojo aprašymas:
Missha Signature Real Complite kremas pristatomas taip: kovoja su raukšlėmis ir turi balinamųjų odą savybių.
Vienas iš klasikinių ir populiarių Missha kompanijos produktų. Padeda kovoti su raukšlėmis, apsaugo nuo kenksmingų ultra violetinių spindulių poveikio, regeneruota veido odą. 
Tinka visiems odos tipams, 
Sudėtyje turi lipidų ir aminorūgščių kompleksą,
Apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio
Stangrina ir maitina veido odą, gerina ovalo kontūrus.
Puikiai tinka jeigu norite paslėpti trūkumus
Visiškai nepastebimas ant odos, 
Puikiai prisitaiko prie odos atspalvio
Savo sudėtyje neturi šių 7 ingridientų:
Parabenų
Mineralinių aliejų
neturi GMO ingridientų (įdomu kokie tai galėtų būti...)
Triclosano
Keiksmingų cheminių medžiagų
Benzaphenono
Spirito
(plačiau apie keiksmingas medžiagas galima perskaityti čia: 
http://www.pasveik.lt/sveikatos-ir-medicinos-naujienos/kosmetikoje-pilna-kenksmingu-priedu/56126)

Įpakavimas: 20ml ir 45 ml. 

Spalvos:  13, 21,23
Kaina: nuo 10$ iki 14$ už mažą ir 16$-18$ už didelę pakuotę (www.ebay.com)





Palyginimui įkeliu BB kremų spalvų nuotrauką. Galime pastebėti, Kad Missha 23 spalvos tamsiausias iš visų, antrą vietą pagal tamsumą užima Holika Holika Baby Bloom Moisture spalva. Missha M Signature 21 tonas pats šviesiausias, turi rožinį atspalvį. Tekstūra Holikos Holikos BB kremo žymiai tirštesnė, nuotraukoje matosi, kaip kremo lašas išlaiko formą.

Dabar įkeliu nuotraukas kaip BB kremai atrodo ant mano veido. 

Veidas be kosmetikos... baisu... ;-(
Daugelis man sako, kad mano veido oda tobula... nieko panašaus... ;-) yra nelygūmų, veido trūkumų, mažų spuogelių ir didelių porų žymių.


Missha MISSHA - M Signature Real Complete B.B. Cream 23 numeris


Mano nuomonė:
Mano atrodo ir taip viskas manoti iš nuotraukų. BB kremas gerai maskuoja ir išlygina veido spalvą. Aš specialiai padariau nuotraukas makro režimu iš arčiau, kad jus galėtumete įvertinti visas BB Missha Signature kremo savybes. Puikiai matosi, kad BB kremas porų neparyškina,  jas kažkiek sulygina. Spalva prisitaiko prie veido spalvos. Išsilaiko ant veido 6-8 valandas. Reguliuoja riebalų išsiskyrimą, sausas vietas gali paryškinti (ypač žiemos metu), todėl tai mano mėgstamiausias vasaros sezono BB kremas. Finišas ne matinis, o labiau švytintis, todėl reikalauja matinės pudros. Iš tolo ant veido atrodo puikiai. ;-) 


Gamintojo aprašymas:
Kodėl reikia rinktis Holika Holika BB kremą?  Nes sudėtyje yra pieno baltymų ir specialus polimeras, kurio dėka makiažas išsilaiko iki 12 valandų, Jūsų oda atrodis nepriekaištingai visą dieną. Pieno baltymai padės išlaikyti veido drėgmės balansą, jūsų oda bus minkšta ir aksominė lyg kūdikio.
Šitas BB kremas sukūrtas tiems žmonėms, kurie nori vienu metu rūpintis savo odą ir turėti nepriekaištingą makiažą. Tinka net labai jautriai odai.

SPF25/PA++


Holika Holika Baby Bloom kremas būna 2 rūšių:
Light (turi balinamųjų  sąvybių) -reguliuoja riebalų išsiskyrimą, padėda išlaikyti veido odą matinė. Tinka normaliai-riebiai odai.

Moisture (drėkinamasis)- Pamaitinta ir lygi veido oda visą diena. Atgaivina pavargusią veido odą. Tinka normaliai-sausai odai.
Įpakavimas : 50 ml.
Kaina: nuo 12$ iki 18$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Turėdama riebią-kombinuotą veido odą aš ieškojau Holika Holika Baby Bloom Light versijos, bet visi ebay pardavėjai man rašė, kad jis jau nebegaminama, todėl aš nupirkau Moisture versiją. Tiesiog rusų bloggeriu nuotraukos buvo labai viliojančios, o atsiliepimai  stebuklingi, tai kitos išeities kaip pirkti, aš nemačiau. ;-) Aš rėtai perku BB kremus nepratestavus mėginuko, bet šita pudra meginukų neturi. Šį kartą nuojauta manęs nepavedė, o rusų bloggeriai nemielavo. 
Dabar plačiau apie BB kremą.
Labai malonios kreminės konsistencijos BB kremas. Maskavimo savybės geriau nei vidutiniškai, aš tepu du sluoksnius, kad nesimatytų odos trūkumų ir nelygumų. Kas vertina natūralumą, tam užteks vieno plono slupksnio. Drėkinamojo poveikio nepastebėta, veidas greičiau neblizga, tiesiog jaučiasi kad odą pamaitinta. Išsilaiko 6 val. vasaros metu, ir manau ilgiau žiemos sezonu. Nenukrenta į poras, jų neparyškina. Spalva šviesi, bet gerai prisitaiko, turi truputi rožini toną, bet jis ant veido beveik nepastebiamas.
Įkeliu nuotrauka, kad Jus galėtumete įvertinti rezultatą. ;-


Apibendrinant noriu pasakyti, kad BB kremai mano veido atžvilgiu turi gydomąjį poveikį, spuogų pasitaiko vis mažiau ir mažiau... odą tampa lygesnė... o tai negali nedžiūginti. Kreminių pudrų aš daugiau nepirku.. ;-)

Pabaigai noriu parašyti porą patarimų toms kas pradėda savo pažintį su BB kremas:
būtinai pirkite mėginukus, geriau išmeginti 10 skirtingų BB kremų ir nupirkti sau tinkamą. 
skaitykite atsiliepimus, kad suprasti kokį BB kremą verta bandyti ir koks gali tikti jūsų veido odai.

o kokios firmos Jūsų BB kremas? Kodėl patinka? 
SHARE:

4 komentarai

  1. Mano oda sausesnė, tai man kaip tik labiau patiko Missha Perfect Cover. Signature Real Complete labai visokius atsišerpetojimus paryškina, o Perfect Cover ne :) Dėl porų nežinau, neturiu. Tiksliau, problemų neturiu, porų tai turiu tikriausiai :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano tai jau labai didelės, todėl reikia daug pastangų kad pasliepti... ;-) Na matai, kiek žmonių tiek nuomonių.. Visi alpsta nuo Cho bo yang Missha, o man jis riebina veida plius dar spuogų atsiranda...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2013-09-26 22:44

    Aš irgi nebeperku kreminių pudrų po to, kai išbandžiau BB kremus. Man pudros dabar atrodo tokios sunkios,o oda kaip su kauke. Mano odai pilnai pakanka BB kremo maskavimo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš net pagalvoti nenoriu apie kreminę pudrą... o BB kremas būna įvairaius maskavimo lygio... plius dar veidas pasitaisė... ir kaina juokinga... anksčiau už Guerlain Parure pudra mokėjau 179 lt, o dabar 10$ ir laiminga... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig