2013 m. spalio 8 d., antradienis

Byredo Rose Noir įspūdingi kvepalai

Byredo Rose Noir

Švedų jauni kvepalų namai Byredo jau turi garsų vardą nišinių kvepalų rinkoje. Savo kvepalams naudoja tik natūralius igridientus, kurie sukuria tikrai neįprastą kvapą. Kompanijos įkūrėjas šviedas Benas Gorham  krepšininkas su meniniu išsilavinimu 2006 metais koordinaliai pakeitė savo gyvenimą. Ši data yra laikoma Byredo kvepalų namų gimimo data Stokholme. Būtent tada buvo atidaryta pirmoji parduotuvė.





Benas Gorham labai įdomi ir neįprasta asmenybė.

Gamintojo aprašymas:

Meilės ir ištikimybės simbolis, mano Benas Gorham'as, tai juodoji rožė. Būtent šį pagrindinė nata yra Byredo kvepalų namų Rose Noir pagrindas. Romantiški unisex kvepalai buvo sukurti 2008 metais. Kompanijoje su kartuojų ir aštriu muskuso kvapu saldusis frezijos kvapas skamba ypač švelniai ir rafinuotai. Baltoji frezija suteikia aromatui šilumos ir lengvumo. Ąžuolo samanos ir muskusas suteikia kompozicijai ypatingo žavesio. Kūrėjas - parfumeras Jerome Epinette.

Byredo Rose Noir kvepalų natos:

Viršutinės: Greipfrutas, baltoji frezija
Vidurinės: Damasko rožė
Pagrindinės: Labdanum , ąžuolo samanos ir muskusas .


Kaina- 

www.byredo.com (siunčia į lietuvą).



Mano nuomonė:
Aš vertinu Byredo kvepalus už tai, kad Švedijos klimatas labai panašus į Lietuvos klimatą, ir kvepalai skamba taip, kaip ir buvo sugalvota. Byredo namų kvepalai švelnus, tinka pradedantiems savo pažintį su nišinių kvepalų pasauliu. Jeigu Montale kvepalai guašiniai, tai Byredo akvareliniai. Juose dominuoja viena ar dvi pagrindinės natos, jų kvapas (išskyrus kai kurios variantus) labai priimtinas visiems žmonėms. 
Byredo Roise Noir tai tikros juodos rožės kvapas merginoms virš 30 metų, tai ne saldaininė saldi rožė, tai intelektuali juodoji rožė, kuri turi savyje saldžiųjų ir kartųjų natų.




 Aš jaučiu juodosios rožės, ąžuolo samanos ir muskuso kvapus. Manau tai puikus variantas rožės-medienos kvapų mylėtojoms. Nors kvapas skelbiamas kaip unisex, sunkiai įsivaizduojamas vyras su tokiu aromatu. Kvepalai išsilaiko ant odos pakankamai ilgai, apie 5 val, plaukuose ilgiau... Tinka rudens - žiemos sezonui, tuo laiku muskusas ir rožės skamba ypatingai.




SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig