2013 m. spalio 10 d., ketvirtadienis

Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow Spices 79 Chanel akių šešėliai


Niekam ne paslaptis, kad aš mėgstu ir vertinu Chanel prekės ženklą, todėl šešėlių pasirinkimas buvo aiškus. Man patinka 4 spalvų akių šešėliai ir manęs visiškai negąsdina blogi atsiliepimai, kad jų nesimato ant akių, kad jie bira ir sunkiai tepasi. Aš išmokau su jais draugauti.


Gamintojo aprašymas:

Individualus spalvos sprendimas Jūsų akims. Atnaujinta formulė ir labai didelė spalvos pasirinkimo gama leis jums mėgautis įvairiais akių makiažais: matiniu, satinini ir metaliniu afektu.
Pagaminti išskirtiniu būdu Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow šešėliai išsiskiria nepriekaištinga kokybe ir originalumu. Dėl didelės mineralinių pigmentų koncentracijos Chanel šešėliai pasižymi ypatingu spalvos intensyvumu. Su Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow padaryti profesionalaus makiažus pasiekiamas kiekvienai moteriai. 

Svoris 1,2 gr.

Kaina 189 lt



Mano nuomonė:

Chanel Spices 79 spalvos šešėliai įeina į pagrindinę kolekciją, nes mūsų parduotuvėje jų dar yra. Spalvos labai šiltos, satininės su ypatingu Chanel shimeriu (kaip aš sakau su blizgučiais). Labai tinka natūraliam makiažui, nes spalvų intensyvumas netinka nei vakariniam, nei dūminiam makiažui. Galima tepti ant akių pirštais (kaip aš neretai darau, kai neturiu laiko... ;-)), teptukais. Chanel šėšėliams tinkamas ir sausas ir drėgnas dengimas.

dabar įkeliu spalvos nuotraukas:

Chanel Spices 79

Chanel Spices 79




Iš pateiktu nuotrauku matosi, kad spalvos tikrai satininės ir labai neryškios, todėl šitie šešėliai tinkami dienimiam makiažui:


(auksinė spalva pariškinta ruda spalva)


(vokas padažytas balta spalva virš voko auksinė)

(vokas ir apatis pavedimas-ruda spalva, ant viso voko rožinė spalva)
 ta pati nuotrauka, tik kambario šviesoje


Apibendrinat, norėtųsi pasakyti, kad šitos Chanel patelės spalvos labai akvarelinės ir neryškios, priduoda akims labai lengvo švytėjimo, o ko dar reikia dieniniam makiažui? Savaite suprantama, realiam gyvenime aš juos paryškinu kitų spalvų šešėliais, tačiau nuotraukose dėl eksperemento ir kad geriau parodyti paletės spalvas buvo naudojamos tik šitie šešėliai.





SHARE:

10 komentarų

  1. Palauk! Kokiu būdu jie tau nebyra? Man byra klaikiai. Spalvos puikios, bet byra kaip nežinau kas. Kaip tu su jais draugauji? Nes man jie varo pasiutimą :S

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu visai truputį vadenuko papurkšti ant teptuko, o po imti šešėlius, blizgučiai prisiklijuoja prie teptuko ir byra mažiausiai, spalvos gaunasi ryškesnės. Pabandyk... ;-)

      Panaikinti
    2. O tai gal ant akies tada??? Man reikia, kad prie akies liptų! :D

      Panaikinti
    3. byra ne nuo akies, o nuo teptuko kai prineši prie akies ir pradedi tepti... ;-) o kad ant akies geriau laikytų reikia tepti bazę, aš paskutiniu metu kažkaip jos netepiau, ir man išdžiūvo, apseinu be jos.

      Panaikinti
    4. Ot ne, man byra nuo akies. Byrėjimą nuo teptuko aš išsprendžiu, bet man byra nešiojimo metu. pasidažai - gerai, pasižiūri po kelių valandų - paakiai žiba žėri. Spalva nebyra, tik blizgučiai. Su baze. Bazę keist, ar ką?

      Panaikinti
    5. tada keisti bazę... kokia pas tave dabar?

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Pirmos 2 nuotraukos Chanel le volume de chanel mascara, 2 paskutinės nuotraukos Chanel Inimitable intense blakstienų tušas... rudos spalvos.. ;-)

      Panaikinti
    2. Blemba... Tikrai Inimitable gražiau...

      Panaikinti
    3. Matai, skirtumas labai didelis... šį kartą net rudą tušo spalvą pagavau...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig