2013 m. spalio 4 d., penktadienis

Dior Red Royalty 999 nagų lakas

Išduosiu jums vieną paslaptį: prieš Chanel lakų kolekcionavimą aš pirkau Dior ir YSL lakus, bet tai buvo labai seniai. Tačiau pažiūrėjau Kristainoje Dior naujienas, naujai išleistą Dior Rouge Dior 2013 kolekciją (lūpų dažai ir keturi nagų lakai) kad vieną laką iš tos kolekcijos aš kaip tik turiu. Todėl skubu jums jį parodyti. Tai Dior Red Royalty 999.



Įkeliu kolekcijos nuotraukas:



Apie pačią kolekciją plačiau galėsite perskaityti Kristianos saite. O aš papasakosiu Jums plačiau apie nagų laką.

 
„999“ sukurta pirmiesiems Christiano Dioro išleistiems lūpų dažams „9“ pagerbti. Vėliau jie pasirodė kaip „99“, o lygiai prieš 10 metų buvo pavadinti „999“. „Dievinu raudoną, tai gyvenimo spalva“, – sakydavo mesjė Christianas Dioras apie savo sėkmę lemiančią spalvą, kurią kiekvienai moteriai rekomendavo nors kaip akcentą, nes ji ir veidui, ir visam stiliui suteikia gyvybingumo.
Šios kultinės, visada madingos spalvos, nepakeičiamos „Dior“ aukštosios mados kolekcijose, simbolis šiandien yra lūpų dažai ir nagų lakas  „Rouge Dior 999“ .

Gamintojo aprašymas:
Nagų lakas „Dior Vernis‘
Lako su naujoviškų polimerų ir sakų deriniu tekstūra puikiai saugo nagus, idealiai užtepama ant nagų paviršiaus ir pasižymi patvarumu.
Proteinais ir siliciu papildytas lakas stiprina nagų struktūrą, jie tampa stipresni, atsparesni, mažiau lūžinėja. Patobulintas lako
teptukas garantuoja precizišką lakavimo procesą be profesionalų pagalbos.
10 ml. 
Kaina: kai aš pirkau 2011 metais buvo 75 lt.


Mano nuomonė:
Mane seniai Dior lakai nestebina nei ypatinga spalva, nei super kokybė. Jie greitai išdžiūna buteliuke, pasidaro tiršti, sunkiai lakuojami, neturi ypatingos vertės kaip Chanel lakai (pvz. dar ne mačiau nei vieno Dior lako www.ebay.com už 700$, o vakar už tokią kainą mačiau Chanel Jade). Bet Dior lakai turi pliusų: labai patogus teptukas, labai gražiai ir lygiai vienu brukštelėjimu nulakuoja nagą, laikosi 3-4 dienas, nereikalauja nei topo nei bazės (o gal kai kurie ir reikalauja, tačiau aš turiu tik penkis vienetus, gal man kaprizingi nepasitaikė).
Apibendrinant galiu pasakyti, kad Dior lakai nėra stipriausias Dior kompanijos produktas, tai greičiau
kolekcijos palaikančioji dalis. Jeigu jums patinka Dior spalvos ir jus neužsiimate lakų kolekcionavimu ir perkate laką vienam sezonui, galite drąsiai rinktis Dior lakus.
SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig