2013 m. spalio 21 d., pirmadienis

Labai gera Planeta Organica juoda Maroko plaukų kaukė nuo plaukų slinkimo


Plaukai - mano grožio silpnoji grandis. jeigu ką tik nudažyti, reiškia pažeisti ir sausi, jeigu nedažyti - tai priežiūra dar sunkesnė, reikia maitinti plaukų galiukus ir specialiai parinkti šampūnus riebiems plaukų šaknims. Todėl plaukų priežiūros priemonės mano silpnybė. Savaitgalį buvo proga nuvažiuoti iki Vilkpedės bazių, ir ten Elevitos parduotuvėje buvo išpardavimas planeta organica produktams. Aš skaičiau labai gerus atsiliepimus apie plaukų kaukes, todėl nusprendžiau išbandyti.





Gamintojo aprašymas:

PLANETA ORGANICA kosmetika atskleidžia Jums grožio paslaptis ir ritualus, gimusius įvairiose pasaulio vietose. Net 37 pasaulio šalys suteikė PLANETA ORGANICA kosmetikai senovinius grožio receptus, kurių daugeliui daugiau nei 2000 metų, ir kurie yra panaudoti kosmetikos kūrime. PLANETA ORGANICA priemonės pasižymi nepaprastu efektyvumu, natūralumu, saugumu, ši kosmetika sukurta tam, kad pabrėžtų ir išsaugotų Jūsų natūralų grožį.
Kosmetikos sudėtyje yra naudojami organiniai aliejai, kurie yra išgaunami iš augalų ir jų vaisių, išaugintų ekologiškai švariomis sąlygomis, be cheminių trąšų. Tik iš tokių augalų išgaunami aukščiausios kokybės organiniai aliejai, kurie yra kruopščiai kontroliuojami ir atrenkami: nuo sėklų parinkimo iki aliejų gamybos.  Kiekvienas aliejus turi savo unikalias savybes ir paskirtį. Naudojant aliejus, galima rūpintis veido ir kūno oda, taip pat stiprinti plaukus ir nagus.
Planeta Organica kosmetikos ypatumai:
  • Produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, GMO ir naftos perdirbimo produktų
  • Organiniai ekstraktai ir aliejai sertifikuoti ECOCERT ir ICEA
  • 17 unikalių organinių aliejų
  • Tradiciniai receptai iš 37 pasaulio šalių
  • 5-iems naudojamiems receptams daugiau nei 2000 metų
  • 26 produktai 100 % sudaryti iš augalinių žaliavų
  • 60 % produkcijos sukurta eterinių aliejų pagrindu


Planeta Organica juoda Maroko kaukė plaukams sukurta vertingo argano aliejaus pagrindu, kuris yra vienas iš rečiausių ir brangiausių aliejų pasaulyje. Aliejus praturtintas dideliu kiekiu E ir F vitaminų, intensyviai maitina ir prižiūri nusilpusius plaukus. Neroliai grąžina elastingumą ir dovanoja savo išskirtinį, nepakartojamą aromatą. Lauro lapų aliejus – gamtinė apsauga nuo agresyvios ekologijos poveikio ir vitaminų galvos odai ir plaukams šaltinis, stiprina plaukų šaknis ir stabdo plaukų slinkimą. Juodosios alyvuogės savo sudėtyje turi 16 pagrindinių aminorūgščių, kurios gyvybiškai būtinos plaukams ir odai. Alyvuogių aliejus maitina plaukus, akimirksniu drėkina ir suteikia plaukams minkštumą.
Sudėtyje nėra parabenų, naftos chemijos produktų, SLS, GMO, nėra gyvulinės kilmės produktų, nebandytas su gyvūnais.
Sudėtis: 
Konsistencija:


Pagaminta Rusijoje.
Kaina Elevita 19 lt, su nuolaida 11,99lt
300 gr.

Mano nuomonė:
Labai gera kaukė, aliejinės konsistencijos, galima lengvai paskirstyti ant plaukų. Aš ją užtepu ant plaukų ir palieku 20 minučių. Nusiplauna irgi labai lengvai. Plaukai po jos neapsunkinti, švelnus ir labai blizgantys, lengvai šukuojami. Rusų forumuose perskaičiau kad žalia kaukės tekstūra ir spalva gali dažyti šviesius plaukus, net bijojau panaudoti... bet viskas gerai... plaukai žaliais netapo... ;-) Po poros kartų naudojimo, šukuojant plaukų šukose lieka mažiau... plaukai lyg pastorėjo ir sustiprėjo.
Vienintelis minusas - kaukės kvapas. Taip kvepia vyro Gullette skutimosi pūtos, kaukės kvapas dar truputi stipresnis.
Po šitos kaukės atsirado noras išbandyti auksinę Indišką kaukę kol dar yra nuolaida, nes kaukės indelio man užtenka vienam mėnesiui, tai kad mano fantastiką Babuskos Agafijos kaukė jau pasibaigė. Tačiau aš nupirkau papildymą ir dar kelis variantus iš Planetos Organicos pabandymui..
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig