2013 m. spalio 19 d., šeštadienis

L'oreal color rich nail nagų lakas 840


Gyvenime būna tokių nagų lakų, kurie taip ar anaip atsidurs tavo kosmetinėje. Aš nešneku konkrečiai apie Loreal nagų lakus, man įdomi smėlio tekstūra. Vakar vakare Akropolio drogas parduotuvėje aš pamačiau Loreal kompanijos stendą su naujovėmis. Ten buvo penkių spalvų nagų lakai (keturi smėlio tekstūros ir vienas - sidabriniai blizgučiai). Aš kaip tamsių lakų mėgėja nupirkau spalvą kuri vadinasi Black Diamond.



Gamintojo aprašymas:

Pirmoji ilgai išsilaikančių mini nagų lakų kolekcija iš L'Oreal Paris - Color Riche Nail. 58 gelinio pagrindo nagų lakų kolekcija tiksianti prie bet kokios Jūsų nuotaikos ar drabužių. Su sudėtyje esančiu apsauginio lako sluoksniu ir tobulų šerelių šepetėliu, kuris padeda padengti nagą itin greitai.
5 ml. Kaina 18.99 lt
Drogas su nuolaida 12.69 lt


Taip atrodo visa kolekcija, kaip aš ir rašiau keturi lakai smėlio tekstūros ir vienas - sidabriniai blizgučiai. Tiesą sakant, blizgučiai pakankamai dideli, todėl manęs nesudomino. O kitų smėlinių lakų spalvos labai ryškios ir įdomios. Man asmeniškai dar patiko mėlynos spalvos lakas.



Įkeliu nuotraukas:


(Loreal lako buteliukas, atrodo gana standartiškai. Tiek lako liko po vieno lakavimo dviem sluoksniais)


spalvos pavadinimas

Na ir pagaliau nagai...




Mano nuomonė:

Loreal lako konsistencija ir teptukas standartiški, lakuojasi gerai. Lakas dėl savo smėlio tekstūros išdžiuvo ant nagų labai greitai, tačiau kad nuimti laką reikia įdėti pastangų. Blizgučiai būna visus, juos labai sunku nuvalyti. Bet už tad koks grožis.

Apibendrinat norėčiau su Jumis aptarti Loreal lakų pigumą (piniginė išraiška). Pilna lako kaina apie 19 lt, o buteliuke tik 5 ml., Chanel lako kaina 87 lt, tačiau buteliuke 13 ml.  Realiai Loreal lako 13 ml. kaina 49,40lt. Na ir kur pigumas?


SHARE:

2 komentarai

  1. Jokio pigumo, tiek, kad vargu ar norėtųsi tą smėlio faktūrą daug kartų naudoti ir visą buteliuką išnaudoti - man regis, čia tik pažaidimui... Ar ne? Ar jis smagiai ant nagų jaučiasi?

    Nors pirmieji tą smėlį, jei aš neklystu, paleido Opi šį pavasarį: http://www.scrangie.com/2013/04/opi-bond-girls-liquid-sand-collection.html
    Visi pažvygavo ir nutilo.
    Tai bet Opi - didelės bonkos. Ką daryt su tokio didele bonka? :D

    Ar jis natūroj labai dėmesio vertas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smėlio faktūra labai įdomu pabandyti, tačiau jausti tą efektą ant nagų ne labai. Bet pliusas tas, kad man atlaikė keturias dienas, aš jau ir puodus ploviau ir vonią blizginau, ir jis vistiek ant nagų net nenustrynė, galiausiai istryniau. Loreal labai mažas buteliukas, manau užteks kokiem 5 kartams. Todėl žaidimas bus trumpas... ;-) Kas patiko, tai spalva, mano mėgstamiausia juoda su blizgučiais.

      O tu nueik iki Maximos didesnės, ten bus Loreal laku stendas ir pabandyk ant vieno piršto, žinosi kaip tau, tinka ar netinka... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig