2013 m. lapkričio 29 d., penktadienis

GUERLAIN CRAZY PARIS Météorites Pearls


Šiandien kiek pavėluotai gavau savo gimtadienio dovaną - Guerlain CRAZY PARIS meteoritų dėžutę. Prieš savaitę pamačiau http://www.feelunique.com/ saite 20%nuolaidą, peržiūrėjus visus atsiliepimus apie Guerlain Kalėdinius produktus, nusprendžiau nupirkti Meteoritus, nes juos galima naudoti ne tik kaip įprastą meteoritų pudrą, o dar ir kaip skaistalus. Šiandien parodysiu nuotraukas Jums:


Guerlain Crazy Paris Meteoritai iš šių metų Kalėdinės Kolekcijos:



Gamintojo aprašymas:

Norime atkreipti  ištikimų gerbėjų dėmesį į kultinius Guerlain perlus ir pasiūlyti jiems legendinį šešių atspalvių burbuliukų derinį: smėlio ir rožinės išlygina odą, rausvai violetinės atnaujina odos spalvą, baltas suteikia blizgesio, o aukso spalvos burbuliukai suteikia sveiko švytėjimo. Subtiliai perlamutrinės meteoritų spalvos derinys suteikia veidui švelniai atlasinio halogeno švytėjimo.

Sudėtis:



Įpakavimas:

Šį kartą Kalėdiniai meteoritai atkeliauja pas savo gerbėjas su juoda dėžute ir spalvotomis raidėmis “Champs-Élysées”  ant dėžutės šono. Kaip visada atrodo labai gražiai ir prabangiai, plius dar žaismingai. 




Kaina: 36, 92 svarai, pirkau su 20% nuolaida (http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-CRAZY-PARIS-Meteorites-Pearls-30g) Nežinau ar pasirodė Lietuvoje, todėl Lietuviškos kainos nerašau. Pas mane iš Anglijos atkeliavo per savaitę.

Spalva:





Visi Guerlain burbuliukai turi sidabrinės spalvos shimerį, burbuliukų spalvos: baltos spalvos-kaip sako gamintojas, suteikia veidui švytėjimo, ryškiai rožinės spalvos-suteikia pagrindinę spalvą, persikinės spalvos-beveik matiniai ir persikiniai su auksiniu švytėjimu, ir violetinės perlamutro spalvos su sidabriniu shimeriu, kurie išlygina veido spalvą. 


English version:
To please loyal fans, the cult pearls offer a play on their legendary combination of six shades: beige and rosy beige to even out the skin, mauve to refresh, white to light up, gold to illuminate and pink for a healthy glow. The subtly pearly Météorites light up the face with a delicately satiny halo, discreetly perfumed with the inimitable powdery violet trail. 

In a wild decoration the letters “Champs-Élysées” dance in full colour, and seemingly in three dimensions, all around the black lacquered metal case.


Today I received a belated birthday gift  - CRAZY PARIS Guerlain meteorites box. A week ago, I saw the link http://www.feelunique.com/ 20% discount on a review of all the comments about Guerlain Christmas products, I decided to buy meteorites, because they can be used not only as an ordinary meteorites powder, but still as a blusher. 
All Guerlain bubbles have silver Shimmer bubbles colors: white-as says the manufacturer gives the face a glow, a bright pink color gives the basic-color-peach color and almost opaque peach with a golden glow and pearlescent purple color with silver Shimmer who evens out the complexion.
In spite of the fact that bubbles of different colors, there are silver coins and peach, but the main Meteoric color - pink with silver coins cold Shimmer. I can say that the color exactly what I expected them to purchase. Because I have already viewed the many pictures and I decided that this time Meteorites versatile product, it can be used as blush and give a special glow to cheeks. CRAZY PARIS GUERLAIN Meteorites Pearls glow very subtle, not as bright and visible to all. 
Summarizing I can say that even though I'm not a fan of Guerlain Meteoric, but this time they really liked them.  They provide exceptional cheeks, soft pink glow, I recommend to pay attention to this wonderful Christmas product.


Mano nuomonė:
Nežiūrint į tai, kad burbuliukų spalvos skirtingos, yra ir sidarbinių ir persikos spalvos, tačiau pagrindinė Meteoritų spalvą - šalta rožinė su sidarbiniu shimeriu. Galiu pasakyti, kad spalva lygiai tokia, kokios ir tikėjausi juos pirkdama. Nes aš jau apžiūrėjau daugybę nuotraukų ir nusprendžiau, kad šį kartą Meteoritai universalus produktas, jį galima naudoti kaip skaistalus ir suteikti skruostams ypatingo švytėjimo. GUERLAIN CRAZY PARIS Météorites Pearls švytėjimas labai subtilus, nėra toks ryškus ir visiems matomas. 

Žiūrime nuotraukas:


Kambario šviesa

Su bliklšte

ant veido su blikšte


ant veido kambario šviesoje (specialiai užtepiau ryškiau, kad Jus pamatytumėt spalvą)

Apibendrinat galiu pasakyti, kad nors nesu Guerlain Meteoritų gerbėja, tačiau šį kartą jie man labai patiko. Jie suteikia skruostams ypatingo, švelnios šaltos rožinės spalvos švytėjimo. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šį nuostabų Kalėdinį produktą.





SHARE:

2 komentarai

  1. Oi, kaip gerai, kad paskaičiau, man jie buvo tokia "chotielka", ir nežinojau, tiktų ar ne. Dabar jau matau, kad ko gero, netiktų - mano konkrečiai odai jie, ko gero, būtų per šalti... Čia kokioms žieminėms ir vasarinėms moteroms. Šiaip, Vodianova, ant kurios jie pristatomi, man regis, vasarine ir laikoma... O aš - pavasaris, man persikinių reikia :D

    Užtat vis dar nenustoju kankintis dėl crazy paris bronzerio ir šešėlių. Protas sako, kad jie man irgi nė į tvorą, nė į mietą, jei šitie ružavi, ir anie bus tokie pat... Kita vertus, argi būna šalto atspalvo bronzerių? Tfū :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. taip, sitie mIteoritai salto atspalvio... ;-)
    del salto bronzanto, galiu rekomenduoti tik sita, saltesnio atspalio...
    http://www.tecnoellas.com/2012/05/hemos-probado-guerlain-sun-in-the-city-la-belleza-del-oro-en-la-piel/
    jis toks bronzinis, bet saltesnis ir ne rudas... taciau blizgantis.
    Drauge turi ir daro taip, salti roziniai skaistalai, o nat virsaus sitas brinzantas...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig