2013 m. lapkričio 5 d., antradienis

Lancôme French Ballerine Spring 2014 Makeup Collection


Man labai patiko švelnios rožinės spalvos Lancome French Ballerine pavasario kolekcija, todėl skubu pasidalinti naujienomis su jumis.
Įkeliu nuotrauką dar kartą aptarimui:


Iš karto man į akis krito koraliniai skaistalai su tradiciškai išspaustą rože.  Taip pat aš pastebėjau, kad lakonišką juodą dėžučių įpakavimą papuoš rožinės spalvos bantukas. Man be galo gražu, ir skaistalai jau norų sąraše. 
Penkių spalvų Lancome akių šešėliai nude atspalvių manau gerai tinka Prancūziškai balerinų temai, spalvos tinka kaip dieniniam, taip ir vakariniam makiažui sukurti.
Mono šešėliai auksinės ir rožinės spalvos. Aš tokių spalvų nemėgstu, todėl tai ne mano produktai.
Lūpų blizgesys švelnios rožinės spalvos-irgi ne mano produktas, nors Lancome blizgesių kokybė man patinka, tačiau aš pasirenku kitokias spalvas.


Na ir galiausiai Lancome nagų lakai: baltas, rožinis ir šaltas pilkšvai rudas atspalvis. Aš buvau įsitikinus, kad mes pamatysime rinkinukus French manikiūrams sukurti, tačiau matyt, Lancome kūrėjai mąsto kitaip.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad iš visos kolekcijos patiko tik skaistalai... Čia jau gal 4-ti norų sąraše pavasariui. Bet juk skaistalų kaip ir raudonų lakų, negali būti per daug.
SHARE:

2 komentarai

  1. Skaistalai fantastiški. Ir šešėliai nieko, net ir tie pavieniai man nieko, tas šviesus gal ir visai būtų gražus po antakiu? O lakų tai nesupratau. Pilkas - kaip chanel Particuliere, baltas - pereitą vasarą buvo labai ant bangos... Tai gal jie planuoja, kad ir šią bus???

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai, skaistalai fainai atrodo, kaip bus gyvenime, reikes paziureti... Del laku- ištrauksim is savo spintu praeitu metu lakus ir vel busim madingos... ;-) vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad Prticuliete visiskai netinka pavasariui... jis per daug tamsus ir meloncholiskas... Tai rudens spalva..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig