2013 m. lapkričio 7 d., ketvirtadienis

Lancome L'Absolu Creme de Brillance 201 Rose Nu


Kiekvienai dienai aš dažniausiai pasirenku labai neryškų makiažo variantą su rudos spalvos šešėliais ir, savaime suprantama, Nude spalvos lūpų dažais. Tobulus surasti labai sunku, tai spalva ne tokia, tai lūpas džiovina, tai paryškina šerpėtojimus. Lancome Creme de Brilliance lūpų lakas (nes tai ir ne lūpų dažai ir ne blizgesys, nes konsistncija sunkesnė) man patinka labai, kodėl? Argumentuoju...


Gamintojo aprašymas:







6 kartus daugiau pigmento nei tradiciniuose lūpdažiuose. Intensyvi ir ilgai išliekanti spalva.
Privalumai: drėkina, suteikia lūpoms komfortą ir išlieka iki 8 valandų.
Talpa: 6ml
Kaina: 109 lt
Sudėtis:
Teptukas:


Spalva:
Nors buteliuke spalva ir atrodo kaip matinė, tačiau taip nėra. Tai graži šilta nude spalva su truputi rožinio pigmento ir daug auksinio ir rožinio shimerio. Shimeris vos matomas ir visai nesijaučia ant lūpų, tik priduoda labai gražų švytėjimo efektą.



English Vesion:
Lancome L'Absolu Creme de Brillance  201 Rose Nu
The richest lip-caring colour by Lancôme.  Enriched with a high concentration of Pro-Xylane®, Hyaluronic Acid and moisture Fix Complex. Create lip-caring colour with up to 10 hours of hydration for a moisture-plumping effect. 
Indulge your lips in voluptuous shine and care.



I love this liquid lipstick so much. It is so velvety and creamy lip color  Lancome L'Absolu Creme de Brillance  201 Rose Nu texture. Color is creamy Nude with small golden and rose shimer.  There isn't a wide variety of colours, but if you find one that suits it I would absolutely recommend it. It is super moisturizing and lightweight. 

Mano nuomonė:
Lancome L'Absolu Creme de Brillance  201 Rose Nu lūpų dažai-lakas man labai patiko, jie nedžiovina lūpų, spalva fantastiška-nude su rožiniu pigmentu ir auksiniu ir rožiniu smulkiu shimeriu. Laikosi ant lūpų pakankamai ilgai, apie 2-3 val., nepilnus ir neturi labai ryškaus nei skonio, nei kvapo. Ant lūpų atrodo labai natūraliai, truputi paryškina naturalų pigmentą.

Žiūrime nuotraukas:






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig