2013 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

Planeta Organica valantis šampūnas (Moroccan Sampoo)

Man stebukliniai įtiko Planeta Organica plaukų kaukė su Juodojo Maroko moliu, todėl aš nupirkau ir šampūną į kompaniją. Kažkaip visada galvoju, kad šampūnas ir kaukė ar balzamas turi būti tos pačios serijos, kad sustiprinti efektą.




Gamintojo aprašymas:



Planeta Organica marokietiškas šampūnas visų tipų plaukams, pagamintas marokietiško molio pagrindu. Maroko molis – natūralus vulkaninės kilmės produktas su dideliu kiekiu silicio ir magnio sudėtyje, pasižymi stipriu absorbuojančiu poveikiu, puikiai valo ir šalina toksinus. Sudėtyje esantis alyvuogių aliejus savo sudėtyje turi visą spektrą vitaminų: A, B, C, D, E, F, K, įvairius mineralus, aminorūgštis, baltymus ir antiseptikus. Toks vertingas derinys aktyvuoja riebalinių liaukų darbą, aprūpindamas plaukus visomis būtinomis medžiagomis. Augalinės ambros aliejus suteikia plaukams minkštumą, aprūpina galvos odą antioksidantais ir medžiagomis, pasižyminčiomis stipriu apsauginiu efektu.
Įpakavimas:
šį kartą šampūnas su labai patogia pompa dozavimui

Sudėtis:
Sudėtyje nėra parabenų, naftos chemijos perdirbimo produktų, SLS, GMO, nebandytas su gyvūnais, nėra gyvulinės kilmės produktų.

Konsistencija:

Pagaminta Rusijoje.
Talpa - 280 ml.
Kaina 9,99 lt
Mano nuomonė:
Labai gerai giliai valantis plaukus šampūnas, pirkau specialiai tam, kad išplauti aliejų mišinius po aliejinių kaukių. Su šią užduotimi šampūnas susitvarko puikiai. Šampūno kvapas truputi silpnesnis, negu kaukė. Būtinai reikia pauostyti prieš pirkimą. Sudėtis mano akimis, irgi gera, daugiau mažiau natūrali. Bet galiu pasakyti, kad Babuškos Agafjos šampūnas švelnesnis (pas mane bloge galite apie jį paskaityti), todėl man jis patinka labiau.
SHARE:

4 komentarai

  1. Puikus šampūnas, čia mano mėnesio atradimas:)

    Kosmetikos užrašai

    AtsakytiPanaikinti
  2. O iš Babuškos čia kuris būtų analogiškaS? Nes kažkaip neradau, kuris... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš iš Babuškos giliai valančių šampūnų kaip ir nemačiau, babuškos visi šampūnai žymiai švelnesni.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig