2013 m. lapkričio 9 d., šeštadienis

Švytėjimo suteikiantys burbuliukai arba Guerlain Meteorites Teint Dore 03 (truputi meteoritų istorijos ir daug nuotraukų)




"Būti ar nebūt" - vat kur klausimas, kuris rūpėjo Hamletui, aš irgi kaip Šekspiro heroje Kristianos parduotuvėje stovėjau prie Guerlain stendo kamuodama klausimo "Pirkti ar nepirkti" Guerlain Meteoritus, nes atrodo efektas nuo jų mažai matomas, riebiai odai netinka ir blizgučiai ant veido ne visada tinkami. Praėjus dviems metams, aš suprantu pirkti reikėjo dar anksčiau, nes tai tikrai nuostabus ir legendinis Guerlain produktas:




Gamintojo aprašymas:

Meteoritai- lai lengva švytėjimo veidui suteikianti pudra. Meteoritai būna skirtingi: burbuliukai, kompaktiniai ir kompaktiniai burbuliukai.

Taip burbuliukai atrodė iki 2010 metų vasaros, o kompaktiniai burbuliukai jau nebegaminami, tačiau prisidėjo dar pora produktų:
meteoritų makiažo bazė:
rožinės spalvos-Europoje ir JAV, ir baltos spalvos -Azijos šalims
vasaros meteoritų bazės variantas (limited edition)


Purškiama pudra (dažniausiai limited edition kolekcijoje)
Travel meteorutų įpakavimai:
Meteoritų pudra:
Mažai kas žino, kad pirmieji Meteoritai pasirodė 1987 metais, ir buvo tik 01 Mythic spalvos, o 2005 metais kolekcija papildė ir du kiti atspalviai, aš dabar nerašysiu kaip pasikeitė meteoritai per visą jų gyvavimo istorija, tam skirsiu atskirą temą, tačiau nuo 2010 metų vasaros Meteoritai atrodo taip:


Bet šiandien apie Guerlain Meteoritus  Teint Dore 03 plačiau..






Sudėtis:

Kaina Lietuvoje: 175 lt

English version:
INSPIRED BY LIGHT, CREATED BY GUERLAIN 

When white light passes through a prism, it separates into a spectrum of different colours. Inversely, all of these colours together recreate ideal light. This is the principle behind the decomposition and recomposition of light. In photography and film, white light is used to erase imperfections and soften features. In 1987, Guerlain decided to use this technology to add dazzling radiance to women’s faces and thus created Météorites... 
There are a lot of kinds of Guerlain meteorites: pearls, powder, pressed meteorites powder. Also you can find meteorites make up base, travel touch powder and shimmer powder spray (limited edition).

In 2010, Météorites have added a new chapter to their legend. Evanescence, lightness, and transparency … They now come in 3 new colour harmonies, holding the secret to the purest radiance ever for each skin tone.

Two ears ago I have made very big choose from  need I or not Guerlain Meteorites pearls. I try it, and understand, that it is very usufull for make up product. I love my meteorites in 03 teint dore color. What a great powder, its like photoshop for my skin and smells heavenly while I apply it. Guerlain mateorites I use like face highlighter,  I love my face with this effect, I love Guerlain product's pretty packaging.



Mano nuomonė:
Sau aš pasirinkau Meteoritus Teint Dore 03, nes spalva pati tamsiausia ir šilčiausia, suteikia veidui labai gražų švytėjimo efektą. Mano meteoritams jau daugiau 2 metai, tačiau likutis dar pusė įpakavimo. Aš juos naudoju gana dažnai, todėl galime teigti kad Meteotitų užtenka ilgam.

Beige Dore meteoritai tai auksinės, rudos, tamsiai rudos, violetinės ir šviesiai mėlynos spalvos burbuliukai.  

Kai meteoritų burbuliukai susitrina, gaunasi pudra... Teint Dore meteoritų, pudra rudos spalvos... būtent todėl aš pasirinkau būtent tokį meteoritų atspalvį. Bijojau kad balins veidą.


Na ir galiausiai kaip Meteoritai atrodo ant rankos:

kambario šviesa:
 matosi kad meteoritų pudra nepridavė odai spalvos, suteikė tik švytėjimo efektą su daug blizgučių

nuotrauka su blykšte
 švytėjimas ir lengvas Photo shopo efektas

na ir galiausiai nuotraukos kaip Guerlain meteoritai atrodo ant veido:


puikiai matosi, kad blizgučių ant veido nesimato, tik lengvas švytėjimas. Guerlain Meteorites tik ant skruostų.

o čia su jais paryškintas lūpų kontūras (taip lūpos atrodo didesnės)



Apibendrinat, noriu pasakyti, kad neverta tikėtis iš meteoritų maskavimo ir pilno veido padengimo, tai labai lengva pudra suteikianti veidui švytėjimo. Kaip ją naudoti, kiekvienas pasirenka pagal savo norus ir poreikius. Galima tepti tik ant skruostų, galima ir ant viso veido. Meteoritai gali riebinti ir taip riebią odą, bet nekemša porų ir laikosi ant veido visą dieną. Meteoritų kvapas nuostabus, šiandien atidarius dėžutę fotografavimui, aš tai supratau... Aš manau kiekviena iš mūsų turi savo kosmetinėje nelabai reikalingų, tačiau taip mėgstamų smulkmenų. Manau Guerlain Meteoritai ir yra ta mažoji grožio smulkmena.

Ir pagrindinė naujiena Guerlain Meteoritų mylėtojams. Jau kitais metais, sausio mėnesį Guerlain Meteoritai bus atnaujinti. Dar neaišku ar pasikeis sudėtis, tačiau dėžutė bus gražesnė. Tai dar viena proga juos įsigyti.





SHARE:

2 komentarai

  1. Dar geresnė proga įsigyti senuosius, nes logiškai mąstant, įvedę naujus, išparduos senus? :D

    Skaičiau, kad formulė keisis - bus lengviau "pakabinami" teptuku. Bet tada gal ir subyrės lengviau? Neišbandęs nežinosi...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu tik per http://www.feelunique.com/ bus ispardavimas, nes is Kristianos as nelabai tikiu... o dėl naujų, vis laukiu daugiau informacijas... nes Guerlain informacijos trūkumas: nėra nei apie naujus Meteoritus, nei apie pavasario kolekcija... keista..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig