2013 m. gruodžio 29 d., sekmadienis

Beauty Shopping in Stokmann (Ryga)



Man pasisiekė per šventes apsilankyti Rygoje, visi su vaikais važiavo žiūrėti Rygos Cirko pasirodymą, o aš labai norėjau į Stockann. Nebuvau Rygoje jau du metus, todėl man buvo labai aktualu pažiūrėti visas kosmetikos naujienas. Bandau Jus supažindinti su jais.




Savaime suprantama man neleido fotografuoti viduje, nes tai pažeidžia parduotuvės taisykles. Tačiau bandysiu papasakoti tai, ką mačiau.

Stockann pirmajame aukšte labai didelė kosmetikos parduotuvė (kaip dviguba centrinė Kristiana), taip pat aksesuarų ir rankinių parduotuvė (Furla, Cavalli, J.F. Ferre, Moschino Love, M. Kors, Ted Baker, Marck by Marc Jacobs. Visos rankinės buvo sugrustos labai mažame kampe, todėl įvertinti jų išskirtinumą ir grožį buvo neįmanoma. Kainos žvėriškos. Man žymiai pigiau pirkti (sumokant visus mokesčius) iš www.modnique.com.




Batų pasirinkimas nebuvo labai didelis, tačiau galima buvo rasti Marc by Mrack Jacobs, M. Kors, Moschino (labai sudomino Moschino ugg batai), Originalūs Ugg.






Na pagaliau pereinam prie kosmetikos:

Man labai patiko tai, kad visos kosmetikos kompanijos yra vienoje vietoje.
nuotrauka iš čia:

Apie Chanel, YSL, Gyvenvchy, Dior, Kanebo sensai  (du didžiuliai stendai - vienas dekoratyvinės kosmetikos, kitas -veido priežiūros, viską galima pažiūrėti ir pabandyti), Armani (bet Kalėdinės kolekcijos nebuvo) aš ilgai nepasakosiu. Ten yra visa tai, ką galima nupirkti mūsų Kristianoje.

Man iš karto į akis krito stendas su Nuxe kosmetika. Seniai ieškojau Nuxe lūpų balzamo ir nei vienoje vaistinėje jo nebuvo, o čia prašom. (balzamas nuotraukoje pirmas) Kai pirkau gavau Nuxe aliejaus mėginukus, bandysime namuose. O Stockann ant rankos pabandžiau aliejų su blizgučiais, labai patiko kvapas ir efektas.


Taip pat lentynose galima sutikti:
Guam kosmetika

Klorane
L'occitane stendas



Pirmoji Baltijos šalyse Kiehl's parduotuvė


Visi draugai, gyvenantys Latvijoje man rekomendavo atkreipti dėmesį į Kivvi skrabus... nupirkau vieną, bandysime..



Plaukų priežiūra:

Aliejus galima pabandyti ant ant plaukų. Bandžiau Light versiją, labai patiko kvapas.








Dar krito į akis Real Techniques šetėteliai


ir Šukos tangle


Pilnas sąrašas parduotuvių čia:
Aš tiesiog pasistengiau parašyti apie tai, kas buvo įdomu man. Savaime suprantama, kad Vilniuje irgi daugumą prekių galima rasti, tačiau reikės pereiti ne vieną parduotuvė. O čia viskas vienoje vietoje. Kainos jau parašytos eurais ir latais. 
Pastaba. Jeigu norėsi palikti mašiną Stockann požeminėje aikštelėje, nenustebkite, viena valanda kainuoja  1,5 lato, dvi - 3 latai, po po 3 valanos - valanda kainuoja 2,5 lato. Sakyčiau labai prabangiai.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig