2013 m. gruodžio 3 d., antradienis

Chanel Spring make up 1999 collection


Vakar, kai aš ieškojau informacijos apie Chanel senas limituoto leidimo kolekcijas, aš supratau, informacijos internete beveik nėra. 


Todėl prisiminiau, kad turiu labai senus Cosmopolitan rusiškus žurnalus nuo 1998 metų. Šiandien aš apžiūrėjau visus, ir suradau labai daug įdomios ir naudingos informacijos. Manau visiem įdomu kaip atrodė senos Chanel ir Guerlain kolekcijos...  Šiandien aš tik įkeliu vieną nuotrauką, Chanel pavasario 1999 kolekcijos nuotrauką, rytoj pažadu daugiau nuotraukų. Raudau senas kvepalų reklamas, Chanel, Guerlain ir Givenchy kolekcijos nuotraukas. Pažadu, bus labai įdomu.


English version:

Yesterday, when I was looking for information about an old Chanel Limit permit collections, I realized that the information in Internet almost nonexistent.

Therefore, I remembered that I have a very old Cosmopolitan magazines from a Russian in 1998. Today, I have examined all, and I found a lot of interesting and interesting pieces of information. I wonder how everyone looked old Chanel and Guerlain collection ... Today I uploaded a photo of Chanel Spring 1999 collection picture tomorrow I promise more pictures. Discovered old perfume ads, Chanel, Guerlain and Givenchy collections of photos. I promise to be very interesting.


SHARE:

9 komentarai

  1. Tikrai kad labai įdomu. Kaip mada sukasi, žiūrėk, kokie antakiai be "stogelio"... Nagai juodi...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juodi nagai, antakiai ir sukuosenos tai tikrai stebuklingos. Vat kaip atrode Chanel paletes, sitoje nuotraukoje tai lupu dazu paletes, o Chanel dar isleisdavo maskavimo, seseliu ir antakiu paletes.... stebuklas... idomu kodel dabar neisleidzia..

      Panaikinti
  2. Zinok siandien kaip praverciau zurnalus, tai man laikas sustojo... praveidau prie ju visa diena... labai idomu paziureti kaip atrode Dior senos reklamos, guerlain bronzantai ir meteoritu veido zalios bazes, givenchy pudros... zodziu siandien gavau kulturini shoka.. ;-) rytoj sukelsiu visas nuotraukas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi, man Chanel buvo stebuklingas daiktas Aqualumiere paletė- akim, lūpom, žandam ir belenkam. Ir man taip gaila, kad ją nukosėjo kažkokia nagla sterva, o Chanel tokios jau nebeišleidžia :) http://www.makeuptalk.com/content/type/61/id/127872/width/350/height/350

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip Jums pasisiekė turėti tokį stebuklą savo kosmetinėje. Dabar tokių palečių nesurasi.

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2013-12-04 17:42

    O as susidomejau, kur jus laikote tiek senu zurnalu? Ar daznai juos vel vartote? As pati zurnalus kaupiu panasiai metus. Va ir dabar i konteineri iskeliavo beveik metu senumo Vogue, Glamour ir In Style leidiniai. Anksciau kaupdavau ilgiau, bet paskui supratau, jog nera prasmes man juos laikyti, nes atsiverciu laaaabai retai ir tai viena kita...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš laikau tėvų namuose, savo senajame kambaryje... nevarčiau jų kokius 7-8 metus, o dabar prisiminiau kad turiu ir nuvažiavau pažiūrėti senų kolekcijų. Aišku nėra prasmės jų laikyti, bet vat kartais prireikė, nes realiai informacijos ir nuotraukų apie senas kolekcijas beveik nėra, o man buvo taip įdomu dabar pažiūrėti, nes anksčiau aš net nekrepdavadau dėmesio, nes žurnalus pradėjau pirkti nuo 14 metų, tada neturėjau nei pinigų, nei galimybių galvoti apie Chanel..

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2013-12-05 10:25

      Va teisingai pastebeta - nera prasmes ju laikyti, bet kazkodel vos perskaicius juos ismesti gaila (bent jau man). Net po metu pries ismetant dar karta juos perverciu. Cia kazkokia mergaitiska liga turbut :)

      Panaikinti
    3. Tikrai taip, praverti ir pagalvoji, ai, tegul būna... ir dar metus guli... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig