2013 m. gruodžio 16 d., pirmadienis

Giorgio Armani Madre Perla (classic edition) palette Harmonija


Savaitgalį man labai pasisekė, www.supermama.lt forume man pavyko nusipirkti Armani Perlo stebuklą už labai mažą kainą. Aš jau seniai norėjau išbandyti Armani kosmetiką, tačiau kainą ir mažas atsiliepimų kiekis mane stabdydavo. Dabar turėjau galimybę išbandyti Kalėdinę Armani paletę už labai patraukią kainą. Išbandžiau, ir noriu pasidalinti įspūdžiais su Jumis:


Armani Madre Perla  palette iš Kalėdinės 2011/2012 metų kolekcijos:
Įkeliu nuotraukas kaip atrodė Promo nuotraukos:



Buvo išleistos dvi paletės - classic editio, kaip mano su juodu Armani futliaru ir limited perla edition iš tikrų perlų rankų darbo pagamintu futliaru. Kolekcijos pavadinimas išverčiamas kaip Perlamutras.

Gamintojo aprašymas:
Giorgio Armani Holiday Madre Perle kolekcijai  sukūrė dvi riboto leidimo trijų spalvų paletes. Pirmoji Madreperla Harmonija # 1 (skirta veido ir akių makiažui). Jūs galite naudoti tris atspalvius atskirai kaip akių šešėlius, arba maišyti juos kartu kaip veido veido pudrą. Akių šešėlių atspalviai yra švelniai žėrinčios/ satininės konsistencijos: šiltai balta, švelniai žėrintį šviesiai aukso ir satino šviesiai chaki-gold. 
Ši paletė parduodama ckassic versijos (juodas įprastas įpakavimas) už $ 59 ir tikrai išskirtinis leidimas su perlamutriniu dangčiu. Tai Saks parduotuvės išskirtinė Limited edition serija, buvo išleista tik 3000 vienetų, kaina 98 $.

Įpakavimas:




Standartiškas ir subtilus Armani juodas įpakavimas, patelė užsidaro magneto pagalba. Dabar supratau, kaip tai patogu. Futliarą reikia pastoviai valyti, nes antspaudai lieka. Aš galvoju, kada bus išleisti įpakavimai, kad neliktų antspaudų? man tai labai aktualu... ;-)

Sudėtis:

Spalvos:

kambario šviesa
su blykste

ant rankos skirtingi atspalviai:
Baltas su auksinės spalvos blizgučiais
Auksinis
Bronzinis
Visos spalvos blizgios ir su shimeriu.


atspalviai sumaišyti:



English version:
Last weekend I was lucky to www.supermama.lt forum I was able to buy Armani Pearl miracle for a very low price. I have long wanted to try Armani cosmetics, but the price and the small amount of comments I stopped. Now I had the opportunity to try the Christmas Armani palette for a very attrac price. I've tried, and I want to share experiences with you:

Armani for Holiday Madre Perle collection has created two limited edition three-color palettes. The first is Madreperla Harmony #1 (for face and eyes). You can use the three shades individually as eyeshadow, or blend them together as a face powder. The eyeshadows are softly shimmery/satin warm white, softly shimmery pale gold, and a satin pale khaki-gold. 
This palette is sold as a regular black compact for $59, OR there’s a really exclusive edition with a mother-of-pearl lid. It’s a Saks exclusive, only 3,000 were made, and it’s $98.
Armani powder I enjoyed immensely. At first I thought that the gold glitter is very large, and will be visible on the face. However, the effect turned out awesome. It's lightweight highlighter with warm golden glow. Very nicely accentuates the cheek line. It can also be used as a powder (I think only on Christmas Eve), and as the shadows. However, the image I uploaded, I used there only as a highlighter on the cheeks. Doing great, all-day. Friendly speaking, I love perfect Armani glow face effect.
Mano nuomonė:
Man Armani pudra be galo patiko. Iš pradžių aš pagalvojau kad auksiniai blizgučiai bus labai dideli, ir bus labai matomi ant veido. Tačiau efektas gavosi nuostabus. Tai lengvas highlighter su šiltu auksiniu spindesiu. Labai gražiai išryškina skruostų liniją. Taip pat galima naudoti ir kaip pudrą (manau tik Kalėdų vakarą) ir kaip šešėlius. Tačiau nuotraukose aš įkėliau, ten naudojau kaip  highlighterį tik ant skruostų. Laikosi puikiai, visą dieną, veido neriebina ir porų nekemša.

Žiūrime nuotraukas ant veido:



PS. labai atsiprašau, visos nuotraukos padarytos mašinoje, nes namuose niekaip negalėjau pagauti efekto. ;-) o tai manau pati svarbiausia atsiliepimo dalis.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su Armani kosmetika buvo labai sėkminga. Tikiuosi ne paskutinė. Turiu vilties, kad mane Kalėdų naktį aplankys "Armani" Kalėdų senelis.

Papildyta:

Giorgio Armani Madre Perla - kaip šešėliai- antakių zona- sidabrinė spalva, akis- auksinė spalva (kambario šviesa)

su blykste

ant skruostų (kambario šviesa) visos spalvos sumaišytos


su blykste





SHARE:

3 komentarai

  1. nieko nesupratau. kas cia- akiu seseliai? highlighteris? uzbaigimo pudra blizgi? nezinau i ka paskutinese foto ziureti :D..
    p.s. BLYKSTĖ, o ne blykštė ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Universalumas tame, kad šitą pudrą galima naudoti ir kaip pudra (kas mėgsta kai veidas blizga), ir kaip akių šešėlius ir kaip highlighterį. Aš naudojau tik skruostams paryškinti (prie nuotraukų parašyta) ;-) Paskutinėje nuotraukoje, jeigu padidinti vaizdą matosi švelnus skruostų blizgesys. Esme tame, kad jis labai švelnus, tą ir norėjau parodyti... nes nuotraukoje (ant rankos) matosi labai dideli blizgučiai. Ant veido tokio vaizdo nėra. Manau tai pliusas... ;-)

      Panaikinti
    2. PS. Rytoj įkelsiu nuotraukas, kaip atrodo ant akių (naudojant kaip šešėlius) ;-) ačiū už pastabas... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig