2013 m. gruodžio 31 d., antradienis

Kaip sutikti Naujuosius metus?


Mielos mano skaitytojos, aš labai mėgstu ir tikiu horoskopais. Aišku ne taip, kad skaityti kiekvieną dieną, bet kaip pasitikti Naujuosius metus skaitau visada, Aš jau seniai skaičiau šitą straipsnį rusų kalba, o šiandien pamačiau išversta į lietuvių kalbą Delfi portale. Negaliu nepasidalinti.




Ruošdamiesi Naujųjų sutikimui, bet kokį savo veiksmą pripildome sakralios prasmės - juk taip norisi palikti praeityje visas negandas ir išgyvenimus, sutikti ateinančius metus kaip pačius šviesiausius.
Passion.ru pasakoja, kaip sutikti Arklio metus, kad priviliotumėte laimę, sėkmę ir gerą nuotaiką į savo gyvenimą.

Renkamės kompaniją
Arklys - bendraujantis padaras, jam patinka būti dėmesio centre, todėl naujametinę naktį pamirškite ramius naminius pasisėdėjimus ir arba eikite į svečius (arba pačią triukšmingiausią jūsų miesto gatvę, naktinį klubą, teminį vakarėlį), arba kvieskitės pas save kuo daugiau liaudies.
Vis dėlto, jei rengiatės sutikti Naujuosius draugų rate, prisiminkite, jog šalia turi būti tik tie, kuriuos išties galite vadinti bendraminčiais. Nereikia būti su žmonėmis, su kuriais jūsų nuomonės išsiskiria - šventė paprasčiausiai virs audringu santykių aiškinimusi, ir pati stebuklingiausia naktis bus sugadinta.
Beje, tas pat galioja ir kalbant apie giminaičius. Jei įtariate, jog kažkuris jų išprovokuos kivirčą, perkelkite susitikimą su šiuo individu sausio pradžiai. Esmė ta, kad per pačius Naujuosius primygtinai rekomenduojama vengti ne tik konfliktų, bet net ir pačios mažiausios jų užuominos. Priešingu atveju jūs visus ateinančius metus tik ir ginčysitės su tais žmonėmis: Arklys - pikta menantis padaras.

Puošiame eglutę
Eglutę šiemet geriau statyti dirbtinę, juk ateinančių metų stichija - Medis, ir žudyti jį - vadinasi, užsitraukti nemalonumus. Jei vis dėlto pripratote prie tikros eglutės kvapo, įsigykite šakų arba pasidarykite naujametinį vainiką ar ikebaną.
Puošdami eglutę ir būstą, pirmenybę teikite žaliems, mėlyniems atspalviams, taip pat natūralioms, gyvoms gamtos dovanoms. Į gražų popierių susukite obuolius, morkas, mandarinus, riešutus ir pakabinkite ant eglutės. Naujametinę naktį tokie „žaisliukai“ pasitarnaus ir kaip papildomos dovanėlės svečiams, ir kaip prizai už pergalę konkursuose.
Nepamirškite ir cukraus, juk jį taip mėgsta arkliai. Įsigykite gabalinio cukraus, įvairiaspalvės folijos ir arba įvyniokite cukrų po gabalėlį, arba iš kelių kubelių sukurkite eglutę, gėles, piramidę.
Šiemet tinka ir originalios, neįprastos eglutės. Galite papuošti fikusą, kaktusą, pinigų medį arba sukurti eglutę iš po ranka pasitaikiusių medžiagų. Kuo daugiau širdies įdėsite į savo kūrinį, tuo geriau.

Renkamės drabužius
Arklys mėgsta madą, jam patinka traukti aplinkinių dėmesį nepakartojamais apdarais, taigi pasirūpinkite tuo, kad jūsų apranga būtų nestandartinė. Mažą juodą suknelę (griežtą dalykinį kostiumą, baltą palaidinę su tamsiu sijonu) palikite kitoms progoms ir pasipuoškite ekstravagantiškai bei drąsiai.
Geriausias pasirinkimas - ryškiai mėlyni, žali drabužiai. Galima pažaisti audinių tekstūra ir įsigyti suknelę (kostiumą), primenančius medžio žievę ar žydintį krūmą. Tinka ir šviesiai žalsvi audiniai su gėlėmis. Galite naudoti gėles ir aprangoje, ir aksesuarams, tarkime, plaukų puošmenoms.
Arklys - demokratiškas padaras, todėl jis su malonumu dėvi bižuteriją ir nebrangius mineralus. Svarbiausia, kad papuošalai būtų originalūs. Puikiai tiks koljė iš biserio su natūraliais pusbrangiais akmenimis, plastikinės apyrankės ir žiedai, stambūs arba ilgi auskarai iš metalo, medžio, odos.

Gaminame maistą
Negaminkite arklienos ir susilaikykite nuo lauro lapų naudojimo, rinkitės augaliniu pagrindu pagamintus patiekalus, nepamirškite tyro vandens. Atskiroje didelėje lėkštėje sukurkite kompoziciją iš žalumynų, ryškių obuolių, morkų ir cukraus gabalėlių, o į mažą indelį įpilkite avižų.
Nepagailėkite laiko stalui ir šventiniams papuošalams papuošti. Kaip dekoras puikiai tiks gėlių motyvai ir medžio šakelių stilizacija. Centriniu elementu gali tapti bonsai, žema vazelė su spygliuočių šakele arba medinis arkliukas. Staltiesę geriausia padengti žalią arba mėlyną, o jei jūs turite baltą, įsigykite skirtingų spalvų servetėlių arba spalvotų indų.


http://www.delfi.lt/gyvenimas/astrologija/kaip-sutikti-naujuosius-metus.d?id=63522258#ixzz2p1yPgViZ


PS. Mano eglutė jau papuošta teisingai pagal horoskopą (aš važiuoju iki Akropolio gėlėtos suknelės). Per pietus įkelsiu apsirengimo vž variantą ir kosmetiką naudojamą makiažui.

SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2013-12-31 09:49

    Net nezinodama, siais metais eglute papuosiau melynais zaisliukais. O Naujuju sventei laukia geleta suknele. Dziaugiuosi, kad net nezinodama pataikiau su apranga :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš kaip tyčia negaminsiu arklienos :D :D :D Ir gersiu turbūt tikrai tyrą vandenį, nes vairuosiu :D :D :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig