2013 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis

Urban Decay Naked paletės


Niekam ne paslaptis, kad pats žinomiausias Urban Decay kosmetikos produktas - tai Naked paletės. Neseniai rinkoje pasirodė Urban Decay Naked 3 paletė. Tokio žvieriško ažiotažo aš seniai jau nemačiau kosmetikos rinkoje. Jį galima palyginti tik su Apple produkcijos pristatymu, nes visos Naked paletės superkamos žaibišku greičiu, visi beauty bloggeriai rašo tik apie jas ir tai, man atrodo, pati svarbiausia šių metų naujiena. Man gėda prisipažinti, tačiau ne vienos Naked paletės aš neturiu, gal todėl ir nesuprantu tokio ažiotažo.


Na pažiūrime nuotraukas iš interneto:

Pirmoji Urban Decay Patelė


Antroji Urban Decay paletė:


Trečioji Urban Decay paletė



ir visos paletės palyginimui:


Man atrodo pirmos ir antros palečių spalvos kažkiek panašios, trečiosios paletės spalvos- rožiniu pagrindu. Rašo, kad paskutinės paletės šešėlių formulė pakeista. Šešėliai tapo dar geresnės kokybės, lengviau dengiasi ir ilgiau laikosi. Nežinau, gal reikėtų ir užsakyti Naked paletę pabandymui, tačiau jau žiūriu paskutinės dvi savaitės kaip mano patikimame saite www.hqhair.com visos paletės jau seniai išpirktos. O kokia Jūsų nuomonė apie Urbian Decay Naked paketes? Verta ar neverta pirkti?







SHARE:

7 komentarai

  1. Aš irgi tik iš šono stebiu šį Naked palečių garbinimą :) Gal kada, kai aprims šis ažiotažas ar pasitaikius geros kainos variantui, ją įsigysiu, nes visų jų spalvos atrodo labai pritaikomos, lengvai derinamos. Truputi nukrypsiu nuo temos, bet aš pati turiu tikrai nemažai įvairių palečių ir labai mėgstu šešėlius, tačiau pati mėgstamiausia yra Sleek - Oh so special. Dar turiu ir Storm, kurią naudoju vakarui. Šios paletės irgi labai gerai vertinamos ir tikrai populiarios, o ir ne be reikalo, nes nepaprastai pigmentuotos, labai gerai laikosi, gražios spalvos ir t.t. Galiu tik pačius geriausius žodžius issakyti. Jei bus įdomu, gali internete pasižiūrėti apie jas ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau žiūrėjau Sleek apletes: man asmeniškai labai patiko toks variantas: http://counterculturebeauty.com/2011/07/bff-beauty-fabulous-find-sleek-cosmetics/
      jeigu kokybė gera, tai reikės pažiūrėti, nes kainos tai tikrai labai draugiškos.. ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2013-12-12 14:03

    O man visos Naked paletes atrodo panasios. Nebandziau siu paleciu, bet tikrai kada nors noreciau isigyti. Tik mano skoniui vis gi artimiausia Naked 1

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o man vis tiek antra palete grazesne. Visu pirma ipakavimas zymiai praktiskesnis (nes metalinis, o pirmos paletes medziaginis, itariu po keliu naudojimu atrodo nelabai, nes kartais ir rankomis ko krempudros dengimo galima paimti ir bus sunkiai isplaunamos demes), antro numeriuko ir spalvos praktiskesnes (yra matines ir satinines), tai as uz antra. O tecias turi rozines spalvos pagrinda, su tokiais atspalviai, manau reikia atsargiai, nes akys gali atrodyti lyg sirgtum, ;-)

      Panaikinti
  3. Aš turiu Naked Basics, ir man geriausia būtent ši :) Kodėl. Nes spalvos ten matinės, išskyrus patį pirmą hailaiterį. O šitose - masė perlamutro. O nudinių perlamutrinių šešėlių pas kiekvieną gamintoją nors vežimu vešk, joks jie ne deficitas. O padorūs kasdieniniai matiniai - šito reikia paieškot!

    Pirkau iš Amerikės per nuolaidas, išėjo visai padori kaina.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na vat as ja jau seniai medzioju www.hqhair.com, nes turiu ten nuolaida, o jos kai nera, tai nera... ;-)

      Panaikinti
  4. Aš turiu pirmąją Naked paletę. Kol jos neturėjau, nesupratau, kas yra geri šešėliai - man atrodo, kad būtent tai yra šių palečių garbinimo priežastis. Antra, spalvos lengvai derinamos ir pritaikomos - nuo šviesesnių kasdienai, iki tamsesnių progoms. Pirma ir antra paletės tikrai panašios, tik gal pirmojoje daugiau šiltų atspalvių, antroje - šaltų. Tai, manau, reikia rinktis priklausomai nuo tipo, kas labiausiai tinka prie veido, akių spalvos. Antrą paletę įsigyčiau nebent už labai gerą kainą arba, turėdama daugiau pinigų, iš tuštybės :D šešėliai geri, pritaikomi. stebėjau trečiosios paletės swatch'us įvairiuose bloguose, tai man jos visos spalvos pasirodė pernelyg rožinės, tokios aš sau nepritaikysiu, man tiesiog tokios spalvos netinka.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig