2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

GUERLAIN METEORITES PERLES D'OR- HOLIDAY 2010


Noriu prisipažinti, kad po truputi tapau Guerlain meteoritų gerbėja. Tik dabar suvokiu, kad visi meteoritai skirtingi, skirtingos spalvos, skirtinga tekstūra, shimeris, skirtingos naudojimo galimybės. Bet turint vieną pagrindinės kolekcijos Meteoritų dėžutę to nesuprasi... Taip buvo ir su manimi, kol buvo viena dėžutė, meilės jiems nesijautė... o dabar bandau surinkti į savo kosmetinę skirtingus limituoto leidimo meteoritus, šiandien apie "Bitutes" GUERLAIN METEORITES PERLES D'OR- HOLIDAY 2010 kolekcijos Meteoritus plačiau...




Gamintojo aprašymas:



GUERLAIN METEORITES PERLES D'OR- Meteoritai iš 2010 metų Kalėdinės kolekcijos. D'or - iš prancūzų kalbos verčiamas kaip auksas. Nors auksinio efekto nuo šių meteoritų nepastebėta, tačiau išskirtinis efektas vis dėl to yra.

Įpakavimas:

Įpakavimas panašus į paprastus Meteoritus, tik ant Guerlain venzelio pavaizduota bitutė, dėžutės vidus juodas.


Svoris:


Kaina: apie 70$ (www.ebay.com)

Spalva:


Meteoritai susideda iš 5-kių spalvų:
Rožiniai beveik matiniai
Violetiniai- su neoniniu rožiniu scimeriu
Auksiniai- su auksiniu shimeriu
Beige- su šaltu sidabriniu shimeriu
Sidabriniai- su sidabriniu shimeriu

(atspalviai atskira nuo viršaus: rožinis, violetinis, auksinis, beige, sidabrninis)





Rezultatas sumaišyti milteliai:








English version:
I want to mention that little by little I became a fan of Guerlain meteorites. Only now I realize that all meteorites different, different colors, different textures, shimmer, the different possibilities of use. But with one major collection Meteoric box to not understand ... It was with me until I have just the one box of Meteorites, they did not feel the love ... but now I try to collect all different limited edition version of Guerlain meteorites. Today about "Bee Guerlain Meteorites PERLES D'OR-Holiday 2010 collection of meteorites more ...
GUERLAIN Meteorites PERLES D'OR-Meteorites from the 2010 Christmas collection. D'or - translated from the French as gold. Although the golden effect from these meteorites have been observed, but the effect is outstanding, it is still.
Packing:
Packing like a simple meteorite, but on the box cover you could see golden bee.
Meteorites consist of 5-colors:
Rose almost opaque
Purple with neon-pink shimmer
Gold with golden Shimmer
Beige-silver with a cold color of  Shimmer
Silver with silver Shimmer

Guerlain Meteorites Perles D'or just have a visible effect on the face, it can be described as a subtle glow. Meteoric color mixing gentle pink with gold and silver glitter. I use them as a blush to highlight your cheeks when you're not super bright effect. The smell and all the other features like simple meteorites.

Mano nuomonė:

Guerlain Perles D'or meteoritai turi vos matomą efektą ant veido,  jį galima apibūdinti kaip subtilų švytėjimą. Meteoritų spalva sumaišius gaunasi švelniai rožinė su auksinės ir sidabrinės spalvos blizgučiais. Aš juos naudoju kaip skaistalus skruostams paryškinti, kai nereikia super ryškaus efekto. Kvapas ir visos kitos savybės kaip ir paprastų meteoritų.

PS. Dabar aš labai noriu nupirkti Pucci ir Imperial meteoritus. Labai jau mane vilioja jų neįprastos spalvos.

Ir dar viena naujiena: http://www.escentual.com/ jau yra Guerlain Pavasario kolekcija, su naujais meteoritais... visą dieną žiūrėjau, taip ir nesugalvojau kokią spalvą nupirkti. Gal tamsiausia? Peržiūrėjau atsiliepimus internete, rašo kad 02 spalva panaši į buvusią pirmą, 03 į buvusius antrus, o trečioji vizualiai skirtinga.


SHARE:

2 komentarai

  1. O kokie šitie gražūs su bite :D

    Labai įdomu man irgi. Kokius imti. Pirmų nenoriu, o kuo antri nuo trečių, tiksliau, ne, dabar treti nuo ketvirtų skiriasi?

    Be to, kiauliška, kad niekas neišpardavinėjo senųjų :D Būčiau pasiėmus senus trečius, ir būtų man ramu. O dabar dėl tų ketvirtų - visai neaišku! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pati lauksiu daugiau atsiliepimų, ir lauksiu feelunique, nes ten turiu 10% nuolaida Guerlain. ;-) Aš mačiau prieš Naujuosius feelunique pardavinėjo senus meteoritus, bet buvo likę tik trečias numeriukas, todėl ir nepirkau, nes jau turiu... nežinojau kad tu nori... kaina buvo apie 90 lt.

      O man pirmi (dabar jau antri) visai nieko. Gavosi taip, kad pardavejas is Singapuro blogai supakavo mano uzsakyma ir as gavau pazeista paluote, nuotraukose kur baltieji meteoritai matosi... as jam parasiau ir gavau labai gera nuolaida sitiems http://www.ebay.com/itm/Guerlain-Meteorites-Perles-powder-01-LIGHT-IS-IN-THE-AIR-Limited-Edition-powder-/231031799322

      dabar laukiu... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig