2014 m. vasario 16 d., sekmadienis

Gražūs žmonės apie kosmetiką.... su Rūta




Labas rytas, mano mielosios skaitytojos, šiandien mes pradedame naują rubriką “Gražūs žmonės apie kosmetiką” ir pirmą žmogų, kurį aš noriu pakalbinti tai Rūta. Nuostabi, graži ir jauna kosmetikos ir garsiojo lūpų blizgesio “Kandžiukas” gamintoja.
Man asmeniškai, visada buvo įdomus žmonės, kurie gamina kosmetiką. Jiems turėjau milijoną klausimų: kaip gaminama kosmetika, kaip ir kodėl jie nusprendė ją gaminti, kaip gimsta tokie fantastiški pavadinimai kaip “Kandžiukas” , kas yra jų kosmetinėje, kokią kosmetiką natūralią ar įprastą jie renkasi ir pan.

Na o dabar žodis Rūtai...




Esu vardu Rūta, gyvenu Kaune. Mėgstu kokybišką, patikimą kosmetiką, visada ieškau optimaliausio kokybės - kainos varianto. Tad neradus nebrangaus ir tikrai veikiančio lūpų putlintojo nusprendžiau jį pati sau pasigaminti. Kadangi mano pagamintas produktas "kandžiojasi', t.y. užtepus jo ant lūpų - atsiranda nemenkas dilgčiojimo pojūtis - pavadinau jį "Kandžiuku", o kad atrodyti mielesnis akiai - netrukus nupiešiau ir sumaketavau etiketę, kurioje yra matomos širdelės ir spalvingas paukščiukas. Netrukus šiuo mano produktu susidomėjo draugės, mano  mama ir net jos pažįstamos. Kadangi "Kandžiukas" veiksmingas - jis labai greitai paplito ir sudomina vis daugiau  merginų ir moterų, kurios domisi sveika, natūralia kosmetika.


"Kandžiuke" atsispindi labai daug mano pomėgių. Tai - domėjimasis sveika gyvensena, gyvūnais, dizainu. "Kandžiukas" nėra brangus palyginus su kitais, tokį poveikį propoguojančiais produktais, todėl, kad noriu, jog apie jį sužinotų ir galėtų pasidžiaugti kuo daugiau žmonių. 


Taip pat gaminu kitus lūpų balzamus, tai – gydantieji bei apsauginiai lūpų balzamai, be abejo - pagaminti iš visiškai natūralių ingredientų, pasižymintys gydomosiomis savybėmis ir net smagiais pavadinimais, pavyzdžiui “Ramunėlių pieva” arba “Šokoladinis šerkšnas”.


Mano kosmetinėje – daugiausia produktų skirtų veidui: natūralus drėkinantysis kremas – taip pat lietuviškas “Uoga uoga”. Kokybiškas blakstienų tušas “Lancome” Hypnose. Doll Eyes – jis mano mėgstamiausias, nes nesausina blakstienų, nenutrupa.  Mano gamybos natūralus lūpų balzamas “Ramunėlių Pieva” (gydo įtrūkimus, šildo lūpas ir labia skaniai kvepia) ir be abejo – “Kandžiukas”. Savo lūpų balzamais tepuosi ir prieš dažydamasi lūpas savo mėgstamu garsiosios japonų firmos “Kanebo Sensai” lūpdažiu. Rečiau, t.y. kai einu į vakarinius renginius – papildomai pasidažau “Manhattan” šešėliais.
Kadangi turiu sausus plaukus – dažnai juos lepinų kokybišku “Chi” linijos skystu šilku plaukams.



 Šnekant apie kvapus mėgstu vaisių, gėlių aromatus. Mėgstamiausi mano kvepalai – saldieji Lancôme “La vie est belle” – Mano manymu taip kvepia džiaugsmas J



“Lithuanian Beauty Blog” skaitytojams  linkiu buvimo savimi. Pasikliaukite savo juslėmis, potyriais, nebijokite būti gražios ir gražūs, nes kartais grožio siekimas (beje, nebūtinai išorinio) yra labai reikšmingas kopimas aukštyn, kurio eigoje ateina patirties džiaugsmas.

Man džiugu, kad tokie talentingi ir gražus žmonės gamina kosmetiką, Rūtos dėka dabar ir mano kosmetinėje yra “Kandžiukas”. Ačiū Rūtai už pokalbį, sekantį sekmadienį kalbinsime dar vieną gražų žmogų… kokį, dar paslaptis…

Gražaus sekmadienio ir skanios rytinės kavos.

Aliona


SHARE:

2 komentarai

  1. Sveiki! :)
    Pradėjau rašyti savo tinklaraštį ir aš, kviečiu užsukti! :) http://damu-paslaptis.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig