2014 m. kovo 23 d., sekmadienis

Apie Dantų pastas...



Na pagaliau, nuotraukos padarytos, tekstai surasti ir šiandien iš ryto skaitome apie Korėjietiškas dantų pastas. Kai aš tik pradėjau domėtis Azijietiška kosmetika, po BB kremo buvo iš karto užsakyta dantų pasta ir Korėjietiški anglies pagrindu pagaminti dantų šepetukai. Dantys nuo vaikystės mano silpniausioji pusė, pas mane nėra nei vieno neplombuoto danties, dantenos pastoviai kraujuoja, todėl dantų priežiūrai aš netaupau nei laiko, nei pinigų... jeigu sugadinti plaukai ataugs, tai dantys lieka su mumis visam gyvenimui.
Aš pasistengsiu Jums papasakoti savo įspūdžius apie Korėjietiškas dantų pastas, nes aprašymų, kaip ir sudėties dažniausiai nėra. arba viskas būna surašyta Korėjietiškai.


Pradėsime nuo senbuvio,

Nano Silver Protection Toothpaste Not Irritating, Antimicrobial 

Gamintojo aprašymas:


Nano Silver Protection pasta yra labai funkcionalus produktas . Nanosilver technologija , gamtos pikis, ksilitolis , žaliosios arbatos ekstraktas flBi funkcionalūs ir vertingi ingridientai.


Kas yra nanosilver - ? Nanosilver yra junginys su Nano & Silver.

Tai labai mažos sidabro dalelės .
Sidabras yra anti bakterinis, turi prieš uždeginimų savybių ( anti mikrobinį aktyvumą : 99,9 % ), 

- Aukštieji medžiagos
  Aminoheksano rūgštis , kalcio karbonato nuosėdų ksilitolis , žaliosios arbatos ekstraktas funkcinių ingredientų ,
 - Gamintojas: HANIL Pharmaceutical Co
   (FDA JAS - ANZ , ISO 9001 , IS0 14001 įmonė)





Konsisitencija:



Svoris: 180 gr.

Kaina: 180g x 4Pack 27, 90$

Pirkti: http://www.ebay.com/itm/161171177026?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Mano nuomonė:

Čia tikras mūsų vonios senbuvis, tai tikriausiai 8 šios pastos įpakavimas. Labai didelis tubelis, palyginus su kitomis Korėjietiškomis pastomis, užtenka ilgam. Galiu pasakyti, kad tai mano vyro mėgstamiausia pasta, puikiai ir labai švariai valo, turi vynuogių po skonį su vos jaučiamoms mėtomis. Anksčiau aš pirkau Nano pastą iš www.testerorea.com saito, bet darabr jie siunčia prekes į Lietuvą tik air parcel metodu,  tai patikėkite, labai brangu, todėl teko ieškoti www.ebay.com pardavėjo, jo koordinates, aš Jums palieku.




[LG H&H] Perio Dual Care Toothpaste Gum 


Gamintojo aprašymas:

Padeda išvengti blogo burnos ertmės kvapo

Atkuria mineralinį emalio sluoksnį

Sustiprina dantų struktūrą
Gaivus kvapas



Konsisitencija:

Svoris: 130g 

Kaina: [LG H&H] Perio Dual Care Toothpaste Gum 130g *3ea -

US $15.51

Kur nupirkti:
http://www.ebay.com/itm/231156493161?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649




Mano nuomonė:

Šita pasta man patinka mažiausiai, per daug švelniai valo. Aš labai mėgstu dantų pastas gelinės tekstūros ir konsisitencijos. Perio Dual Care Toothpaste Gum  turi labai malonu skonį (jeigu galima taip pavadinti), vos jaučiama citrinų, be jokių mėtų kvapo ir skonio. Manau šitas variantas puikiai tiks vaikams ir žmonėms su jautrioms dantims ir dantenoms.



[LG H&H] Bamboo Salt Herb Toothpaste 120g 








Konsisitencija:


Svoris: 120g

Kaina: 

[LG H&H] Bamboo Salt Herb Toothpaste 120g *3ea -$10.78

Kur nupirkti:
http://www.ebay.com/itm/LG-H-H-Bamboo-Salt-Herb-Toothpaste-120g-3ea-/231156493153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35d2002b61

Mano nuomonė:

Šita pasta mano mėgstamiausia, ji turi labai švelnų baltos arbatos ir mėtų skonį, labai gerai ir švelniai valo dantys, švaros jausmas išsilieka labai ilgai, Mano dantenos nustojo kraujuoti, manau tai ne tik pastos, bet dantų šepetukų dėka, apie juos aš jums papasakosi vėliau, nes neturiu naujų, padaryti nuotraukoms.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Korėjietiškos dantų pastos labai skiriasi nuo mūsų įprastų dantį pastų: pirmas įspūdis- nėra mėtų kvapo, dauguma pastų gelinės tekstūros, valo labai švelniai. Galiu pasakyti atvyrai, iš pradžių man tokios dantų pastos nepatiko, nes aš jau buvo įpratusi prie stipraus mėtinio skonio, tik tada man atrodė, kad dantys švarūs. Po pirmo mėnesio naudojimo, supratau kad dantenos jau beveik nekraujuoja. Visos mano dantų pastos neturi balinamojo efekto, tačiau ir balinančių pastų ir pastų prieš rūkymą www.ebay.com pilna, tik reikia paieškoti.






SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2014-03-23 10:25

    Labai sudomino ta pasta su arbata. Man dantu prieziura irgi yra labai svarbi, tai mano namuse vienu metu visada yra minimum dvi pastos. Korejietisku nebandziau kolkas, bet labai idomu butu pabandyti. Jei patinka korejietiska kosmetika, tai tikiu, kad tiks ir patiks ir pastos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man labai dar patiko šita pasta
      http://www.testerkorea.com/goods/content.asp?guid=2474&cate=180
      tačiau pirkti ir siustis is www.testerkorea.com saito labai brangiai, man paslaičiauvo apie 29$, todėl ieškojau pastos kurį pakeistų... tai vat, galiu pasakyti, patenkinta.. ;-)
      visada verta išbandyti kažką naujo, jeigu pirksite pastą, būtinai nupirkite ir dantų šepetukus... irgi verti dėmėsio..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig