2014 m. kovo 5 d., trečiadienis

Dior Diorshow Iconic Overcurl blakstienų tušas


Mano pirmuoju blakstienų tušu iš brangesnių linijų buvo Dior Show tušas, bet tai buvo prieš gerus 12 metų. Jis buvo puikus, mano blakstienos su juo buvo ilgos, tankios ir gražiai užriestos, todėl prisiminimai apie tai, kad Dior tušai geri dar yra mano galvoje. Šiandien testuosime Dior Diorshow Iconic Overcurl, tušą su neįprastu šepetėliu.





Gamintojo aprašymas:


Diorshow Iconic Overcurl
Blakstienas riečiantis tušas



Revoliucinis šio blakstienų tušo šepetukas puikiai atkartoja išgaubtą akies formą, todėl tobulai užriečia kiekvieną blakstieną. Kryžmiškai išdėstyti šereliai leidžia kruopščiai nudažyti blakstienas per visą ilgį.
Speciali į tušo sudėtį įtrauktų polimerų formulė garantuoja ilgalaikį rietimo efektą. Vaško ir aliejaus kompleksas didina blakstienų apimtį: papildo jų struktūros trūkumus, suteikia glotnumo, tobulai nudažo iš visų pusių.

Talpa: 10ml

Kaina 119 lt

Galimos spalvos:
Juoda
Mėlyna
Ruda

Įpakavimas:
(mano tušas mėginukas 4 ml., bet atrodo beveik identiškai kaip ir pilna versija)


Teptukas:



Sudėtis:


Rezultatas:

be tušo


su Dior Diorshow Iconic Overcurl





English version:

DIORSHOW ICONIC OVERCURL Mascara


My first lash mascara from the more expensive lines was Dior Show mascara, but it was a good 12 years ago. It was great, my eyelashes with him was long, thick and nicely curved, so the memory of that other inks Dior is still good in my mind. Today we will test Dior Diorshow Iconic Overcurl, mascara with the unusual brush for curl eyelashes.


Bolstered by its backstage expertise, Dior brings you the latest chapter in the DIORSHOW mascara adventure, inspired by the big-screen eyes of movie star icons: ICONIC OVERCURL. 

Its secrets? An incurved brush, modelled after professional eyelash curlers, that delivers extreme curl and a stretch-effect formula for spectacularly shaped lashes. A mascara featured in three shades: Over Black, Over Brun and Over Bleu.


I say yes, mascara is not my taste ... well, score well and looks nice on the eyes, but I do not brush very comfortable, need to get used to it painted. Also I like thick lashes more than the long. As you can see from the pictures, beautiful eyelashes are long and curved. Throughout the day, no clumps and black marks under his eyes were observed. Also washes very well and without problems, it is enough simple cleanser or milk.

Mano nuomonė:

Galiu pasakyti taip, tušas ne mano skonio... taip, rezultatas gerai ir gražiai atrodo ant akių, bet man šepetukas ne labai patogus, reikia priprasti su juo dažyti. Taip pat aš mėgstu labiau tankias blakstienas, negu ilgas. Kaip matote iš nuotraukų, blakstienos gaunasi ilgos gražios ir užriestos. Laikosi visą dieną, jokių gumulėlių ir juodų žymių po akimis nepastebėta. Nusiplauna irgi labai gerai ir be problemų, užtenka paprasto prausiklio ar pienelio.

SHARE:

2 komentarai

  1. Aš su tuo tušu buvau labai nustebinta. Mat, jį pirmą kartą išmėginau, kai Kristianoj darė man makijažą - jie ten daro tokius kaip ir pristatymus. Na ir vizažistė man padažė blakstienas su šituo tušu. Vaizdelis - pasakiškas! Tokia vėduoklė iš blakstienų, labai gražu. O kadangi tas makijažas kaip ir reklaminis, na kad išmėginti produktus, tai aš sakau - duokit kitą akį man pačiai. Jetus! :D Kai pasidažiau pati :D Akys skyrėsi kaip diena nuo nakties :D Keturios blakstienos, viskas man susilipino, vėduoklės - nė kvapo :D :D :D Na ji man ten paskui kažkiek pataisė, tai atrodė labai gražiai ir nebyra, nebėga, gerai laiko... Irgi turiu mėginuką, dabar jau pasidažius gaunasi daugiau, negu 4 blakstienos, bet vat tokios vėduoklės, kaip vizažistė išgavo - man išgauti nepasiseka.

    Žo, geras daiktas, pati tušo kokybė, mano suvokimu, labai gera, bet šepetėlis reikalauja įvaldymo. Tobulas įvaldymas - tobulas rezultatas, bet aš tuoj tą mėginuką pabaigsiu, o tobulumo kaip nėr, taip nėr :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikės man prisiminti savo Dior Show įprastą variantą, nes kokius penkis metus jis man buvo pats pačiausiais... o šitas keliauja pas mamą, jai svarbu kad būtų Dior parašyta... o visą kitą ne taip atktualu... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig