2014 m. kovo 8 d., šeštadienis

Frederic Malle Lipstick Rose (rožiniai lūpų dažai) vintažinis glamūras


Moters dienos progą labai noriu pristatyti Jums labai moterišką, glamūrinį ir mano mylimą Frederic Malle Lipstick Rose (rožiniai lūpų dažai) kvapą.




Gamintojo aprašymas:


Kvepalų prekės ženklas Frederic Malle ( Frederic Malle ) pradėda savo istoriją nuo  2000 metų,  tai parfumerijos menas, kuris sujungia įkvėpimą , harmoniją ir aukščiausius profesionalių menininkų kvepalų pasaulyje kūrinius. Frederic Malle nustatė sau tikslą: sukurti išskirtinius kvapus. Iš pradžių kvepalai buvo 8 skirtingų skonių iš skirtingų meistrų: patyrę, žinomi visame pasaulyje ir pradedantieji , tačiau talentingi. Devintas buvo sukurtas 50 metų atgal legendiniu kvepalų kurėju Edmond Roudnitska ir buvo skirtas tik vienai merginai pasaulyje - jo žmonai. Taip vadinamas "Le Parfum de Therese". 
 Sūnus ir jo motina Teresa Roudnitska  savininkai Formulės Le Parfum de Therese pasidalino su prekės ženklo savininku Frederic Malle kvepalų pormule , ir dabar mėgėjai gali mėgautis kvapnios vaisių Gėlių ir medžio aromatu . Taip prasidėjo autoriaus kvepalų Editions de Parfums įkūrėjo Frederic Malle lyderystės serija . Dabar kolekcija apima 19 kvepalų šedevrų.

Kūrėjas Frederic Malle yra Serge Eftleru Luis anūkas, jis yra  Parfums Christian Dior įkūrėjas. Frederic Malle  ne tik nuo mažens buvo prabangių Prancūzijos kvepalų visuomenėje, bet jis daug dirbo šioje srityje.
Vikas kas genialu labai paprasta. Puikus ekspertas ir  kvepalų žinovas Frederic Malle pasirinko labiausiai efektyvų kvepalų kūrimo būdą : be jokių apribojimų , įskaitant finansinius, pasiūlė aštuoniems geriausiems kvepalų pasaulio kūrėjams realizuoti savo branginamas svajones, ir tai pavyko puikiai . Jie gavo visišką kūrybinę laisvę ir  sukūrė aukšto meno šedevrus. Vienas po kito gimė ir toliau gimsta nauji unikalūs kvepalai. Kiekvieni iš jų -retas produktas, kuris vienija savyje paprastumo ir vientisumo idėją.

Frederic Malle kvapalų parduotuvės:



Garsios Malle kvepalų kabinos:



Įpakavimas:





Kaina: 50 ml. - 379 lt


Frederic Malle Lipstick Rose -vintažinis glamūras ir moteriškumo įsikūnijimas . Tai nepamirštamas aromatas sukurtas parfumero Ralf Shvigerom 2000 metais. Kvapas iš karto tapo vertinamu ir geidžiamu.

Kvepalų asociacijos ir nuotaika tokie: prabangus baras, spindintis auksinis lūpų dažų tūbelė ir neprekaištinga rožinė lūpų spalva. Pagrindinė kvepalų nata yra rožės, kurios apsuptos muskuso, šiltais vanilės, našlaitės, vetiverio ir ambros kvapais.


Frederic Malle Lipstick Rose yra panašiai kaip Glamūrinė ir žaisminga mergina, kuri taiso savo makiažą prie Pasakų veidrodžio. Pasiduokite vintažiniam glamūrui su  Frederic Malle Lipstick Rose kvepalais.


Frederic Malle Lipstick rose kvepalų natos:

rožė, našlaitės muskusas, vanilė, vetiveris, ambra ir greipfrutas.




Mano nuomonė:

Tai kvepalai, kurių aš norėjau tik spėjus susipažinti su jais... Retro rožinio lūpdažio kvapas. Lipstick Rose kvepalai man primena senus juodai-baltus filmus, glamūro įsikūnijimą Merlin Monro su kailiniais ir teatro drabužinės kvapą, kur jau spėjo pakabinti savo paltus ir kailinius senyvo amžiaus glamūrinės damos. Aš nepasakyčiau, kad rožė šituose kvepaluose skambėtų pirmu akordu. Lipstick rose- visai kitokios rožės, vintažinės, saldžios ir ryškiai rožinės, kartu su našlaičių, vanilės ir muskuso kvapais. Taip kvepėjo mano senelės Balet pudra. Aš šitą kvapą prisimenu nuo vaikystės...
Kvepalai laikosi labai ilgai, ant odos 4-5 valandos, ant drabužių kvapą galima pajausti dar sekančią dieną. Jeigu reikėtų apibūdinti kvapą vieną nuotrauką, tai būtų šita nuotrauka.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig