2014 m. kovo 20 d., ketvirtadienis

Urban Decay Naked2 (daug nuotraukų)


Pagaliau, atėjo laikas, papasakoti Jums apie garsiąją Ubran Decay Naked2 šešėlių paletę. Kaip aš jau Jums rašiau, klasikinę (pirmąją) Urban Decay paletę aš pasiskolinau iš draugės pabandymui ir apžiūrėjimui, man buvo labai įdomu, kodėl Urban Decay šešėliai tokie populiarus... Po testavimo aš puikiai supratau kodėl, ir užsakiau sau Naked2 paletę, o po to ir Naked3, apie kurią jau rašiau savo bloge. Na o šiandien Jūsų dėmesiui antroji, stebuklinga Naked2.



Gamintojo aprašymas:



Jūs reikalavote  " daugiau Naked !" - Ir mes pristatome Decay Naked Palette. Urban Decay Naked Palette 2 yra 12 kartu surinktų, niekada nematytų ir gražių atspalvių - nuo neutralių (įskaitant spalvingai pilkšvai rudos, blizgios vario ir matinės juodos ). Išplėskite savo Naked asortimentą, sukurkite dar daugiau temperamentingų arba neutralių makiažų.

Urban Decay Naked 2 paletė susideda iš profesionalios kokybės dvipusio šepetėlio šešėliams.

Šešėlių spalvos:
Foxy: biskvito spalvos (šviesi su geltonu atspalviu) matinė
- Half Baked: auksiniai bronzinė (blizgi)
- Bootycall: švelniai rožinė su shimeriu
- Chopper: šiltai ruda su sidabrinės spalvos shimeriu
- Tease: šalta ruda, matinė
- Snakebite: tamsiai bronzinė su himeriu
- Suspect: auksinė su shimeriu
- Pistol: šaltai ruda su shimeriu
- Verve: šviesi su shimeriu
- YDK: šalta bronzinė su shimeriu
- Busted: tamsiai ruda, šilta su shimeriu
- Blackout: juoda matinė

Įpakavimas:






Spalvos:


Pirmos keturios spalvos:








Vidurinės keturios spalvos:






Paskutinės keturios spalvos:





Teptukas:







Rezultatas:


















English version:

Finally, the time has come to tell you about the famous garment of Decay Naked2 palette shadows. As I have you, I wrote a classic (first) Urban Decay palette I borrowed from a friend on trial and viewing, I was very curious why Urban Decay shadows so popular ... After testing, I perfectly understand why, and I ordered myself Naked2 palette, and then and the Naked3, which I wrote about your blog. Today is for your attention, the magical Naked2.

You demanded “more Naked!” — and Urban Decay Naked 2 Palette delivers. From luminous shades with shimmer and sparkle to the smoothest mattes imaginable, Urban Decay Naked 2 Palette is packed with 12 never-boring taupe-hued neutrals (including a gorgeous grayish brown, a glittery copper and Urban Decay’s lewdest, blackest black). Expand your Naked range to create even more sultry neutral looks, smoky dramatic looks and everything in between.

The case has an art-school inspired look with hinged lid—taupe metal with embossed chocolate brown artwork. It's smooth, modern and cool to the touch - a real tactile experience. 

Urban Decay Naked 2 Palette includes a professional-quality, cruelty-free double-ended shadow/blending brush and an Eyeshadow Primer Potion sampler with resealable samples of all four formulas (original, Sin, Eden and Anti-Ageing). Each sample holds about a week’s worth of primer!

Shade Descriptions:
- Foxy: Cream Bisque Matte
- Half Baked: Golden Bronze Shimmer
- Bootycall: Cork Shimmer
- Chopper: Copper Shimmer W/Silver Micro-Glitter
- Tease: Creamy Pale Brown Matte
- Snakebite: Dark Bronze Shimmer
- Suspect: Pale Golden Beige Shimmer
- Pistol: Light Grayish Brown Shimmer
- Verve: Oyster Shimmer
- YDK: Cool Bronze Shimmer
- Busted: Deep Brown Shimmer
- Blackout: Blackest Black Matte.
 

Sometimes the result can be seen in the photos and nothing to say, I think there's the case. Urban Decay palette of very good quality, great color combination. I personally bought Naked2 becouse of matte black color. They help very quickly transformeda daytime makeup to evening, darken the corners of the eyes. I can say that the majority of the color palette with  Shimmer, it's not bad, but the matte shades are really missing. At first glance, it seems that the color palette all warm and golden, it's not true, Verve Pistol and very beautiful cold silver. I can also say that my favorite shades have become opaque: Tease and Foxy. These matt color is great base for shimmering color.

  Summarizing I want to say that happy with your purchase, but the color palette Naked3 love a little bit more, somehow arm itself takes Naked3 ..;-)



Mano nuomonė:

Kartais rezultatas matosi iš pateiktų nuotraukų ir sakyti nieko nereikia, manau čia toks atvėjis. Urban Decay paletės kokybė labai gera, spalvos puikiai derinamos tarpusavyje. Aš asmeniškai, pirkau būtent šią patelę todėl, kad yra matinė juoda spalva. Juos pagalba labai greitai galima dieninį makiažą transformuoti į vakarinį, patamsinti akių kampučius. Galiu pasakyti, kad šios paletės spalvos dauguma su shimeriu, tai nėra blogai, tačiau matinių atspalvių tikrai trūksta. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad paletės spalvos visos šiltos ir auksinės, tai ne tiesa, Pistol ir Verve labai gražios šaltos sidabrinės spalvos. Taip pat galiu pasakyti, kad mano mėgstamiausiais atspalviais tapo matiniai: Tease ir Foxy. Šitos spalvos puikus pagrindas blizgioms spalvos tepti.
 Apibendrinat noriu pasakyti, kad pirkiniu patenkinta, tačiau Naked3 paletės spalvos patinka man labiau, kažkaip ranka pati pasiima Naked3.. ;-)
SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2014-03-20 16:47

    Man asmeniskai nepatinka, kad tiek daug blizgiu spalvu. Turiu uzkritusius vokus, tai man blizgios tiesiog netinka... Bet siaip spalvos grazios. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dėl tos pačios priežasties šitos paletės ir neėmiau. Ėmiau naked basics, tai ten su šimeriu tik viena ir ta pati tokia vos vos... Pobjaurė, atvirai pasakius, pati pirma. Bet užtai visos kitos matinės :)

      Panaikinti
  2. Aš jau išmokau draugauti su blizgesiu, ne svarbu ar tai šešėliai, highliteris ar pudra su blizgučiais. Bet pritariu, reikėtų ir norėtųsi daugiau matinių atspalvių.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig