2014 m. balandžio 25 d., penktadienis

Bioderma Sensibio AR BB kremas


Galiu pasakyti atvirai, niekada nesidomėjau vaistinėje parduodama kosmetika, maniau kad ji skirta tik odos problemoms spręsti, o aš problemų neturiu... tai kam man...  Juokingai skamba? Dauguma žmonių galvoja lygiai taip pat, kaip ir aš...  Iš tikrųjų vaistinėje parduodama kosmetika skirta ne tik problemoms spręsti, bet ir jų išvengti....  Bioderma kosmetika man pažįstama jau seniai, jų pardavimo hito Micilinio vandens nepažinti tiesiog neįmanoma. O Jus visi puikiai žinote, kad BB kremai mano silpnybė, išbandyta labai daug... todėl atlikus paprastą lentelės testavimą (lentelė yra apačioje), aš nusprendžiau išbandyti Bioderma Sensibio AR BB kremą... buvo labai įdomu įvertinti Europietiška variantą, palyginti jo savybes su Azijietiškais... Šiandien apie viską papasakosiu plačiau..




Gamintojo aprašymas:



Sensibio AR BB - pirmasis dermatologinis kremas raustančiai jautriai odai. Tai vienas kremas, veikiantis net 6 kryptimis:
1. Jo sudėtyje esantis Rosactiv® patentas mažina raudonį ir saugo nuo paūmėjimų 
2. Dėl raminančių ingridientų, kremas ramina odą ir grąžina jai komfortą
3. Drėkina
4. Apsaugo nuo saulės spindulių
5. Maskuoja raudonį ir skaistina odą
6. Kremo spalva idealiai susilieja su odos spalva.



Man labai patinka Biodermos internetinis ir facebook puslapiai, ten galima rasti labai daug naudingos informacijos apie veido priežiūros priemonės, kaip išspręsti veido problemas ir pašalinti trūkumūs.
Atradus tokią lentelę su klausimais, aš savaime suprantama susidomėjau:


Ir savaime suprantama, kad į kelis klausimus aš atsakiau "Taip". Mano oda linkusi rausti, todėl buvo nuspręsta išbandyti naują Bioderma Sensibio AR BB kremą. Jus, mano mielosios, tiesiog nežinote, o aš nerašiau iš Jums nerodžiau savo veido be makiažo, manau šiandien straipsnio gale mes  tą situaciją išspręsime... ;-) nors man ir baisu, prieš tiek žmonių be makiažo, tačiau naujo Bioderma BB kremo savybes reikia parodyti....

Na ir pradedame:

Įpakavimas:





Spalva:





Talpa: 40 ml.

Kaina: 61 lt


Veidas be makiažo:


iš arčiau...


Rezultatas:








Bendras vaizdas su makiažu:



Mano nuomonė:

Labai patiko rezultatas, būtent todėl šiandien įkėliau nuotraukas pilno veido su makiažu ir be makiažo... kad Jūs galėtumėte įvertinti Bioderma Sensibio AR BB kremo savybes ir rezultatą.
Noriu pasakyti, kad BB kremas man labai patiko. Jo konsisitencija pakankamai tiršta, maskavimas geras, raudonį ir mano dideles poras paslepia puikiai.
Spalva be rožinio atspalvio (būdingo Azijietiškiems BB  kremams),  puikiai prisitaikė prie mano veido spalvos.  Bioderma Sensibio AR BB kremas laikosi ant veido visą dieną, nepraranda maskavimo savybių. Pats svarbiausias dalykas kurį pastebėjau, veidas tapo labai švelnus ir raudonis matomai mažesnis, porų nekemša. Todėl galiu teigti, kad tai puikus produktas, kuris tinka ne tik žmonėms su odos problemomis, bet ir kiekvienai iš mūsų.
SHARE:

6 komentarai

  1. Aliona, nebijok, viskas gerai ir be makiažo ;) Bet tikrai, matosi, kad tavo oda linkusi rausti, ypač nosis. BB kremas atrodo puikiai, o dar ką nors ant viršaus naudojai? Kompaktinę ar kitą pudrą?
    Aš tai naudoju maitinantį Biodermos kremą nakčiai, nuostabus!! Į nieką tikrai nekeisiu, man jis didžiausias atradimas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū.. ;-) ant viršau nieko, tik skaistalai... BB kremas turi pusiau matinį finisha... todėl taip ir atrodo stebuklingai geai..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2015-09-21 16:32

    ar jis tiktu sausai odai? nes ji labai serpetoja, n\o dermatologe rekomenduoja si. baidausi kiekvieno naujo produkto, i klausima ar jauciate diskomforta naudodami dekoratyvine kosmetika saukciau tris TAIP (!!). tad kaip cia yra? gal zinot?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rekomenduoju vaistinėje papraųyti mėginukų, taip bus lengviau apsispręsti. Šioje situacijoje bijau patarti, nes čia viskas labai individualiai.

      Panaikinti
  4. Kažin ar man padėtų...? Aš tokia problemėlę su veido rožine turiu :(

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš mačiau tiesiog kremus nuo tokių problemų, paieškokite info internete.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig