2014 m. balandžio 10 d., ketvirtadienis

Juliette has a gun kvepalų mėginukai...



Mano meilė nišinimas kvepalams yra beribė... Aš labai mėgstu testuoti kvepalus namuose, derinat prie skirtingų drabužių arba stiliaus, taip pat svarbu įvertinti kaip kvepalai elgiasi priklausomai nuo orų sąlygų... todėl dažniausiai oficialiuose kvepalų saituose perku mėginukų rinkinukus pirmai pažinčiai. Sutinku, viską galima pauostyti parduotuvėje, juk aš gyvenu Vilniuje ir dažnai būnu Panoramoje, tačiau tai ne tas... taip pat galima nupirkti atomaizerį s trokštamu kvapu... Galiu pasakyti, man kai kur labiau patinka originalus mėginukai, jie atrodo labai gražiai ir labai malonu gauti su kvepalų mėginukais gamintojo pasirašytą (nors ir Printerio pagalba) laišką.
Šiandien aš noriu jums TIK parodyti kaip atrodo kvepalų mėginukai iš Juliette Has a Gun kvepalų namų...

 Vakar buvo stebuklingą dieną, vos per keturias dienas atkeliavo užsakytas kvepalų rinkinukas testavimui...

Taip atrodė visi 9 mėginukai su atviruku nuo Romano Ricci...






Atvirukas..


Kiekvienas kvapas supakuotas į atskirus vokus su parašymais. Parodysiu vieną... kiti atrodo panašiai tik aprašymai skirtingi... ;-)



Na ir galiausiai noriu parodyti stebuklingą Juliette has a gun kvepalų reklamą, o taip pat išvardinti kvepalų pavadinimus, kurie įeina į rinkinuką:


Romantina 


Miss Charming


Qitizen Queen


Midnight Out


Not a perfume


Mad Madame


Vengeance Extreme


Lady Vengeance


Calamity J


Anyway


PS. Kiekvienas Juliette has a Gun kvapas, įpakavimas ir reklama - meno kūrinys... nuo kuriuo pradėti pažinti? sunku pasakyti, viskas priklauso nuo Jūsų skonio... Prieš perkant, aš jau žinojau kad man patinka Qitizen Queen kvapas. Šiandien pažintį pradėjau nuo naujo unisex Anyway kvapo.... labai švelnus citrusų ir molekulių derinys. Patinka..

PS. Apie kiekvieną kvapa papasakosiu atskirai... nes kiekvienas iš jų reikalauja ypatingo dėmesio...






SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2014-04-10 10:53

    As turejau Miss Charming, Mad madame ir Midnight Out mėginukus. Labiausiai mano skoniui tiko Midnight Out. Tad šio kvapo mielai įsigyčiau visa buteliuką...Nors....man lengvai pamišusiai dėl kvepalų gerai būtų turėti visus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o aš kai visus išbandysiu, parašysiu kuris Ptas pačiausias... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig