2014 m. balandžio 12 d., šeštadienis

Tobuli kartu... Chanel šešėliai, YSL akių pieštukas ir Chanel akių tušas...


Šiandien dar vienas straipsnis apie kosmetikos produktus, kurie tobulai atrodo kartu.... Tai juodos spalvos YSL akių pieštukas, Chanel vienos spalvos akių šešėlis 84 Lily spalvos ir Chanel inimitable mascara (blakstienų tušas) juodos spalvos.


Gamintojo aprašymas:

Chanel mono eyeshadow 84 Lily 
 Visų laikų Chanel klasika, tai itin smulkios tekstūros vienos spalvos akių šešėliai. Jie padeda sukurti jausmingą, dieninį bei vakarinį makiažą. Spalvų ir tekstūrų pasirinkimas labai didelis. Chanel mono šešėliai pristatyti skirtingų tekstūtų: jie gali būti matiniais, satininiai ir su ypatingu Chanel shimeriu. Universali šešėlių formulė  leidžia naudoti šešėlius sausu ir šlapiu būdu. 
 2 gr.
Kaina: 28 $, kaina Lietuvoje 119 lt. (mano variantas testerinis) 

Chanel Inimitable intense blakstienų tušas (juodas)


Neapsakomos apimties, itin ilgos, ryškios ir užriestos: tavo blakstienos pasiekia kitą lygį ir tampa nepakartojamai dailių, ryškių akių "kaltininkėmis".
Naujoji Chanel Inimitable Intense formulė savyje turi patentuotos medžiagos - vinilo kopolimero ir vaško, kad blakstienos būtų padengtos lengvai ir lygiai.
Šepetėlis - minkštas, lankstus, padengia kiekvieną, net ir mažiausią blakstieną, nuo pat šaknies iki galiuko. Blakstienos akimirksniu pailginamos, užriečiamos ir atskiriamos. Kūgio formos šepetėlis puikiai pasiekia mažytes blakstienas akių kampučiuose.
6 g.
Kaina 119 lt
Dessin Du Regard Crayon Yeux Waterproof (juodas)
Vandeniui atsparus akių pieštukas
Vandeniui atsparus, sodriais pigmentais papildytas kontūro pieštukas tobulai pabrėžia akių liniją. Dėl kreminės tekstūros brėžia lengvai ir tolygiai, užtikrina ryškią spalvą.
Kaina 79 lt
Žiūrime nuotraukas:








 (Chanel Inimitable intense blakstienų tušas juodos ir rudos spalvos, palyginimui)

Na o dabar rezultatas:





Mano nuomonė:

Tiesą sakant, aš labiau vertinu skystus akių pavedimus, negu pieštukus, tačiau YSL pieštukas mane pakerėjo. Laikosi visą dieną, spalva matinė juoda ir piešti viršutinę liniją su juo labai paprasta. Tik reikia tikrinti, kad pieštuko galiukas būtų smailus, nes kitaip plonos linijos nesigaus. Yra ir minusas: jeigu liniją pravesite netiksliai iš pirmo karto, pataisyti klaidą bus labai sunku, nes pieštukas labai pigmentuotas.
Chanel vienos spalvos akių šešėliai man labai patinka, Lily spalva - tai klasikinė šviesi spalva, satininės konsistencijos Aš ją tepu ant NYX baltos spalvos bazės, spalva gaunasi ryškesnė ir laikosi visą dieną.
O Chanel Inimitable intense blakstienų tušas - tobulas. Aš tikrai žinau, ką sakau, nes tušų išbandžiau labai daug. Su juo mano blakstienos ilgos, gražios ir tankios. Nusiplauna labai lengvai ir spalvų pasirinkimas tikrai didelis. Spalvoti blakstienų tušai - mano silpnybė.


Apiobendrinant noriu pasakyti, kad šviesios spalvos akių šešėlis, juodos ar rudos spalvos tušas ir viršutinis akių pavedimas (pieštukinis ar skystas variantas) tai kasdieninis mano makiažo variantas. Man atrodo, aš jau galiu nupiešti viršutinę liniją, jeigu pažadinti mane vidury nakties. ;-) O koks jūsų kasdieninio makiažo variantas?







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig