2014 m. balandžio 18 d., penktadienis

VALOMASIS PIENELIS ir VEIDO EMULSIJA „SAULĖ“ brandžiai odai (Amboozija)



Ambroozijos dėka, aš išmokau klausyti, ko nori mano veido odą. Per kosmetikos apmokymus buvo pristatyti bendros linijos produktai: "Brėkšta" (valomasis veido pienelis), veido kremai "Lazdonija", "Lela "ir kiti, tačiau namuose, jau po apmokymų aš perskaičiau visą Amboorijos pateiktą informaciją ir supratau, kad man reikia būtent linijos brandžiai odai "Saulė"... kodėl? apie viską iš eilės...




Gamintojo aprašymas:




"SAULĖ" sugrąžins Jūsų veidui jaunystę bei švytėjimą, apgobs Jus nuostabiu rožės aromatu, suteiks pasitikėjimo ir atvers širdį meilei.
Visa rožių linija supakuota į prabangią violetinio stiklo tarą, kuri geba ilgą laiką išsaugoti aukštos kokybės natūraliais eteriniais aliejais praturtintų produktų energiją ir kokybę.

Šie produktai kurti kartu su profesionaliais kosmetologais, todėl liniją sudaro visi būtini odos priežiūros etapai - valymas, prausimas, tonizavimas ir maitinimas.

Kosmetikos linija SAULĖ išsiskiria ypač turtinga ir subalansuota sudėtimi. Jos pasididžiavimas:
ROŽĖ- Damaskinės ir Baltosios rožės vanduo, rožių aliejus (100%), rožių eliksyras, Burboniškųjų rožių vaškas. Šie gamtos stebuklai gerina visas odos funkcijas, minkština, tonizuoja, apsaugo trapius kapiliarus, stabdo odos senėjimo procesus. Rožių aromatas moteriai padeda žydėti, skleisti džiaugsmą, meilę.

Kosmetikos linijoje SAULĖ naudojamos tik kruopščiai atrinktos, sertifikuotos žaliavos, chemiškai neapdorotos, didžioji dalis - ekologiškos:
Nerafinuoti, šalto spaudimo aliejai- vieni unikaliausių ir vertingiausių argano ir erškėtuogių aliejai dėl didelio kiekio antioksidantų pasižymi odos senėjimą stabdančiomis ir ją atkuriančiomis savybėmis, lėtina raukšlių atsiradimą, atstato odos elastingumą ir stangrumą, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo, ramina sudirgusią odą.
Veikliosios medžiagos : hialurono rūgštis yra šių laikų grožio eliksyras, pasižymintis ypatingai stipriomis drėkinančiomis, odą atjauninančiomis savybėmis. Jūrinis kalogenas atstato odos tamprumą ir elastingumą, suteikia odai aksominio švelnumo. Kosmetinis kofeinas skatina odos mikrocirkuliaciją, mažina patinimą, švelniai saugo nuo UV-B, lygina odą. Koenzymas Q10-dažnai vadinamas "jaunystės eliksyru"-akivaizdžiai kovoja su senėjimo procesais.
Molių rinkinys (baltasis, rudasis ir raudonasis)- aukščiausios kokybės turtingos mineralinės sudėties švelniai sutraukia poras, turi jauninamąjį poveikį, neagresyviai sugeria riebalų perteklių, reguliuoja riebalų gamybą. Prisotina odą mikroelementais, kovoja su išsiplėtusiais kapiliarais, ypač tinka brandžiai, jautriai odai.
Augalų ekstraktai- granatų žievelių ekstraktas- stiprus antioksidantas, stiprina ląstelių sieneles, saugo nuo UV spindulių poveikio, raukšlių. Ginkmedžio ekstraktas turi priešuždegiminių savybių, didina odos lankstumą ir tvirtumą, stiprina kraujagysles. Ženšenio ekstraktas regeneruoja ir atjaunina, skatina odos atsinaujinimą, gerina kraujotaką.
Vitaminai- A, B3, C, E gerina veido odos būklę, jie būtini ląstelėms augti ir daugintis.


VALOMASIS PIENELIS „SAULĖ“ brandžiai odai





Paskirtis: Skalsus valomasis pienelis kruopščiai pašalins nešvarumus bei dėl jame esančių argano ir erškėtuogių aliejų pamaitins jūsų odą. Kasdien naudojantis, jūsų oda taps lygesnė, švelnesnė, skaistesnė.
Ingredients (INCI):Rosa Damascena Flower Water, Argania spinosa, Prunus armeniaca, rosa rubiginosa (Mosqueta), Methyl glucose sequistearate*, Dehydrocetic acid*.
Sudėtis: Damaskinių rožių vanduo, argano aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, erškėtuogių aliejus, emulsiklis*, konservantas*
*sertifikuota Eco-cert

Konsistencija:

Naudojimo ritualas: Nedidelį kiekį makiažo valiklio paskirstyti ant drėgno veido švelniais sukamais  judesiais (neįtrinti į odą), nuvalyti drėgnu vatos diskeliu. Jei reikia, procedūrą galima pakartoti. Tinka ir akių makiažui valyti.

Pasimame prausiklį ant pirštu (man užtenka 3 paspaudimų): 





paskirstome tarp 2 rankų (valome veidą 2 rankom):



Aš taip pabandžiau parodyti tai, ką rodė mums Ambroozijos kosmetologė Vilma. Svarbiausia: judesiai, kurių pagalba valomas veidas. Primenu, mes nemasažuojame veido, o nuvalome makiažą, todėl judesiai turi būti lengvi ir nukreipti į viršų. 

(mano stilizuota schema)





Paimame drėgnus vatos diskelius ir tokiais judesiais (visada į viršų) nuvalome makiažą.











Apie emulsiją:
skalsi, gerai ir greitai įsigerianti, lengvos tekstūros priemonė efektyviai kovoja su senėjimo požymiais ir nepalieka riebumo jausmo. Tuoj pat galima tepti kreminę pudrą. Emulsijos pagrindą sudaro prabangus Damaskinių rožių vanduo bei argano ir erškėtuogių aliejai, kurie puikiai regeneruoja odą, sustiprina natūralią odos apsaugą, stangrina ir didina odos elastingumą. Skirtingai nuo kitų „Saulės“ grožio priemonių, emulsija kvepia išskirtiniu rytietišku aromatu, kuris susideda iš priemonėje esančių veikliųjų komponentų: ženšenio ir ginkmedžio ekstraktų, santalmedžio ir ylang ylang eterinių aliejų, kurie atkuria odos gyvybines fukcijas, prisotina drėgmės, ramina.
Emulsijos poveikis:
* mažina raukšles, veikia priešraukšliškai
* stangrina veido, kaklo ir dekolte odą
* didina odos elastingumą
* efektyviai puoselėja paakių sritį
* veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai
* veiksmingai balina pigmentines dėmes
* mažina patinimą ir tonizuoja
  • ramina ir skatina odos regeneraciją
    * mažina šerpetojimus
    * ypač aktyviai padeda atsigauti pavargusiai odai
    * saugo nuo žalingo aplinkos poveikio
    * pastebimai mažina mimikos raukšles
    * drėkina ir minkština odą
    * blukina randus
Kam skirta ši emulsija:
* brandžiai odai- nuo 25 metų (kremą vieną kartą metuose gali profilaktiškai naudoti ir jaunesnės merginos). Atminkite, kad lengviau raukšles veikti profilaktiškai, nei jas mažinti.
* tinka visiems odos tipams, bet ypač senstančiai, raustančiai, pigmentuotai, pavargusiai, vystančiai veido ir krūtinės odai, ir ypač toms, kurių oda kenčia nuo laisvųjų radikalų susidarymo odoje - rūkymo pasekmių, kaitinimosi saulėje ir soliariumuose.
    * dėl lengvos tekstūros puikiai tinka naudoti vasarą ir į riebumą linkusiai odai.
Plačiau apie veikliąsias kremo sudėties dalis:
Damaskinių rožių vanduo- Damaskinių rožių žiedai ir pumpurai subtiliu vandens ir vandens garų metodu specialiai distiliuojami tik rožių vandeniui gauti. Mūsų hidrolatui skirtos rožės auginamos ekologiniame ūkyje Bulgarijoje. Rožių žiedai skinami rankomis gegužę-birželį ir tuoj pat distiliuojami.Grynas distiliavimo produktas, be alkoholio, konservantų, be sintetinių priedų ir kvapų, neskiestas. Todėl puikiai tinka jautriai, brandžiai odai, stiprina kapiliarus, drėkina ir minkština odą.


Konsistecija:





Mano nuomonė:

Apie tai, kaip man patinka Ambroozijos produktai, aš galiu šnekėti valandų valandas. Bet testavimui daviau sau žymiau daugiau laiko, kad nuomonė būtų tvirta ir galėčiau šnekėti apie rezultatus. Po pirmos pažinties su Ambroozija produktais praėjo jau mėnuo, rezultatai džiugina. Aš užmiršau apie veido išsausėjimą po makiažo valymo, Valomasis pienelis "Saulė" puikiai drėkina, minkština ir suteikia mano veidui gaivumo. Kartais, aš nenaudoju nieko po makiažo valymo. Taip, taip... nei kremo, nei emulsijos nei tonizuojančio losjono.... iš karto darau makiažą... nes veidas pilnai tam paruoštas. 

Veido emulsiją  "Saulė" aš naudoju tik vakarais, tepu paakių zoną, sausas nosies vietas ir lūpų kontūro linija. Ką pastebėjau: Raukšlės (turiu mimikos raukšles, kurių noriu kuo skubiau atsikratyti) tapo mažesnės:

Parodau paakių zonos nuotraukos:

IKI:


Po mėnesio naudojimo:


Raukšlės tapo mažiau matomais, paakių zoną atrodo žymiai gausiau ir gražiau. Tokio efekto aš neturėjau nei su vienu paakių kremu (net garsusis La Prairie kremas, į kurį aš dėjau tiek vilčių, ne toks efektyvus).

Galiu pasakyti, kad Emulsija tinka net labai riebiai odai, nes visai neriebi, lengvos konsisitencijos ir labai malonaus kvapo.

O aš jau ruošiu Jums straipsnį apie universalų Kūno kremą  „LĖTA“ visų tipų odai...





SHARE:

2 komentarai

  1. geras! netikejau, kad taip rauksles veiks. as po tavo straipsniu nusipirkau emulsini makiazo valikli, labai patenkinta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pati negalėjau pagalvoti kad taip gali būti... o va, rezultatas... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig