2014 m. gegužės 20 d., antradienis

Ambroozija... Gėlių vanduo (Damaskinių rožių, Levandų, Ramunėlių)




Šiandien noriu papasakoti apie Amboozijos gėlių vandenius. Aš išbandžiau Damaskinių rožių, Ramunėlių ir Levandų, ir galiu pasidalinti savo nuomone... o taip pat, parodysiu dar vieną Gėlių vandens naudojimo būdą...







Gamintojo aprašymas:

Damaskinių rožių gėlių vanduo brandžiai odai:




Mūsų Damaskinės rožės hidroliatas išgautas distiliuojant šviežias gėles, surinktas Bulgarijos rožių slėnyje, kur auginamos geriausias kokybės ir aromato damaskinės rožės, nes itin tinkamos klimato sąlygos įtakoja rožių žiedų aromatą ir kokybę.Jam būdingas intensyvus gėlių kvapas su šiltomis arbatos ir medaus gamomis, o palyginti su šimtalapės rožės kvapu, šis yra intensyvesnis ir daug saldesnis.
Šis hidroliatas tinka visų tipų odai, taip pat jautriai, brandžiai ir negyvybingai. Atjaunina, regeneruoja, minkština, didina odos elastingumą ir tvirtumą, normalizuoja riebalinių ir prakaito liaukų veiklą. Sutraukia poras, padeda kovoti su spuogais ir įvairiais dermatitais. Stiprina kremų bei kaukių poveikį.Turi antiseptinių, antibakterinių ir šiek tiek sutraukiamųjų savyvbių, tad rekomenduojamas nedidelių žaizdų ir nudegimų gydymui, taip pat gerklės skausmui malšinti.Damaskinės rožės aromatas veikia raminančiai, tad galima prieš miegą tiesiog papurkšti juo pagalvę, jis mažina įtampą, stresą, nerimą ir įvairios kilmės galvos skausmą.




Levandų gėlių vanduo visų tipų odai:




Paskirtis: Levandos vėsina, mažina uždegimus, stipriai regeneruoja bei drėkina. Levandų vanduo ramina saulės nudegimus, vabzdžių įkandimus, niežėjimą. Jis puikiai tinka po depiliacijos, skutimosi ar nubrozdinimų, nes malšina skausmą. Stiprina kremų bei kaukių poveikį.

Ramunėlių vanduo jautriai odai:





Paskirtis: Laukinių Romaniškųjų ramunėlių vanduo odą ramina, minkština, mažina uždegimus, naikina spuogus, atpalaiduoja. Tinka jautriai, sausai, į alergijas linkusiai odai, akių priežiūrai. Veikia priešuždegimiškai, pagreitina gijimą. Sustiprina kremų ir kaukių poveikį.


Naudojimas: Purkšti ant nuvalyto ir švaraus veido prieš tepantis kremu arba vietoj jo ryte ir vakare arba pagal poreikį visos dienos metu tiesiai ant makiažo.

Ambroozijos apmokymu mietu, aš sužinojau dar vieną gėlių vandens naudojimo būdą.... Noriu pasidalinti patirtimi su Jumis:

Galima naudoti Gėlių vandenį kaip kaukę:

Paimame ploną servetėlę





iškarpome vietą akims...




uždedame servetėlę ant veido (aš darau tokią kaukę po Junda kaukės, kai laikau ilgai) ir apipurškiame servetėlę Gėlių vandeniu. Laikome iki 5-7 minučių (kol visai neišdžiuvo)




Mano nuomonė:

Mano mėgstamiausias gėlių vanduo - Damaskinių rožių... Jis puikiai tinka mano veidui, gerai drėkina ir stangrina veido odą. Aš jį naudoju kaip kaukę, kaip molio kaukių drėkiklį (kai kaukė visiškai išdžiuvo, apipurškiu veidą ir palaikau dar), vietoje tonizuojančio losjono, tai sustiprindama kremo arba serumo efektyvumą. 
Tiesą sakant, po Damaskinių rožių vandens naudojimo, kremo kartais man ir nereikia. Noriu paminėti nuostabų vandens kvapą...  Rožių kvapas man patikdavo visada, o Amboozijos Damaskinių rožių vandens kvapas labai panašus į mano mėgstamų Montale Aoud Damascus kvapą.

Levandų vanduo truputi sausina mano veido, po jo kremas arba serumas yra būtinas, manau jis tinkamas riebesnei odai arba vasaros metu... 

Ramunėlių vanduo puikiai tinka labai jautrios odos priežiūrai. Aš jį naudoju  po depiliacijos arba kūno priežiūrai prieš aliejų, tada aliejus greičiau įsigeria į odą.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Gėlių vandenys tapo mano kasdieninės veido ir kūno priežiūros dalimi. Juos galima naudoti paprastai (paskirstant vandenį rankomis) arba su purkštuku (kaip darau aš). Paskutinis būdas man patinka labiau, nes taip galima vėsinti veidą ir daryti veido kaukes.

Kainos ir pilna informacija:
www.amboozija.lt


SHARE:

4 komentarai

  1. Dievinu damasko rožių kvapą, mano silpnybė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tada rekomenduoju atkreipti dėmesį į Montale Aoud Domascus... fantastiškas damaskinių rožių kvapas... ;-)

      Panaikinti
  2. Oh oh rožytės .. :)) man irgi labai patinka šis kvapas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kvapas viena, levandos man irgi labai patinka, tačiau levandų vanduo džiovina veido odą, o rožės stebuklingai tinka... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig