2014 m. gegužės 8 d., ketvirtadienis

ANGEL ŠAMPŪNAS SAUSIEMS IR NORMALIEMS PLAUKAMS ir ANGEL KONDICIONIERIUS VISŲ TIPŲ PLAUKAMS


Pirmą kartą Angel plaukų liniją aš pastebėjau Sothys grožio salonuose, ir pagalvojau kad labai jau brangiai kainuoja... kaip ir visos ten pristatytos linijos Leonorl Greyl ir pan. Tačiau Pelenės parodoje aš pamačiau visą Angel produktų stendą ir nusprendžiau išbandyti, kaina buvo juokinga už šampūną ir balzamą po 100 ml. sumokėjau 8 lt. 





Gamintojo aprašymas:


Angel kompanijos devizas:

Labai lengva pagaminti gerą brangų produktą, mes norime pagaminti gerą produktą, kurio kaina nubūtų brangi, ir būtų prieinama kiekvienam.



ANGEL ŠAMPŪNAS  SAUSIEMS IR NORMALIEMS PLAUKAMS
Jūrinės kilmės augalinių junginių kompleksas aktyviai atstato plaukus per visą jų ilgį. Jūrinis kolagenas atgaivina, intensyviai drėkina plaukus, padidina jų elastingumą.
Naudojimas: nedidelį kiekį šampūno paskirstyti ant drėgnų plaukų, tolygiai įtrinti, kol suputos. Palaukti 3-5 minutes, po to kruopščiai nuskalauti. Esant poreikiui procedūrą pakartoti. Lengva produkto sudėtis netrikdo riebalinių odos ląstelių veiklos. Giliai prasiskverbia, atkuria plauko struktūrą, grąžina jiems žvilgesį ir elastingumą.
Talpa: 100ml.
Kaina: 6,66 lt (Pelenėje 8 lt už šampūną ir kondiocionerių)

Įpakavimas:



Konsisitencija:



ANGEL KONDICIONIERIUS VISŲ TIPŲ PLAUKAMS
MARINE DEPTH SPA CONDITIONER
Jūros dumblių esencija atstato plaukų struktūrą ir juos apsaugo. Jūrinis kolagenas giliai drėkina ir išsaugo drėgmę plauko viduje. Vaisių rūgštys ir aliejai maitina plauką. Kondicionierius padeda išsaugoti plaukų drėgmę ir suteikia nepakartojamą žvilgesį.
Naudojimas: nedidelį kiekį kondicionieriaus paskirstyti ant švarių drėgnų plaukų, palikti 3-5 minutėms, po to kruopščiai nuskalauti. Geriausiam rezultatui pasiekti po skalavimo ir nusausinimo plaukus papurkšti minkštinančia priemone (Plaukus minkštinantis purškiklis Hair Soften Spray).
Talpa: 100ml.
Kaina: 6,66 lt (Pelenėje 8 lt už šampūną ir kondiocionerių)
Kur pirkti:
http://www.nugenta.lt/preke/angel-kondicionierius-visu-tipu-plaukams-1000-ml/

Įpakavimas:


Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Produktai geri, verti savo kainos. Mano šampūnas skirtas sausiems plaukams, o balzamas normaliems. Aš specialiai įkėliau nuorodą, šampūnų ir balzamų, o taip pat linijų plaukams būna skirtingų. Mane dabar labiausiai domina plaukų kaukė... reikės nupirkti, nes kaina truputi daugiau negu 40 lt.  už labai didelį įpakavimą.
Na o dabar apie šampūną ir balzamą: kvapas būdingas saloninėms produktams, man patinka, ant plaukų nelieka. Konsisitencija labai turšta, todėl produktų sąnaudos didelės ir pasibaigia greitai. Įpakavimas labai patogus, su dozatoriumi, didesnius įpakavimus manau dar patogiau naudoti.
Rezultatas: tiesus, pamaitinti ir blizgantys plaukai. Jokio gydomojo efekto neturi, tik vizualiai atrodo gražiau. Tinka normaliems-sausiems plaukams. Riebiems plaukams yra atskiros linijos. Pastebėjau, kad yra rinkiniai testavimui: šampūnas, balzamas, aliejus, purškiklis... labai patogų pabandymams.

PS. nežinau kodėl, bet man atrodė kad Angel plaukų linija pagaminta JAV, o dabar perskaičiau kad gamintojas Prancūzija... ;-) na čia tik mano pamąstymai..  Gal man žodis Angel asocijuoja si su LA...

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig