2014 m. gegužės 14 d., trečiadienis

Banka Agafji aktyvuojanti kaukė veidui


Po malonios ir sėkmingos pažinties su Bankos Agafjos plaukų ir kūno priežiūros kosmetikos priemonėmis, noras išbandyti veido kaukes buvo labai didelis. Pirmoji buvo degutinė - skirta veido valymui, kuri labai patiko (aš savo bloge ją jau aprašiau), todėl nupirkau pabandymui Banka Agafji aktyvuojančią kaukę veidui su Sibiro uogų sultimis. Kaip visada perskaičiau rusų blogerius, atsiliepimai buvo labai geri, todėl bandžiau be baimės.. Šiandien apie kaukę ir mano įspūdžius papasakosiu plačiau.




Gamintojo aprašymas:



100% natūralūs ingredientai
Banka Agafji fito-aktyvi veido kaukė praturtinta Sibiro uogų aliejais ir sultimis, prisotina odą vitaminais ir mikroelementais, giliai drėkina, išlygina odos spalvą, aktyvuoja odos atsinaujinimo procesus. Žemuogių, aviečių ir sausmedžio uogų sultys praturtintos natūraliomis rūgštimis ir vitaminais, giliai drėkina ir maitina odą. Natūralus erškėčių aliejus praturtintas vitaminais A ir C, tonizuoja odą ir didina jos apsaugines funkcijas. Altajaus šaltalankių aliejus aktyvuoja odos atsinaujinimo procesus.
Naudojimas: tepkite kaukę ant švarios veido odos, vengiant sričių aplink akis. Po 10 min. nuplaukite vandeniu.
Talpa - 100 ml.
Gamintojas - Pervoje Reshenie.
Sudėtis: Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Powder, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Powder, Sucrose Palmitate, Sorbitane Caprylate, Organic Rosa Canina Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Friut Oil, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Juice, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Juice, Lonicera Caerulea Fruit Juice, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid.
Įpakavimas:



Konsisitencija:

Mano nuomonė:
Pasakau iš karto... nepatiko... kvapas labai malonus, kvepia tikromis uogomis, tačiau konsisitencija lipni kaip uogienės, veidas su ja nekvėpuoja ir jausmas labai nemalonus. Tiesą sakant vos ištvėriau penkias minutes, o po to sėkmingai nuploviau. Noriu paminėti, kad kaukė turi šildomąjį poveikį, todėl tikriausiai ir kaukė pavadinta "aktyvuojanti". Šilumos poveikis turėtų aktyvuoti kraujotaką... bet apie tokį kaukes poveikį reikėtų paminėti aprašyme. Stebuklingo poveikio tikrai pastebėta nebuvo, bet čia tik mano nuomonė... ;-)


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig