2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

L'oreal extraordinary oil- Aliejus visų tipų plaukams


Plaukų aliejai ir serumai plaukų galiukams - tai mano kosmetinės mast have... išbandyta labai daug, vieni patinka, kiti ne labai... tačiau stulbinamo efekto iš aliejaus ar serumo plaukų galiukams laukti nereikia, jie suteikia plaukams tik vizualinį efektą, tačiau apie plaukų gydimą lieka tik pasvajoti. Mano plaukai mėgsta silikonus, puikiai žinau, kad tai blogis, tačiau vizualinio efekto man irgi reikia. Šiandien noriu papasakoti apie gerą ir nebrangų aliejuką plaukams  L'oreal l'oreal extraordinary oil.


Gamintojo aprašymas:
Mūsų pirmasis universalus plaukų aliejus papildytas 6 vertingų gėlių ekstraktų mišiniu. Tai greičiausia kasdienė priemonė norinčioms turėti puikiai atrodančius plaukus.
* Plaukai maitinami ir saugomi.
* Nuostabiai blizga.
Tiesiog suteikite plaukams tai, ko jiems reikia:

1. naudokite kaip kondicionuojančią priemonę;
2. naudokite kaip šukuosenos formavimo produktą;
3. naudokite kaip serumą ar kad sustiprintumėte blizgesį;
4. ar kaip greitą priemonę plaukams pagražinti.
Sudėtis:

Konsisitencija:




Įpakavimas:


Kaina: 34,99 lt

Rezultatas:



be aliejaus:




su  L'oreal extraordinary oil-




Mano nuomonė:

Aš šitą aliejuką pirkau pirmą kartą kai jis tik pasirodė prekyboje. Aš radau Drogas parduotuvėje aliejuko testerius, pabandžiau abu variantus (kitas aliejaus variantas su raudonu dangteliu skirtas dažytiems plaukams). Aliejus skirtas dažytiems plaukams man iš karto nepatiko, nes jo konsistencija buvo labai skysta ir spirito kvapas buvo labai stiprus, kaip jis gali padėti mano  sausiem plaukų galiukams neįsivaizduoju, tačiau extraordinary oil  kavapas mane sužavėjo... efektas irgi patiko, todėl aš jį išnaudojau iki paskutinio lašo... Kodėl nepirkau iš karto dar vieną buteliuką? Pagalvojau jeigu paprastas L'oreal aliejus toks geras, tai profesionalus L'oreal arba Kerastase turėtų būti dar geresnis... kaip aš klydau... L'oreal Mytic oil serija plaukams man nepatiko visai, tikrai neverta savo pinigų, o Kerastase aliejus toks pat geras kaip ir šitas. Tai kam mokėti brangiau?

Aliejaus kvapas rytietiškas, saldus, man patinka labai, tačiau kvapas plaukuose jaučiamas ilgai, pirmom dienom net užgožia kvepalų kvapą, tačiau mano uoslė labai jautri.
Konisitencija pakankamai tiršta (tirštesnė negu Mytic oil ir tokia pat kaip Kerastase).
Aš jį naudoju taip: du paspaudimus ant drėgnų plaukų lengviau būtų šukuoti ir po plaukų džiovinimo, vienas paspaudimas - plaukų galiukams.

Rezultatas matosi nuotraukose, plaukai tampa paklusnūs, lengvai šukuojami, gražiai blizga, nesipučia, greičiau nesusi riebaluoja (tačiau mano plaukai labai sausi, jeigu plaukai riebus, kažin koks būtų efektas).

Rekomenduoju išbandyti. Dėmesio vertas produktas, ypač kai jam taikomos nuolaidos. Aš savo pirkau už nepilnus 20 lt.

Tiesiog suteikite plaukams tai, ko jiems reikia:

1. naudokite kaip kondicionuojančią priemonę;
2. naudokite kaip šukuosenos formavimo produktą;
3. naudokite kaip serumą ar kad sustiprintumėte blizgesį;
4. ar kaip greitą priemonę plaukams pagražinti.
SHARE:

16 komentarų

  1. Aš nepasakyčiau, kad aliejukas man labai patiko, turbūt dėl to, kad pernelyg skystas, tepant ant drėgnų plaukų - nesuglotnina tiek, kad išdžiovinus juos būtų pakankamai švelnūs galai. Tikrai plaukų negydo ir neapsaugo nuo skilinėjimo. Liko gal ketvirtadalis ir dabar naudoju tik po džiovinimo, kad suglotnint plaukų pasišiaušimą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, ant sausų plaukų ir aš po to tepu, kad suglotnintų... bet man jau gerą pusę pasišiausimo nuima plaukų kaukės... nes jau po jų plaukai rankose slysta, jeigu naudoti kitus riebesnius sliejus, tada plaukai greičiau susiriebaluoja... todėl Loreal aliejukas auksinis vidurkis... bent jau man... ;-)

      Panaikinti
  2. Bandžiau šio mėginuką, pasirodė neblogas iš pigesnių variantų, bet neįtikino tiek, kad pirkčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Savo kainų kategorijoje jis geriausias, bent jau man... o Loreal profesional nepatiko... patarikite dar variantus, kokius naudojate... ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2014-05-04 11:18

    Kazkada norejau isbandyti Loreal alieju, bet nenusipirkau vien del to, kad negalejau issirinkti kuri imti! Dabar zinau...Kai pasibaigs mano John Frieda aliejai bandysiu sita.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kaip Frieda... as niekada nebandžiau jų aliejaus, turiu tik šampūną ir balzamą šviesiems plaukams violetinės spalvos, bet ten nieko ypatingo, bet geltoną spalvą nuima gerai... o vat domina labai atsiliepimas apie Frieda aliejuką ir seruma Fizz...

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2014-05-04 20:40

      Dabar naudoju Full repair aliejini elixyra, o eileje laukia Frizz ease aliejus. Is pradziu man tas Full repair nelabai patiko, nes jis ziauriai skystas. Bet kai pripratau tai tikrai patinka. Tepu pirma ant slapi plauku, o paskui ant sausu. Plaukai tampa kabai glotnus ir minksti. Raso, kad vienam kartui uztenka 1 paspaudimo. Bet mano trumpiems plaukams reik kokiu 5. Fizz dar neisbandziau. Man siaip patiko Frizz sampunas ir balzamas. Plaukai tikrai buvo glotnesi. Bet realiai turbut tik balzamo to ir aliejaus uztektu...

      Panaikinti
    3. Reikės pabandyti iš Anglijos užsakyti, nes įtariu kad Lietuviškų ir Angliškų Frieda produktų kokybė skirtinga...

      Panaikinti
  4. Man šitas irgi labai patiko, naudoju, jis man ne tik suglotnina, bet ir greičiau auga plaukai, nors galiukam efekto nelabai pastebėjau, naudoju atskirai galiukams kitokį.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Draugė rekomendavo Gliss kur galiukams toks baltas http://www.verkaufen.biz/USA/Gliss/Oil-Haarspitzenfluid-1.jpg va šitas va. Dar tik pradėjau naudot, negaliu nieko teigti, bet konsistencija tokia balta, šiaip malonus toks ir kvapas įdomus labai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O plaukai kaip, ta prasme galiukai, nes man reikia nad irgi ir galiukus suglotnintų... Lietuvoje pirkote?

      Panaikinti
  6. Jo jo, aš Droge pirkau, tikrai manau kiekvienam yra šalia Gliss kur šampūnų.
    Na, pas mane tokie jie kaip šiaudiniai būna, nušiurę, tokie pasišiaušęę..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip ir mano. Simptomai panašūs... ;-) reikės išbandyti...

      Panaikinti
  7. Anonimiškas2015-03-06 09:27

    Man tai beveik visi kosmetiniai aliejai riebaluoja plaukus, jei užtepu ant sausų :) Šito dar nebandžiau tai reik išmėgint :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu plaukau labai riebūs ir ploni rekomenduoju pasirinkti lengvesnius serumus, negu aliejus.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig