2014 m. birželio 23 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Labas rytas, mano mielieji skaitytojai... Mūsų visų laukia dar viena darbinga savaitė... Aš labai laiminga, kad man pavyko organizuoti savo darbą taip, kad praeitą savaitę beveik kiekvieną dieną galėjau džiuginti Jus net du savo straipsniais, neliko nenupasakotų temų... ;-) Pažiūrėjus į orų prognozę supratau, kad ši savaitė irgi bus sėkminga darbui... todėl pasiruošiau labai įdomias temas:






Šią savaitę bloge:

Papasakosiu apie labai populiarius Chanel lūpų dažus Boy spalvos, kurie puikiai tinka įdegusiam veidui, o jų švelni tekstūra ir konsistencija - tai puikus vasaros pasirinkimas.



Palyginsiu Urban Decay Flushed paletes... paprastą ir Native. Aš jau rodžiau nuotraukas Urban Decay lūpų dažų, į kadrą ten irgi pateko Flushed... todėl šią savaitę papasakosiu apie paletę plačiau.




Pasidalinsiu įspūdžiais apie Mary Kay kosmetiką:

MaryKayatplay akių šešėliai:


Mary Kay CC kremą. Visada įdomu bandyti Europietiškas BB ir CC kremo versijas, jas lyginti jų Azijos rinkos produktais. 



Pristatysiu Ambroozija "Saulė" molio veido valiklį-kaukę. Tai mano vienas iš mėgstamiausių "Saulės" linijos produktų, nes kaip jau rašiau komentaruose, naudoju šitą priemonę ne tik kaip valiklį, bet ir kaip giliai valomąją veido kaukę.



Parodysiu rezultatą su Missha 4D blakstienų tušu... galiu pasakyti, kad pati nustebau, kad pigus tušas gali taip dažyti blakstienas.


Seniai mes jau nešnekėjome apie kvepalus, šią savaitę aptarsime Serge Lutens Les Fille de Berlin kvepalus:


Taip pat tęsime pažinti su Agafjos receptais veido priežiūros linijos produktais. Šį kartą apie veido kaukę:



Naujų pirkinių apžvalgos nebus, šį kartą nieko nenusipirkau... keista? man irgi... tačiau gavau nuostabiau Mary Kay kosmetikos dovanas... dar kartą parodysiu:



Geros ir darbingos savaitės..
Saulės ir geros nuotaikos..


-Aliona-

SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2014-06-23 09:50

    Labai laukiu atsiliepimo apie missha blakstienu tusa. Man jis siu metu atradimas. Jei taip greit netirstetu, tai butu is viso be minusu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Už tokią kainą ir tokį rezultatą, jam tai galima atleisti... Rytoj kaip tik bus bloge pilnas atsiliepimas. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig