2014 m. liepos 5 d., šeštadienis

Catrice Lovely Lips Fall Winter 2014 Collection


Vasarą kosmetikos gamintojai pradeda galvoti apie naujienas rudeniui. Šiandien noriu pristatyti Jums Catrice firmos kosmetikos naujienas lūpoms. Kaip visada, Catrice siūlo daugybę produktų lūpoms.. nuo blizgesių iki tintų...beliko tik surasti tai, kas patinka Jums.





Catrice Lovely Lips Fall Winter 2014 Collection













Ultimate Shine Lip Colour – €3.99

Stilius ir lūpų spindesys, taip Catrice gamintojai apibūdina savo naujų spalvų lūpų dažus. Lūpų dažų formulė suteikia lūpoms spindesio, o taip pat drėkinimo efektą. Pristatyti du atspalviai:

  • Chestnut Tree – tamsiai rožinė spalva (Naujiena)
  • Pink a Berry – ryškiai avietinis atspalvis (Naujiena)

Ultimate Shine Gel Lip Colour – €3.99

Spindintys bučiniai. Gražios, madingos spalvos ir deimantinis spindesys. Inovacine Ultimate Shine Gel formulė: iš vienos pusės lūpų blizgesys su lengva geline tekstūra, iš kitos pusės - kreminiai, pusiau intensyvūs lūpų dažai. Pristatomi 7 atspalviai, ir du nauji atspalviai.

  • Sweet Macaron – macaron pink (Naujiena)
  • Better than Nude – soft nude (Naujiena)

Ultimate Color Lip Colour – €3.99

Klasikiniai intensyvios pigmentacijos ir ryškių atspalvių lūpų dažai. Suteikia lūpoms komforto  jausmo. Pristatomi 3 nauji atspalviai.
  • MATTador – retro red (Naujiena)
  • MATTraction – bon bon pink (Naujiena)
  • In a Rose Garden – English rose (Naujiena)

Infinite Shine Lip Gloss – €2.99

Catrice lūpų blizgesys suteikia lūpoms veidrodinio spindesio efektą. Kolekciją papildė dar viena spalva: sultingas persikų atspalvis.

Pure Shine Colour Lip Balm – €4.99

Riebios, švelnios ir kreminės tekstūros spindintis lūpų balzamas suteikia lūpoms maitinimo ir nepakartojamo komforto jausmą.  Jumbo chic blizgesiai labai patogus, jie puikiai telpa vasarinėje rankinėje ir juos taip lengva pasiimti su savimi.

Pure Shine Tinted Colour Lip Balm – New – €4.99


Lik su manimi... Spindintys Pure Shine Tinted Colour Lip Balm -lūpų tintai, pasižymi gražiomis ir ryškiomis spalvomis, ilgai išsilieka ant lūpų ir nesausina jų. Pristatyti naujų keturių atspalvių: ryški koralų spalva, subtili ruda, ryški avietinė ir intensyvi raudona.

Tinted Lip Glow Balm – €4.99

Tinted Lip Glow lūpų balzamas su intensyvina natūralų lūpų atspalvį, atspalvio intensyvumas priklauso nuo lūpų pH rodiklio. Rezultatas unikalus  100% ir ilgai išliekantis .


Beautifying Lip Smoother – New – €3.49

Suteikia lūpoms lygumo, puikiai jas maitina ir drėkina. Galimi 3 atspalviai.

Ultimate Stay Lipstick – New – €4.99

Intensyvus atspalviai, lakoniškas juodas matinis įpakavimas. Puikus lūpų padengimas be džiovinimo efekto. Pristatomi nauji 12 atspalviai.

Matte To Stay Smoothing Lip Polish – €4.99

Trys viename.. Tai lūpų dažai, patvari spalva ir nepakartojamas blizgesys. Nepakartojami šeši atspalviai. Rezultatas: unikalios, spindinčios spalvos iki 8 valandų. 

Velvet Matt Lip Cream – New – €4.99

Pagrindinė mados tendencija: matinės lūpos. Nauji madingi atspalviai ir aksominė tekstūta nepalieka abejingų. Nuo šviesiai raudono ir koralų iki abrikosų atspalvio.

Volumizing Lip Booster – New – €3.49

Putlinantis lupu blizgis suteikia nepakartojamo spindesio ir putlina lūpas. Rezultatas: putlios lūpos su šviesiai rožiniu atspalviu.

Vitamin Lip Treatment – New – €3.49

Šis naujoviškas lūpų blizgesys su vitaminu E ir enzimu Q10 rūpinasi jūsų lūpų grožiu. Turi regeneruojančių savybių.

Ultimate Stay Lip Liner – New – €2.29

Intensyvios pigmentacijos lūpų pieštukai, integruoto drožtuko dėka, lūpas galima padažyti bet kokioje situacijoje...Pristatomi 9 atspalviai.

Longlasting Lip Pencil – €1.99

Ilgai išliekantys lūpų kontūro pieštukas. Pristatyti du nauji atspalviai.

Informacija ir nuotraukos:
http://chicprofile.com/2014/07/catrice-lovely-lips-fall-winter-2014-collection.html
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig