2014 m. liepos 11 d., penktadienis

YSL Rose Glow Summer 2014 Collection


Ar Jums patinka rožinė spalva?... Man, asmeniškai, labai... visi atspalviai nuo švelnaus rožinio iki ryškios fuksijos. Šią vasarą YSl išleidžia naują Rose Glow (rožinės spalvos švytėjimas) kolekciją...



Pardavimai turėtų prasidėti jau šį mėnesį:

"Rožinė spalva- tai nauja tendencija grožio ir mados pasaulyje. Tai moteriškumo spalva, tiek drovus šviesiai rožiniai skaistiai, tiek ryškios spalvos lūpų dažai. Rožinė spalva yra jaunatviška, suteikia veidui šviežiumo, natūralumo, o ypatingas "Glow efektas švytėjimo.", - taip apie kolekciją šneka Lloyd Simmonds YSL Beauty Linijos vadovas.


SL Rose Glow Summer 2014 Collection

YSL Touche Eclat Rose Glow Highlighter – €35.00

Touche Eclat (kreminė pudra) bus pristatyta rinkai kaip rožinės spalvos su auksinių shimerių highlighteris skruostams paryškinti.

YSL Touche Eclat Rose Gold Primer – €40.00

Populiariausias pasaulyje korektorius keičia savo išvaizdą. Naujas rožinis įpakavimas ir subtili šviesiai rožinė maskuoklio spalvą galima naudoti trūkumams pašalinti.

Rose Gold Face Powder – €44.00 - veido pudra

Rose Gold Blush Brush – €40.00 - skaistalai

Rose Gold Blusher – €40.00 - teptukas


Informacija ir nuotraukos:

http://chicprofile.com/2014/07/ysl-rose-glow-summer-2014-collection.html



Apibendrinat noriu pasakyti, kad YSL Touche Eclat Rose Glow Highlighter jau įrašytas į norų sąrašus. Man labai patinka "glow" efektas... gal dėl to, kad veido oda tapo sveikesnė ir lygesnė, todėl galiu sau leisti. Rožinio highlighterio dar nėra mano kolekcijoje, todėl pirksiu būtinai.Visi kiti gaminiai labai gražūs, tačiau reikia bandyti ir žiūrėti. Abejoju, kad kolekcija bus pristatyta Lietuvoje... nors kas gali žinoti.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig