2014 m. rugpjūčio 14 d., ketvirtadienis

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation for Fall 2014


Ne dienos be naujienos... Chanel neatsilieka nuo savo konkurentų, ir pristato naują veido produktų liniją. Žiūrint į Promo nuotrauką, visi produktai atrodo jau matyti... ir kreminė Chanel Aqua pudra ir Le Blanc de Chanel makiažo bazė... tačiau nauji produktai visgi nuotraukoje yra.. Šiandien apie juos pašnekėsime plačiau..





Chanel prstato Vitaluniere pudrų linijos papildymą.. Tai naujoji biri veido pudra ir unikalūs kabuki teprukas. Pardavimai prasidės nuo rugsėjo mėnesio.

Naujoji pudra suteiks veidui gaivumo ir nesvarumo pojūtį, turės vidutinį maskavimo efektą, labai smulkią konsistenciją. Taip pat labai gerai apgalvotas pudros įpakavimas su permatomu sieteliu, kad lengviau būtų naudotis pudra.






Taip pat kolekcijoje pristatomi ir jau dėmesio sulaukę seni produktai:

Chanel Le Blanc makiažo pagrindas

Ir Chanel skaistalai:

No.80 Jersey  ir No.170 Rose Glacier.



Mano nuomonė:

Galiu pasakyti tik už save, ir tik savo nuomonę, tačiau man atrodo, kad Chanel kosmetikos populiarumas ženkliai sumažėjo... Kolekcijos jau nebe tokios gražios ir novatariškos, man kažkuo trūksta... o tai kažkas... Peter Phipps... Aš pastebiu, kad ir Chanel nagų lakai prarado savo populiarumą, anksčiau forumuose tik ir buvo kalbos apie juos,  o dabar viena kita nuotrauka ir viskas. Stiprėja konkurencija, labai stiprios rudens Dior ir YSL kiolekcijos. Labai populiarūs Guerlain KisKis naujos serijos lūpų dažai... O Chanel taip ir liko nepastebėtas.
Šnekant apie šitą kolekciją skaistalų spalvos jau kažkur matytos... paskutinė (bet jau iš nuotraukos) labai panaši į Chabel in Love arba į Reflex..makiažo bazė ta pati ir nieko naujo... 

Informacija ir notraukos:
http://chicprofile.com/2014/08/chanel-vitalumiere-loose-powder-foundation-for-fall-2014.html

SHARE:

2 komentarai

  1. Chanel ir mane nebe taip vilioja. Ankščiau negalėdavau atsiplėšti nuo jų stendų, o dabar kažkuo labai patinka Dior :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi, tačiau aš dar pažiūriu ir YSL ir Guerlain... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig