2014 m. rugsėjo 9 d., antradienis

Avon Big Darling mascara -naujas blakstienų tušas

Skubu pristatyti Jums Avon kosmetikos kompanijos naujieną - Avon Big Darling blakstienų tušą.  Big Darling tušo šepetėlis labai didelis ir lenktas.... labai norėjau jį išbandyti, kai nuotraukos jau padarytos, galiu pasidalinti savo nuomone su Jumis...


Gamintojo aprašymas:



Avon Big Darling blaktienų tušas 
iki 6x  tankesnės blakstienos
švelnios lyg šilkas
jokių gumulėlių
jokių trupinelių

Apimtį didinatis ŠEPETĖLIS
Išlenktas pagal natūralią blakstienų linijos formą, o daugiafunkciniai smailėjantis šereliai pagriebia kiekvieną blaktieną atskirai ir šukuojami jas atskiria nuo šaknų iki pačių galiukų.

NOVATORIŠKA kreminė -želinė, švelnios konsisitencijos ir lengvai besidengianti formulė su kolagenu, keratinu ir baltymais suteikia blakstienoms apimties, tačiau išsaugo jų elastingumą ir švelnumą.

Galimi atspalviai:

Black - juoda
Brown Black - tamsiai ruda


Talpa: 10 ml.

Kaina: įprasta kaina 30 lt, 13 Avon katalogo kaina - 15,99 Lt

Įpakavimas:






Sudėtis:



Šepetėlis





Rezultatas:

Blakstienos be tušo:




su Avon Big Darling tušu







Su makiažu...


Mano nuomonė:

Avon Big Darling tušas man labai patiko, ačiū už galimybę jį išbandyti Avon atstovams. Su juo blakstienos gaunasi ypač juodos, tankios, lygios ir gražios. Nereikia net makiažo, nes blakstienos pagrindinis veido akcentas.
Teptukas labai didelis, lenktas ir patogiai dažo blaktienas. Aš specialiai padariau nuotrauką, kad parodyti, kad tušas šepetėlis lenktas pagal natūralią blakstienų augimo liniją. Tušas laikosi visą diena. Nors gamintojo aprašyme ir nepaminėta, tačiau tušas yra atsparus vandeniui. Nusiplauna su specialioms priemonėms.




SHARE:

4 komentarai

  1. Kokios grazios tavo blakstienos be tuso :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, bet visada norisi daugiau, ilgiau, tankiau... ;-)

      Panaikinti
  2. O man šis tušas visiškai nepatiko. Ant šepetėlio likdavo tušo perteklius, lyg būtų nesuveikęs dozatorius, tušas lipino blakstienas ir dirgino akis.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig